bu ikili testte neler var?
ultrason ölçümü ve kan testi var
ayyy baya düşük o zaman benimki ihtimal yükseliyo ama benim hala ümidim var belki kızış olurkız olursa ismini ben koyucaktım erkek olursa eşim kızım gel gel gellll
kızlarr tünaydınn bi haftadırr müthiş bi karın ağrısı ve mide bulantım vardıı sabah kalkamadım gittim tahlil yaptırdım hemen böbrekk taşııkurtulamadım senelerdir şu beladan ya yenii geldimm işe anlicanızz ne varr ne yokk bakalımm
cnm kendini şartlama kız diye bende çok şartladım sonra erkek dedi eşimin sevincinin yanında benimki az kaldı kızdı bana sevinemdim diye
cevabın için saol canım.senin değerlerin kaç çımıştı.
ikili test en enken 12. haftada mı yapılıyo ?
zuhalciğim benim de gönlümden kız geçmesine rağmen erkek diye şartlanmıştım ben de. çünkü içime hep erkek doğuyordu. doktor kız deyince eşimde ben de böyle bir tuhaf olduk. üzülme değil kesinlikle ama tuhaf bir duygu işte tanımlayamadım şimdi
11-14. haftalar arasında yapılıyor canım
ikili test en enken 12. haftada mı yapılıyo ?
sende hala bulantı yokmu yaa? en son ne zaman gittin doktora sen bebişi görmeye ?
benim 3 lü için 16+4 de aldım randevuyu yani 17. hafta oluyo , iyimi zamanlama? 2 li için 12 demiştinya artık herşeyi sana sorcaz tecrübelim ışılım
bende 16+6 da yaptırmıştım canım zamanlama uygundur :):)
bu arada kızlar; dün babamız ilkkez kızını hissetti.. akşam yatmıştık baktım kızım oynamaya başladı eşimin elini koydum göbeğime cadı kızım babasını hissedince iki kez ben burdayım demek için vurdu... eşim öyle heyecanladı ki :):)
bende hala bulantı yok
hiç bulanmadı daha midem
iştahsızlık var canım bişi yemek istemiyo evde
2 hafta olacak en son doktora gideli..
bi ay sonra gel demişti
bi gitsem mi acaba arada diyorum başka bi doktora merak ediyorum büyüdü mü diye
maşallah canım böyle devam eder inşallah , git tabii gör minişini bende duramıyom aslında 15 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?