milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

selam kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür geçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız

seni çok merak ettim ben

papatya rezene ve ıhlamur içcekmişiz hamileyken abartmadan tabii

bu bitkileri ben herzaman kaynatıp içiyorum canım bi kere daha söylemiştim benimkinde bi kaç bitki daha var kaynatıyorum hergün 4 5 fincan içmeye çalışıyorum müthiş rahatlatıyor sanki bütün yorgunluğumu alıyor ve gece uykusuzluklarım çoktu bi ara o bile düzene girdi tavsiye eden saolsun ..

canım benim bi arkadaşım daha var senin gibii buzdolabının önünde yatıcam yakında diyor gecenin bi yarısı kalkıp yemek yiyormuş

kızlarr tünaydınn bi haftadırr müthiş bi karın ağrısı ve mide bulantım vardıı sabah kalkamadım gittim tahlil yaptırdım hemen böbrekk taşıı kurtulamadım senelerdir şu beladan ya yenii geldimm işe anlicanızz ne varr ne yokk bakalımm

bu free beta lar genelde 100%85 doğru çıkıyo ama aslında senin 2li zamanında bellidir cinsiyetide dr dememiştir bişi ben 2li testte öğrendim prensimi

erkek olma ihtimali yüksek :):):) hayırlısı olsun kuzum yaa.. benim ki 45 idi 50 ye yakındı yani bilmiyorum ama seninki 50 nin bayaa altında erkek olabilir bebişin :):)

ayyy baya düşük o zaman benimki ihtimal yükseliyo ama benim hala ümidim var belki kızış olur kız olursa ismini ben koyucaktım erkek olursa eşim kızım gel gel gellll

Melekim geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine , kesin bir tedavisi yokmu ?

sağol canım ya 3 4 senedir olur bana alıştım artık ama sancısıda hiçbirşeye benzemiyor ya doktor ırsi olabileceğini söylemişti bikaç sene önce ailede çok var yediklerimden bünye üretiyomuş artık doktora gitmiyorum bile bi tahlil yaptrıdım bugün emin olmak için o kadar :))) vereceği ilaçları biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…