günaydınn
ben de 2 gündür kusmuyorum. midem bulanıyor sabahları ama kusmuyorum
ayrıca ben de çok sinir var ne yapacağım bilmiyorum.
2 gündür kusmuyorummu ? geçmedimi hala bulantılar senin ? bide 2 kilo aldım diosun gene iyi almışsın bulantıyla
günaydın kızlar.. nasılsınız..? bebişler nasılllarrr...???
yok cnm bnm geçmemişti ki bulantılar kusmalar. hala var ama 2 gündür kusmadım işte
evet normalde kusanlar kilo veriyormuş hatta. ama ben bugün itibariyle 3 kilo aldım
günaydın cnm sağol. çok şükür herşey yolunda. sen ne yaptın olmayan kilolarını???
bnde iyiyim canım.. nasıl olmayan kilollarrr yaaabu doktorlar nie ver diyorlar bana... kilocuklarımı gecen hafta verememişim bugün 11 de kontrolüm var bakalım bu hafta ne oldu görcez.. ama toplamda 5.5 verdim.
sporu sok hayatına en azından yürüyüş yap hergün yoksa çok çabuk geri geliyor o kilolar haftada 3-4 gün veya gün aşırı 45 dk yürüsen tempolu şekilde gene yeter
ewet yapıyorum canım evde koşu bandım bisikletim var haftanın en az 5 günü günlük 1.5 saat zaman ayırıyorum gecen hafta bn tembellik yaptım birazcık kacırdım bide regli haftası ödem var vücundunda demişti doktorum.:26:
benim komşu teyzeler var apartmanda 55 civarı ikiside yaklaşık 2 aydır yürüyüş yapıyorlar sabahları , biz 7 de uyandığımızda onlar gidiyo görüyorum bende , 4 er kilo vermişler o yaşta 2 ayda ve öyle diyet filanda yapmıyorlarhatta yürüyüşten dönünce saç böreği yapıp yiyorlar
bu arada çalışmaları tamamen kestin mi sen?
yok hayır kesmedikteeetakipte etmiyorum yaa insan kendini strese sokuyo gün saydıkca.. ama bu ayda annemlerdeydim sağlık sebebiyle yani malum günler kactı
evet cnm ben de onu diyecektim zaten. kesme ne olur ne olmaz. tutuverir valla.kafanın rahat olması lazım diyorlar sonuçta. ne güzel de bir sürpriz olur size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?