milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

11 mayıs canım ama bu ay çalışmadım koyverdim gittii :)))))))) ilk defa hesap kitap yapmadım yumurtlama günü falan .. bide diyet yaptım 15 gün çok şükür 4 kilo verdim kendimi daha mutlu hissediyorum :))..

hesap kitap yapmadınya bellimi olur belki bi sürpriz oluverir ayyy hadi inşallah

zuzucum her ne kadar erkek isteselerde kız çocuğunun babaya düşkünlüğü de malumm :))))) bir de kız çocuklarıı böylee süslü püslüü oluyolar ya Allahım ısırmalıkkkkkk zuzucum senin kızın olsun be içimden geldi :)) çarşı pazar gezersiniz beraberr

ahhh keşke melekim yaa giyiniriz süsleniriz anne kız , tim tim tim gezeriz artık çarşı pazar sonra bide bakmışız kociş iflas bayrağını çekmiş annemde derki hep ''seviceksen oğlan çocuğunu sev , kız çocuğu zaten kendini sevdirir'' die , hayırlısı tatlım Allahım sağsalim o günleri göstersinde ikisinede razıyım ben

ahh ne güzell olur ana kızz bir örnekk kocanın kesesine berekett eee kız babası olmak kolay değil azıcıkk zorlanıcak tabiii

benim mesaiii biterrrrrrrr cümleten hayırlı akşamlarrr

yarın görüşürüz canım sen yinede çok boş bırakma halvet işini temel dua edermiş hergün piyango bana çıksın Allahım die , aradan baya bi zaman geçmiş rüyasına girmiş , Rabbim demişki 1 bilet alsan çıkacakta aklıma nerden geldiyse

erkek olcak bacım senın topikte tek erkek bende olamaz demi :)

günaydın kızlar :103: hayırlı cumalar hepimize , bugün uyandığımda yüzüm gözüm şişmiş , aynaya bakınca şok oldum baya şişmişti , sizdede oldumu hiç acaba?

günaydın kızlar :103: hayırlı cumalar hepimize , bugün uyandığımda yüzüm gözüm şişmiş , aynaya bakınca şok oldum baya şişmişti , sizdede oldumu hiç acaba?

günaydın canım
gözüm şişmiş derken gözlerinin altı mı şişmiş

cnm ödemolabilir.tuz kullanımın nasıl? tuzu tamamen kesmeye çalış ( ben yapamıyorum ama) bir de protein eksikliği olabilir.
bol da su içmelisin...

günaydın kızlar hayırlı cumalar ..

günaydınn
ben de 2 gündür kusmuyorum. midem bulanıyor sabahları ama kusmuyorum
ayrıca ben de çok sinir var ne yapacağım bilmiyorum.

herkese günaydın kızlar yeniden
bu gece öyle güzel bi rüya gördüm ki
bi kız bebeğim olmuş daha 10 günlük filanmış kucağımda duruyo bana gülüyo ama içimden öyle bi sevgi büyüyoki nasıl bişi anlatamıyorum bile
çok güzel bi çocuktu
sonra uyandım tekrar uyudum bu seferde 2 yaşlarında bi kız gördüm
ama evlat sevgisi böyle oluyomuş demekki dedim öyle bi sevgi vardı ki içimde
çok güzel bi rüyaydı

cnm ödemolabilir.tuz kullanımın nasıl? tuzu tamamen kesmeye çalış ( ben yapamıyorum ama) bir de protein eksikliği olabilir.
bol da su içmelisin...

bende öyle düşünüyorum canım ödem bu , hiç tuz filan kıstığım yok valla hatta dünkü yemeği tuzlu yapmışım :26: bol su içiyorumda proteinde eksik alıyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…