milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydınn
ben de 2 gündür kusmuyorum. midem bulanıyor sabahları ama kusmuyorum
ayrıca ben de çok sinir var ne yapacağım bilmiyorum.

2 gündür kusmuyorummu ? geçmedimi hala bulantılar senin ? bide 2 kilo aldım diosun gene iyi almışsın bulantıyla

2 gündür kusmuyorummu ? geçmedimi hala bulantılar senin ? bide 2 kilo aldım diosun gene iyi almışsın bulantıyla

yok cnm bnm geçmemişti ki bulantılar kusmalar. hala var ama 2 gündür kusmadım işte
evet normalde kusanlar kilo veriyormuş hatta. ama ben bugün itibariyle 3 kilo aldım

günaydın kızlar.. nasılsınız..? bebişler nasılllarrr...???

bıol su tüketin kızlar... ben diyorum ya günde en az 3 lt. su içiyorum ve ödem falan oluşmadı daha bende çok şükür.. elimde ayağımda da şişme falan yok çok şükür.. olay az tuz ve bol sudan geçiyor kızlar unutmayınız :):):)

yok cnm bnm geçmemişti ki bulantılar kusmalar. hala var ama 2 gündür kusmadım işte
evet normalde kusanlar kilo veriyormuş hatta. ama ben bugün itibariyle 3 kilo aldım

işin zor canım valla çekilecek gibi değil o bulantılar , bende tek bir gün kusmalı oldu , onun dışında acıktığımda bulandı yediğimde geçti :)) antikamıyım neyim ama bi yandanda seviniyorum kilo alsamda bulantıdan iyidir diyorum çünkü ben hiç dayanamazdım o bir gün bile beni mahfetti , 3 haftadır filanda hiç bulantı yok

günaydın cnm sağol. çok şükür herşey yolunda. sen ne yaptın olmayan kilolarını???

bnde iyiyim canım.. nasıl olmayan kilollarrr yaaa bu doktorlar nie ver diyorlar bana... kilocuklarımı gecen hafta verememişim bugün 11 de kontrolüm var bakalım bu hafta ne oldu görcez.. ama toplamda 5.5 verdim.

bnde iyiyim canım.. nasıl olmayan kilollarrr yaaa bu doktorlar nie ver diyorlar bana... kilocuklarımı gecen hafta verememişim bugün 11 de kontrolüm var bakalım bu hafta ne oldu görcez.. ama toplamda 5.5 verdim.

sporu sok hayatına en azından yürüyüş yap hergün yoksa çok çabuk geri geliyor o kilolar haftada 3-4 gün veya gün aşırı 45 dk yürüsen tempolu şekilde gene yeter

benim komşu teyzeler var apartmanda 55 civarı ikiside yaklaşık 2 aydır yürüyüş yapıyorlar sabahları , biz 7 de uyandığımızda onlar gidiyo görüyorum bende , 4 er kilo vermişler o yaşta 2 ayda ve öyle diyet filanda yapmıyorlar hatta yürüyüşten dönünce saç böreği yapıp yiyorlar

Son düzenleme:
sporu sok hayatına en azından yürüyüş yap hergün yoksa çok çabuk geri geliyor o kilolar haftada 3-4 gün veya gün aşırı 45 dk yürüsen tempolu şekilde gene yeter

ewet yapıyorum canım evde koşu bandım bisikletim var haftanın en az 5 günü günlük 1.5 saat zaman ayırıyorum gecen hafta bn tembellik yaptım birazcık kacırdım bide regli haftası ödem var vücundunda demişti doktorum.:26:

bu arada çalışmaları tamamen kestin mi sen?

oohhh onlarınki yiyerek vermek

yok hayır kesmedikteee takipte etmiyorum yaa insan kendini strese sokuyo gün saydıkca.. ama bu ayda annemlerdeydim sağlık sebebiyle yani malum günler kactı

evet cnm ben de onu diyecektim zaten. kesme ne olur ne olmaz. tutuverir valla.kafanın rahat olması lazım diyorlar sonuçta. ne güzel de bir sürpriz olur size

bn kaçtım kızlarrr gidip hazırlanıyım gec kalıyorum saate basmamısım görüşürüzz öptüm herkezi

evet cnm ben de onu diyecektim zaten. kesme ne olur ne olmaz. tutuverir valla.kafanın rahat olması lazım diyorlar sonuçta. ne güzel de bir sürpriz olur size

bu ay gecti zaten 1 ayım kaldı haziranda dondurulmuş embriyolarımı denicez.. tembeliz biz yaa koçişlee he bunu derkende belli bi sorun olsa içim yanmazdaaaa

Son düzenleme:
cem yılmazın karısı hamişya bebeklerine 20.000 $ lık bebek odası ve 4.500 tl lik oyuncak araba almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…