11 mayıs canım ama bu ay çalışmadım koyverdim gittii :)))))))) ilk defa hesap kitap yapmadım yumurtlama günü falan .. bide diyet yaptım 15 gün çok şükür 4 kilo verdim kendimi daha mutlu hissediyorum :))..
evet canım onlarda soy erkekten yürür gibi bi algı varya ondan sanırım , hepsi olmasada %90'ı erkek ister , inadınada kız nüfusu daha fazladır ama :)) bizim sülalede en küçük erkek benim kardeşim oda 16 sında ondan beri her doğan kız
zuzucum her ne kadar erkek isteselerde kız çocuğunun babaya düşkünlüğü de malumm :))))) bir de kız çocuklarıı böylee süslü püslüü oluyolar ya Allahım ısırmalıkkkkkk zuzucum senin kızın olsun be içimden geldi :)) çarşı pazar gezersiniz beraberr
hesap kitap yapmadınya bellimi olur belki bi sürpriz oluverir ayyy hadi inşallah
ahhh keşke melekim yaa giyiniriz süsleniriz anne kız , tim tim tim gezeriz artık çarşı pazarsonra bide bakmışız kociş iflas bayrağını çekmiş annemde derki hep ''seviceksen oğlan çocuğunu sev , kız çocuğu zaten kendini sevdirir'' die , hayırlısı tatlım Allahım sağsalim o günleri göstersinde ikisinede razıyım ben
canım ben ihtimal vermiyorum
yarın görüşürüz canımsen yinede çok boş bırakma halvet işini temel dua edermiş hergün piyango bana çıksın Allahım die , aradan baya bi zaman geçmiş rüyasına girmiş , Rabbim demişki 1 bilet alsan çıkacakta aklıma nerden geldiyse
erkek olcak bacım senın topikte tek erkek bende olamaz demi :)
günaydın kızlar :103: hayırlı cumalar hepimize , bugün uyandığımda yüzüm gözüm şişmiş , aynaya bakınca şok oldum baya şişmişti , sizdede oldumu hiç acaba?
günaydın kızlar :103: hayırlı cumalar hepimize , bugün uyandığımda yüzüm gözüm şişmiş , aynaya bakınca şok oldum baya şişmişti , sizdede oldumu hiç acaba?
günaydın canım
gözüm şişmiş derken gözlerinin altı mı şişmiş
yarın görüşürüz canımsen yinede çok boş bırakma halvet işini temel dua edermiş hergün piyango bana çıksın Allahım die , aradan baya bi zaman geçmiş rüyasına girmiş , Rabbim demişki 1 bilet alsan çıkacakta aklıma nerden geldiyse
günaydın kızlar hayırlı cumalar ..
günaydın canım..hayırlı cumalar..... hayırdır ya nasıl şişmiş gözün... böcek falan yemiş olmasın....
cnm ödemolabilir.tuz kullanımın nasıl? tuzu tamamen kesmeye çalış ( ben yapamıyorum ama) bir de protein eksikliği olabilir.
bol da su içmelisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?