milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

biz en son gidşimizde cd aldık doktordan.bebişimi görmek istedikçe bilgisayarda açıyorum cd yi hareketlerini izliyorum : ))

ne güzeeeeelllll yaa darısı kocişimin başına :119:

hakkaten gitsemmiki yaa
çok göresim geldi yaa
hem başka doktora gitmiş olurum iki doktor daha iyi olur diyorum ama test zamanı değil bişi değil ne dicem doktora ben bi bebişi görmeye geldim desem nasıl olur

kontrole geldim diceksin hem 2 doktor iyi olur tabii kafana hangisi yatarsa ona devam edersin

biz en son gidşimizde cd aldık doktordan.bebişimi görmek istedikçe bilgisayarda açıyorum cd yi hareketlerini izliyorum : ))

istedinizdemi verdi yoksa herkesemi veriyolar acaba? Yoksa sen muayenehanesinemi gittin ? benim hiç haberim yok cd den yaa , ultrason resmi var sadece

istedinizdemi verdi yoksa herkesemi veriyolar acaba? Yoksa sen muayenehanesinemi gittin ? benim hiç haberim yok cd den yaa , ultrason resmi var sadece

bende hiç cd duymamıştım yaa nasıl oluyomuş acaba o

benimde her gidişimde veriyor doktorum cd...bir sonra ki gidişe kadar özledikçe izliyorum kuzumu :)

eşim istedi bakmaya başlamadan doktor.cd alabilirmiyiz dedik oda bütün hepsini cd ye çekti.şimdi bebişim hep gözümün önünde.hemde amcaları annemler falan bebişi daha iyi görüyorlar.bütün hareketleri falan.zaten bizimki pek bir zıpır.sürekli zıplayıp takla atıyor :)))

aradım hemen doktorumu, detaylı utrasonda çekiyorlarmış cd ye yani rica etmek gerekiyo sanırım , gidince söyliyim bakalım

melocum geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun cnm yaa. nasıl zordur di mi?? bol su içmeyi unutma

teşekkürlerr kızlarr zorlada olsa içiyorum su ışılcımmm ben bile heyecanlandım böyle anlatınca bu arada kızın az zilli olmayacak ne zaman tekme atacağını iyi biliyor baksana zamanlamaya

darısıı sizinn başınızaa kızlar en yakın ayça ve zuhal var sanırım hissetmek içinn

canım benim darısı seninde başına inşallahhhh :):)

bu arada zuzucum her erkeğin hayali dile getiremeselerde erkek çocukkk :101:

evet canım onlarda soy erkekten yürür gibi bi algı varya ondan sanırım , hepsi olmasada %90'ı erkek ister , inadınada kız nüfusu daha fazladır ama :)) bizim sülalede en küçük erkek benim kardeşim oda 16 sında ondan beri her doğan kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…