milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

şimdi idareten alıyimde zaten erkek olursa eşimin arkadaşı alıcak iddiaya girdiler ama oda almasın yaa yazık karyola alsın bitek yeter sonra oda yapacağımda tam takım alırız onlar çok şık yaaa çok güzeller

aynenn benim oturduğum sitenin bahçesi kocaman kamelyalar varr akşamları bakıyorum çıkmışlar oraya mughabbet sohbet ben işten dönmüşüm yorgun argın iyi akşamlar diyip evime çıkabiliyorum sadece ama özeniyorum işte

kızlar evleriniz kiraysa eğerr 1 yaşına kadar park yataklar sizi idare eder gibi geliyor eğer çok masraf yapmak istemezseniz
:26:

alacağın ücretsiz iznemii yok artıkkk bu ne özgüven yahuu :))))))))))

öyle canım benim özgüven tavan kadında :):):) hatta öyle ki iki gün önce kaynım oğluna sünnet düğünü yapacakmış kayınvalidem parasını bizden istiyo :):):) bu kadar da yüzsüz :):)

ama ben onları Allaha havale ettim haklarından Rabbim gelsin...

aman Allahımmmmmişte bunları görünce üzülüyorum aslında yaa odası olmasığı için

bebiş olunca çalışacak mısın cnm sen?

verecek misiniz???

benim eşimin babası aynen böyleydi.evlendiğimiz ilk yıllar yardım falan ediyoduk ama baktık sınırları aşıyor artık öyleki sabah yedilere kadar arıyor bizi para için aileye olsa yine neyse diycez de.kayınvalidem çalışıyor eve o bakıyor.kayınpederim hep kendisine içkisine.sonunda bütün ilişkiyi kesip attık.şimdi görüşmüyoruz onunla.

eşin ne dio bu duruma? ben vermemde verdirmemde kıyameti koparırım valla , keyfi olarak kimseye 5 kuruş verdirmem , ancak hastalık olur veya acil bir durum o ayrı ama bunlar sizin paralara göz dikmiş sanki , dahada katkıda bulunacaklarına sizden istiyorlar hemde bebek varken

en iyisi bende görüşmüyorum valla arayıp sormuyorum eşim görüşüyor :):) bayramdan bayrama ararsam arıyorum bi de kayınvalide kontrole gelince onunla görüşüyoruz...

en iyisi mesafe koymak...ne kadar yakınlık o kadar ... luk :):)

yok ya ne vereceğiz :):)

bizde ilk evlendiğimiz zamanlar görümcemlere yapıyorduk.bir de tabii evlenmeden eşimin onlar için yaptıklarının borcuda vardı.
işin ilginç tarafı bizim de bir dünya düğün borcu vardı.onlara da karttan alışveriş yapıp gidiyorduk. gittiğimizde çocuklarına ayrı harçlık veriyordu.kartı kapatana kadar 1 yıl geçti:)))
cnm çok acıyordu. ben yeri geliyordu çok istediğim bişeyi almıyordum borç var diye... en sonunda eşimi aldım karşıma konuştum silkeledim adamı:))))
çok şükür akıllandı ve gördü ki biz bişey alıp götürmeyince harçlıklarını kesince arayıp sormadılar bile.

buarada dün ikili tesste gitmiştim doktoruma.bebişimizin ense kalınlığı 1.6 çıktı.tabii yine zıp zıp bizimki hiç durmuyor sürekli hareket halinde.eller havada ayakları uzatmış bacak bacak üstüne atmış öyle duruyor.doktorum çok güldü bu haline.sizce 1.6 iyimi;?

iyi canım benim zaten 2,5 a kadar normal kabul ediliyor...inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar canım benim :)

bizimkide kıpır kıpırdı oyyy yerim ben onları , hareket etmezse zaten normal değil canım , cinsiyet hakkında bişey söyledimi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…