aman Allahımmmmmişte bunları görünce üzülüyorum aslında yaa odası olmasığı için
bebiş olunca çalışacak mısın cnm sen?
en iyisi bende görüşmüyorum valla arayıp sormuyorum eşim görüşüyor :):) bayramdan bayrama ararsam arıyorum bi de kayınvalide kontrole gelince onunla görüşüyoruz...
en iyisi mesafe koymak...ne kadar yakınlık o kadar ... luk :):)
ben yemeğe kaçıyorum kızlar.. öğleeden sona görüsürüz.. öptüm.. afiyet olsun hepimize :):)
bizde ilk evlendiğimiz zamanlar görümcemlere yapıyorduk.bir de tabii evlenmeden eşimin onlar için yaptıklarının borcuda vardı.
işin ilginç tarafı bizim de bir dünya düğün borcu vardı.onlara da karttan alışveriş yapıp gidiyorduk. gittiğimizde çocuklarına ayrı harçlık veriyordu.kartı kapatana kadar 1 yıl geçti:)))
cnm çok acıyordu. ben yeri geliyordu çok istediğim bişeyi almıyordum borç var diye... en sonunda eşimi aldım karşıma konuştum silkeledim adamı:))))
çok şükür akıllandı ve gördü ki biz bişey alıp götürmeyince harçlıklarını kesince arayıp sormadılar bile.
bizimkide kıpır kıpırdı oyyy yerim ben onları , hareket etmezse zaten normal değil canım , cinsiyet hakkında bişey söyledimi doktorun?
aynen biz de öyle yaptık şimdi çok huzurlu ve mutluyuz. herkesle mesafe en iyisiengüzelini yapmışsınız canım.biz bize zararı olan herkesi çıkarttık hayatımızdan şimdi eşimle gayet mutlu mesut yaşıyoruz :))))
yo ya bzizim doktor inat zamanı gelmeden söylemiycek belli.halbuki şekilide uygundu bakması için.
ben bembeyaz almayı düşünüyorum kızlar belki duvarına falan stiker yaparım ama mobilyaları beyaz alacağım :)
en sevdiğim renktir ve bir oda alacak olsaydım kesin beyaz alırdım.sağa solada renkli objeler...çok kalabalıktan ve göz yoran odaları sevmiyorum. benim salonumda beyaz:)) hattaa yatak odamda:))ben bembeyaz almayı düşünüyorum kızlar belki duvarına falan stiker yaparım ama mobilyaları beyaz alacağım :)
en sevdiğim renktir ve bir oda alacak olsaydım kesin beyaz alırdım.sağa solada renkli objeler...çok kalabalıktan ve göz yoran odaları sevmiyorum. benim salonumda beyaz:)) hattaa yatak odamda:))
birde kumandalı sallanan beşikler var aslında onlardan istiyorum ben ama bir yandanda elektrikli sonuçta boşver diyorum kendi kendime :97: ama küçükken almam odasını , biraz büyüsünde 2 yaşındayken filan almayı düşünüyorum , belki kendisi beğenir o zaman
:):):) boşver o kadar da teknolojik olmasın canım dediğin gibi elektrik falan gerek yok yani....
artık kendimiz yaratırız teknolojiyi , ip bağlarız yataktan beşiğe asıldıkça sallanırelektrikten iidir dimi eşim aradı şimdi tatillllllll die bağırıyo garibim , havalar ısındıya duramıyoz tatilsiz :)) bakim bakim varmı güzel bi yerler
bana tatil demeyin yaa ben bu sene gidemicemmm :):):)
hiç yoktan haftasonu 2 gün gidin yakın biyerlere yine insanın havası değişir
aslında evet yaa yakın bi yerlere kaçsak ama ne bileyim yaa akşamları zaten uzun süreli oturamıyorum artık ağrılarım oluyor biraz sırt ağrısı falan araba yolculuğğu da nasıl olur ki bilemedim :):)
nolucak canım yakın biyerlere gidilir , yatır koltuğu belinide destekle ohhh mis , düşünsene iş yok , stress yok yemek derdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?