ben gece 8 saat uyurum hergün bana tam yetiyo , gündüzde hiç uyumazdım ama bebişten herhalde , eşimde şimdi bol bol uyu doğunca uyuyamicaksın diyo
selam kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür geçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız
selam kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür geçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız
gel sen gel bakimmm:117::117::117
aşk olsun yaa insan 2 dk girerde bi malumat verirdi , gerçi girmişsinde yazmamışsın bize, döv ayça döv benim içinde ısır ayrıca
geldim anne çekme kulağımı
yoğundum dünden beri akşam geldim ama kimsecikler yoktu işteyim şimdi
ilişiğimi kesmek istediğimi söyledim kabul etmediler ilk önce
allem ettiler kallem ettiler çalışmıycam dedim
15 gün yasal hakkımı çalışıp ayrılıcam dedim
oldukça ısrarcı oldular 15 gün birini bulmak yetiştirmek için yeterli olmazmış mış mış mış
neyse mayıs sonuna kadar anlaştık iyi niyet hakkımı kullandım
anlayacağınız 1 ay daha burdayım kızlarr ama çookk yoğun çıldırmak üzereyimm
akşam girebildim bi ara cepten sonra bağlantım gitti yazamadım canım
akşam girebildim bi ara cepten sonra bağlantım gitti yazamadım canım
Malesef tatlim 1 ay daha calisicam isim oldukca teferruatli birini bulmalari yetistirmem ancak yetisir gün sayıyorum iste :-(peki bakalım
biz istifa ettiğini düşünmüştük zaten.daha 1 ay daha çalışıyorsun yani.neyse sıcaklarda evde olursun. dinlenirsin artık. hakkında hayırlısı olsun şeker
sıkmamaya calisiyorum cnmneyse iyisinya önemli olan o , 1 ayda çabucak geçer sıkma canını
evde net yok mu??? sen işi bırakınca ne olacak
cnm doymama bende de var. yani bulantılarım azaldı. şimdi de doyma hissim kayboldu.amakendimi tutuyorum. eski porsiyonlarıma devam ediyorum. çok acıktığımda meyve yiyorum. yoğurt semiz otu falan yedim akşam. seni anlayabiliyorum ama ne yapsan ki başka:44::44: ben de açım ama şimdilik hakim oluyorum kendimeaçımmmtıka basa yesem en fazla 1 saat tok tutuyor beni , bıktım artık bu açlık hissinden su içiyorum ama bişey farketmiyo açımmm nie böyle oluyo yaaa :44: ben yemekten usandım ama karnım acıkmaktan usanmadı napcam ben
Allah yardımcın olsun cnmMalesef tatlim 1 ay daha calisicam isim oldukca teferruatli birini bulmalari yetistirmem ancak yetisir gün sayıyorum iste :-(
sıkmamaya calisiyorum cnm
Bizim sitede geçen sene adsl bağlantısıyla igili bi sıkıntı yasandi ugrastliar olmadi sonra da kimse üstünde durmadi konunun isten cikinca vinn alicam canım sizi birakmaaaaammm
günaydınnn
günaydın canlarr :):)
dün biyerde okudum kız bebeklerde bulantı çok olurmuş die bir hurafe varmış ama sonradan yapılan araştırmalar bunun gerçek olduğunu ortaya koymuş , sende tutuyo bak , Işılın bulantıları nasıldı acaba? bende pek olmadı bu kurama göre erkek olması lazım :44: bakalım 15 gün kaldı öğrenmeye
dün biyerde okudum kız bebeklerde bulantı çok olurmuş die bir hurafe varmış ama sonradan yapılan araştırmalar bunun gerçek olduğunu ortaya koymuş , sende tutuyo bak , Işılın bulantıları nasıldı acaba? bende pek olmadı bu kurama göre erkek olması lazım :44: bakalım 15 gün kaldı öğrenmeye
günaydın kızlar cnm sen 2 li testi yaptırmadınmı free beta hcg değerin 50 den küçükse erkek büyükse kız benim küçüktü ve erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?