milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar rapor yetiştirmem gerekiyor ama aklım burada benim beta 78 di ve kız:)))) öpüyorum gelirim yine

ayyy baya düşük o zaman benimki ihtimal yükseliyo ama benim hala ümidim var belki kızış olur kız olursa ismini ben koyucaktım erkek olursa eşim kızım gel gel gellll

cnm kendini şartlama kız diye bende çok şartladım sonra erkek dedi eşimin sevincinin yanında benimki az kaldı kızdı bana sevinemdim diye

zuhalciğim benim de gönlümden kız geçmesine rağmen erkek diye şartlanmıştım ben de. çünkü içime hep erkek doğuyordu. doktor kız deyince eşimde ben de böyle bir tuhaf olduk. üzülme değil kesinlikle ama tuhaf bir duygu işte tanımlayamadım şimdi

geçmiş olsun cnm yaa. nasıl zordur di mi?? bol su içmeyi unutma

cnm kendini şartlama kız diye bende çok şartladım sonra erkek dedi eşimin sevincinin yanında benimki az kaldı kızdı bana sevinemdim diye

bizdede aynı durum var aslında erkekse eşim çok sevinicek her ne kadar çaktırmasada erkek egosu hep bi erkek evlat ister zaten , ama kızlarda pekbi tatlı oluyo yaa , sevdiriyolar kendini , ben evlenmeden önce bile hep bir kız çocuğu hayal ederdim ama yinede sağlıklı olsunda nasipten öte gidilmezmiş , hepsi evlat olucak sonuçta

benim içimede erkek doğuyodu başlarda sonra kız gibi gelmeye başladı nedense , o yüzden hiç güvenmiyorum o iç sese , hislerimde çok kuvvetlidir ama hamişlikte bi işe yaramadı eşim başından beri erkek dio ama ben kız diorum şimdiden alışsında kukuyu görünce kalpten filan gitmesin die , o zamanda hemen kız babası gibi oluveriyor , alt katımdakide hamile , erkek olursa onların bebeği sakın kızıma yaklaşmasın mahfederim diyo çatlak kocacım benim

sende hala bulantı yokmu yaa? en son ne zaman gittin doktora sen bebişi görmeye ?

bende hala bulantı yok
hiç bulanmadı daha midem
iştahsızlık var canım bişi yemek istemiyo evde
2 hafta olacak en son doktora gideli..
bi ay sonra gel demişti
bi gitsem mi acaba arada diyorum başka bi doktora merak ediyorum büyüdü mü diye

bende baştan beri kız diyenlerdenim.rüyalarımda bile kız görüyorum.ama sizlerde okuduğum kadarıyla bir an önce kendimi erkeğede alıştırmam lazım sanırım

benim 3 lü için 16+4 de aldım randevuyu yani 17. hafta oluyo , iyimi zamanlama? 2 li için 12 demiştinya artık herşeyi sana sorcaz tecrübelim ışılım

bende 16+6 da yaptırmıştım canım zamanlama uygundur :):)

bu arada kızlar; dün babamız ilkkez kızını hissetti.. akşam yatmıştık baktım kızım oynamaya başladı eşimin elini koydum göbeğime cadı kızım babasını hissedince iki kez ben burdayım demek için vurdu... eşim öyle heyecanladı ki :):)

ayy çok güzel yaaaa
ışıl sen ilk ne zaman hissetmiştin peki ?

maşallah canım böyle devam eder inşallah , git tabii gör minişini bende duramıyom aslında 15 gün var daha

maşallah canım böyle devam eder inşallah , git tabii gör minişini bende duramıyom aslında 15 gün var daha

hakkaten gitsemmiki yaa
çok göresim geldi yaa
hem başka doktora gitmiş olurum iki doktor daha iyi olur diyorum ama test zamanı değil bişi değil ne dicem doktora ben bi bebişi görmeye geldim desem nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…