bu ay gecti zaten 1 ayım kaldı haziranda dondurulmuş embriyolarımı denicez..tembeliz biz yaa koçişlee he bunu derkende belli bi sorun olsa içim yanmazdaaaa
bnm rüyamı kimse okumadı sanırım
günaydınn
ben de 2 gündür kusmuyorum. midem bulanıyor sabahları ama kusmuyorum
ayrıca ben de çok sinir var ne yapacağım bilmiyorum.
benim komşu teyzeler var apartmanda 55 civarı ikiside yaklaşık 2 aydır yürüyüş yapıyorlar sabahları , biz 7 de uyandığımızda onlar gidiyo görüyorum bende , 4 er kilo vermişler o yaşta 2 ayda ve öyle diyet filanda yapmıyorlarhatta yürüyüşten dönünce saç böreği yapıp yiyorlar
cem yılmazın karısı hamişya bebeklerine 20.000 $ lık bebek odası ve 4.500 tl lik oyuncak araba almış
bugün tuza dikkat edicem , suyumuda aldım yanıma zaten içiyorum su ama tuzuda bi azaltiyim bakalım
nülüşcüm hamiş anneler böyle rüyaları çok sık görürlermiş.. inşallah rüyandaki gibi tatlı şeker bi kızın olur :):):)
bugün tuza dikkat edicem , suyumuda aldım yanıma zaten içiyorum su ama tuzuda bi azaltiyim bakalım
işin verdiğii strestendir canım sinirli halinn ee malum sizin hormonlar şimdi biraz karışıkk
ya sen komşu dedikçe ben tuhaf oluyorum 2 yıldır aynı apartmanda oturuyorum bi kişiyi tanıyorum sadece sabah çık akşam gel kimseyi tanımıyorumben çok severim böyle komşuluk ilişkilerinii
cem yılmazın karısı hamişya bebeklerine 20.000 $ lık bebek odası ve 4.500 tl lik oyuncak araba almış
ben de istediğim beşiği 150 ye buldum diye seviniyorum.
nasıl birşey buldun ya.. ben daha kararsızım... nasıl birşey alacağım odayı nasıl alsam nerden alsam.. ikeadan alacağım sanırım yatak gardolap şifonyer ve böyle raflı bi ünite...
nasıl birşey buldun ya.. ben daha kararsızım... nasıl birşey alacağım odayı nasıl alsam nerden alsam.. ikeadan alacağım sanırım yatak gardolap şifonyer ve böyle raflı bi ünite...
cnm benim bebeğim için yapabileceğim bir odam yok maalesefoturma odasını iptal edip salonda oturup orayı çocuk odası yapabilirm ama kiradayım ne olacağı belli değil henüz
o yüzden yatak odasına yatağımın yanına park yatak alacağım. baya araştırdım. herkes tavsiye ediyor. katlı oluyor. ilk katında 8. ayına kadar yatabiliyor. sonra onu kaldırıyorsun. alt katına geçiyorsun bebek harketlenmeye başladığında.altta fermuarlı fileli bir kısım var oradan girip çıkabiliyor kendisi
ayrıca sonrasında da katlayıp kaldırabiliyorsun. katlanınca bebek arabalarının katlanmış hali kadar kalıyor. 2. bebiş için kaldır sakla
ama kıyafetlerini falan nereye koyacağım hiç bilmiyorum.çok hevesim var cicili bicili bir oda da ama olmayacak
benim için en uygunu bu. oda düşünmediğim için hiç araştırmadım bile.
cnm benim bebeğim için yapabileceğim bir odam yok maalesefoturma odasını iptal edip salonda oturup orayı çocuk odası yapabilirm ama kiradayım ne olacağı belli değil henüz
o yüzden yatak odasına yatağımın yanına park yatak alacağım. baya araştırdım. herkes tavsiye ediyor. katlı oluyor. ilk katında 8. ayına kadar yatabiliyor. sonra onu kaldırıyorsun. alt katına geçiyorsun bebek harketlenmeye başladığında.altta fermuarlı fileli bir kısım var oradan girip çıkabiliyor kendisi
ayrıca sonrasında da katlayıp kaldırabiliyorsun. katlanınca bebek arabalarının katlanmış hali kadar kalıyor. 2. bebiş için kaldır sakla
ama kıyafetlerini falan nereye koyacağım hiç bilmiyorum.çok hevesim var cicili bicili bir oda da ama olmayacak
benim için en uygunu bu. oda düşünmediğim için hiç araştırmadım bile.
park yataklara çok iyi diyo kullananlar tabi bilemiyorum yinede
bende oda almicam , yatak odam çok geniş benim , güzel bir yatak almayı düşünüyorum şimdilik , altında çekmeceleri filan olan genişçe bişey olabilir herhalde benim işimi görür şimdilik , odasınıda az büyüyünce almayı planlıyorum , çünkü odası olsada bizimle yatıcak nasılsa minnoşumuz
cnm yatak odan genişse büyüyen yataklara da bakabilirsin.bende oda almicam , yatak odam çok geniş benim , güzel bir yatak almayı düşünüyorum şimdilik , altında çekmeceleri filan olan genişçe bişey olabilir herhalde benim işimi görür şimdilik , odasınıda az büyüyünce almayı planlıyorum , çünkü odası olsada bizimle yatıcak nasılsa minnoşumuz
park yatakları çok öven olduğu gibi hiç memnun kalmayanlarda var.. sallanıyor falan diyorlar ama bilmeyiorum bende kararsızım oda yapıp yapmamak konusunda((
aslında kayınvalidemler odaya falan gerek yok dedikleri için daha çok oda yapasım var ne yalan söyleyim... :):):) çünkü herşeye karışıyor olmaları beni çileden çıkarıyor... ikeada bakmıştım ben yatak gardolap şifonler komidin 1000 tl ye geliyor sanırım öyle birşey alacağım:):)
park yatakları çok öven olduğu gibi hiç memnun kalmayanlarda var.. sallanıyor falan diyorlar ama bilmeyiorum bende kararsızım oda yapıp yapmamak konusunda((
aslında kayınvalidemler odaya falan gerek yok dedikleri için daha çok oda yapasım var ne yalan söyleyim... :):):) çünkü herşeye karışıyor olmaları beni çileden çıkarıyor... ikeada bakmıştım ben yatak gardolap şifonler komidin 1000 tl ye geliyor sanırım öyle birşey alacağım:):)
cnm yatak odan genişse büyüyen yataklara da bakabilirsin.
hem sonra oda yapacağın zaman tekrar yatak almana gerek kalmaz
deneyip göreceğiz artık. memnun kalmayanlar da var ama bana en uygunu o olacak. çünkü yatak odam da aman aman büyük değil.
sadece park yatak tarzı bişey sığar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?