- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
madem öyle en iyisini en güzelini al canım , ben olsam öyle yapardım şahsen
cnm yatak odan genişse büyüyen yataklara da bakabilirsin.
hem sonra oda yapacağın zaman tekrar yatak almana gerek kalmaz
deneyip göreceğiz artık. memnun kalmayanlar da var ama bana en uygunu o olacak. çünkü yatak odam da aman aman büyük değil.
sadece park yatak tarzı bişey sığar.
evet cnm mümkün olduğunca azaltmaya çalış. ben de suyumu aldım yanıma
evet cnm iş stresi beni ki. çok geriliyorum ondan kaynaklanıyor.ama yanımdakilerde kötü davranıyorum böylegerçekten istem dışı yapıyorum. kontrol edemiyorum kendimi...
ben deçok severim komşuyu. o gelsin çalsın kapımı kahveye geldim diye. ben gideyimaslında benim paartman iyi komşuluk ilişkisi de var. hepsi çok eski oturanlar çünkü ama ben de sabah gidip akşam geliyorum. cumartesi de çalışıyorum. pazar da eşim evde. nasıl görüşelim ki
kesinlikle di mi zuzucum :):):) gıcık kadın ya her bişeye karışıyor alacağım ücretsiz izne bile karışıyor.. :):)
bencede güzel bi oda yapayım minnoşuma :)
alacağın ücretsiz iznemii yok artıkkk bu ne özgüven yahuu :))))))))))
aman Allahımmmmm
aynenn benim oturduğum sitenin bahçesi kocaman kamelyalar varr akşamları bakıyorum çıkmışlar oraya mughabbet sohbet ben işten dönmüşüm yorgun argın iyi akşamlar diyip evime çıkabiliyorum sadece ama özeniyorum işte
kızlar evleriniz kiraysa eğerr 1 yaşına kadar park yataklar sizi idare eder gibi geliyor eğer çok masraf yapmak istemezseniz
:26:
öyle canım benim özgüven tavan kadında :):):) hatta öyle ki iki gün önce kaynım oğluna sünnet düğünü yapacakmış kayınvalidem parasını bizden istiyo :):):) bu kadar da yüzsüz :):)
ama ben onları Allaha havale ettim haklarından Rabbim gelsin...
verecek misiniz???
öyle canım benim özgüven tavan kadında :):):) hatta öyle ki iki gün önce kaynım oğluna sünnet düğünü yapacakmış kayınvalidem parasını bizden istiyo :):):) bu kadar da yüzsüz :):)
benim eşimin babası aynen böyleydi.evlendiğimiz ilk yıllar yardım falan ediyoduk ama baktık sınırları aşıyor artık öyleki sabah yedilere kadar arıyor bizi para için aileye olsa yine neyse diycez de.kayınvalidem çalışıyor eve o bakıyor.kayınpederim hep kendisine içkisine.sonunda bütün ilişkiyi kesip attık.şimdi görüşmüyoruz onunla.
yok ya ne vereceğiz :):)
benim eşimin babası aynen böyleydi.evlendiğimiz ilk yıllar yardım falan ediyoduk ama baktık sınırları aşıyor artık öyleki sabah yedilere kadar arıyor bizi para için aileye olsa yine neyse diycez de.kayınvalidem çalışıyor eve o bakıyor.kayınpederim hep kendisine içkisine.sonunda bütün ilişkiyi kesip attık.şimdi görüşmüyoruz onunla.
buarada dün ikili tesste gitmiştim doktoruma.bebişimizin ense kalınlığı 1.6 çıktı.tabii yine zıp zıp bizimki hiç durmuyor sürekli hareket halinde.eller havada ayakları uzatmış bacak bacak üstüne atmış öyle duruyor.doktorum çok güldü bu haline.sizce 1.6 iyimi;?
iyi canım benim zaten 2,5 a kadar normal kabul ediliyor...inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar canım benim :)
buarada dün ikili tesste gitmiştim doktoruma.bebişimizin ense kalınlığı 1.6 çıktı.tabii yine zıp zıp bizimki hiç durmuyor sürekli hareket halinde.eller havada ayakları uzatmış bacak bacak üstüne atmış öyle duruyor.doktorum çok güldü bu haline.sizce 1.6 iyimi;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?