milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben gece 8 saat uyurum hergün bana tam yetiyo , gündüzde hiç uyumazdım ama bebişten herhalde , eşimde şimdi bol bol uyu doğunca uyuyamicaksın diyo

doğru söylüyor valla. ben de fırsat buldukça yatıyorum evde. son günlerin tadını çıkarıyorum.

selam kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür geçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız

gel sen gel bakimmm:117::117::117

geldim anne çekme kulağımı

yoğundum dünden beri akşam geldim ama kimsecikler yoktu işteyim şimdi

ilişiğimi kesmek istediğimi söyledim kabul etmediler ilk önce

allem ettiler kallem ettiler çalışmıycam dedim

15 gün yasal hakkımı çalışıp ayrılıcam dedim

oldukça ısrarcı oldular 15 gün birini bulmak yetiştirmek için yeterli olmazmış mış mış mış

neyse mayıs sonuna kadar anlaştık iyi niyet hakkımı kullandım

anlayacağınız 1 ay daha burdayım kızlarr ama çookk yoğun çıldırmak üzereyimm

peki bakalım
biz istifa ettiğini düşünmüştük zaten.daha 1 ay daha çalışıyorsun yani.neyse sıcaklarda evde olursun. dinlenirsin artık. hakkında hayırlısı olsun şeker

açımmm tıka basa yesem en fazla 1 saat tok tutuyor beni , bıktım artık bu açlık hissinden su içiyorum ama bişey farketmiyo açımmm nie böyle oluyo yaaa :44: ben yemekten usandım ama karnım acıkmaktan usanmadı napcam ben

peki bakalım
biz istifa ettiğini düşünmüştük zaten.daha 1 ay daha çalışıyorsun yani.neyse sıcaklarda evde olursun. dinlenirsin artık. hakkında hayırlısı olsun şeker
Malesef tatlim 1 ay daha calisicam isim oldukca teferruatli birini bulmalari yetistirmem ancak yetisir gün sayıyorum iste :-(
neyse iyisinya önemli olan o , 1 ayda çabucak geçer sıkma canını
sıkmamaya calisiyorum cnm
evde net yok mu??? sen işi bırakınca ne olacak

Bizim sitede geçen sene adsl bağlantısıyla igili bi sıkıntı yasandi ugrastliar olmadi sonra da kimse üstünde durmadi konunun isten cikinca vinn alicam canım sizi birakmaaaaammm

cnm doymama bende de var. yani bulantılarım azaldı. şimdi de doyma hissim kayboldu.amakendimi tutuyorum. eski porsiyonlarıma devam ediyorum. çok acıktığımda meyve yiyorum. yoğurt semiz otu falan yedim akşam. seni anlayabiliyorum ama ne yapsan ki başka:44::44: ben de açım ama şimdilik hakim oluyorum kendime

Allah yardımcın olsun cnm bırakma tabii sensiz olmaz zaten

Günaydın...
günaydın canlarr :):)

günaydın...

günaydın fıstıklar , ne bilim Ayçacım yaaa öyle yoğurt filan işe yaramıyo bende , akşam 1 orta boy pizza yedim patlicak gibi oldum nerdeyse yatana kadar tok tuttu şükür demekki proteini az alıyorum ondan hemen acıkıyorum , bol protein yemek lazım sanırım

dün biyerde okudum kız bebeklerde bulantı çok olurmuş die bir hurafe varmış ama sonradan yapılan araştırmalar bunun gerçek olduğunu ortaya koymuş , sende tutuyo bak , Işılın bulantıları nasıldı acaba? bende pek olmadı bu kurama göre erkek olması lazım :44: bakalım 15 gün kaldı öğrenmeye

canım benim bulantım epeyce oldu... :):)

günaydın kızlar cnm sen 2 li testi yaptırmadınmı free beta hcg değerin 50 den küçükse erkek büyükse kız benim küçüktü ve erkek

günaydın kızlar cnm sen 2 li testi yaptırmadınmı free beta hcg değerin 50 den küçükse erkek büyükse kız benim küçüktü ve erkek

ayyy hemen baktım canım FREE B-HCG 23 , PAPP a 3.19 dio erkek olma ihtimali yüksek sanırım , ben cicili bicili bi kızım olsun istiyordum ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…