- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ayy çok güzel yaaaa
ışıl sen ilk ne zaman hissetmiştin peki ?
bende 16+6 da yaptırmıştım canım zamanlama uygundur :):)
bu arada kızlar; dün babamız ilkkez kızını hissetti.. akşam yatmıştık baktım kızım oynamaya başladı eşimin elini koydum göbeğime cadı kızım babasını hissedince iki kez ben burdayım demek için vurdu... eşim öyle heyecanladı ki :):)
hakkaten gitsemmiki yaa
çok göresim geldi yaa
hem başka doktora gitmiş olurum iki doktor daha iyi olur diyorum ama test zamanı değil bişi değil ne dicem doktora ben bi bebişi görmeye geldim desem nasıl olur
biz en son gidşimizde cd aldık doktordan.bebişimi görmek istedikçe bilgisayarda açıyorum cd yi hareketlerini izliyorum : ))
istedinizdemi verdi yoksa herkesemi veriyolar acaba? Yoksa sen muayenehanesinemi gittin ? benim hiç haberim yok cd den yaa , ultrason resmi var sadece
istedinizdemi verdi yoksa herkesemi veriyolar acaba? Yoksa sen muayenehanesinemi gittin ? benim hiç haberim yok cd den yaa , ultrason resmi var sadece
bende hiç cd duymamıştım yaa nasıl oluyomuş acaba o
benimde her gidişimde veriyor doktorum cd...bir sonra ki gidişe kadar özledikçe izliyorum kuzumu :)
melocum geçmiş olsun canım dikkat et kendine
geçmiş olsun cnm yaa. nasıl zordur di mi?? bol su içmeyi unutma
bizdede aynı durum var aslında erkekse eşim çok sevinicek her ne kadar çaktırmasada erkek egosu hep bi erkek evlat ister zaten , ama kızlarda pekbi tatlı oluyo yaa , sevdiriyolar kendini , ben evlenmeden önce bile hep bir kız çocuğu hayal ederdim ama yinede sağlıklı olsunda nasipten öte gidilmezmiş , hepsi evlat olucak sonuçta
bende 16+6 da yaptırmıştım canım zamanlama uygundur :):)
bu arada kızlar; dün babamız ilkkez kızını hissetti.. akşam yatmıştık baktım kızım oynamaya başladı eşimin elini koydum göbeğime cadı kızım babasını hissedince iki kez ben burdayım demek için vurdu... eşim öyle heyecanladı ki :):)
teşekkürlerr kızlarr zorlada olsa içiyorum suışılcımmm ben bile heyecanlandım böyle anlatınca bu arada kızın az zilli olmayacak ne zaman tekme atacağını iyi biliyor baksana zamanlamaya
darısıı sizinn başınızaa kızlar en yakın ayça ve zuhal var sanırım hissetmek içinn
bu arada zuzucum her erkeğin hayali dile getiremeselerde erkek çocukkk :101:
canım benim darısı seninde başına inşallahhhh :):)
benim eşim tam tersi kız çocuk diyor başka birşey demiyor.bende bunun için çok mutluyum kendimde kız istediğim için :)))
ne güzell şanslısın o zaman selcencim umarım Allah gönlünüze göre verirr ....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah ışılım :))))))
senin bat ne zaman melocum....
bu arada zuzucum her erkeğin hayali dile getiremeselerde erkek çocukkk :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?