milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aman Allahımmmmmişte bunları görünce üzülüyorum aslında yaa odası olmasığı için

bebiş olunca çalışacak mısın cnm sen?

çalışırım canım büyük ihtimalle anacığım la aynı şehirdeyiz olursa eğer annem bakıcak zaten kafam rahat olduktan sonra çalışırım diye düşünüyorum ama bakalım birde benim doğum izni diye bi sıkıntım olmaz burada kanuni hakkın neyse uygulanır ..

mesafe herzaman iyidir bebiş ..

engüzelini yapmışsınız canım.biz bize zararı olan herkesi çıkarttık hayatımızdan şimdi eşimle gayet mutlu mesut yaşıyoruz :))))

engüzelini yapmışsınız canım.biz bize zararı olan herkesi çıkarttık hayatımızdan şimdi eşimle gayet mutlu mesut yaşıyoruz :))))
aynen biz de öyle yaptık şimdi çok huzurlu ve mutluyuz. herkesle mesafe en iyisi

yo ya bzizim doktor inat zamanı gelmeden söylemiycek belli.halbuki şekilide uygundu bakması için.

benim ki de söylememişti cnm.

Eki Görüntüle 401160 Eki Görüntüle 401160

ben buna benzer bişey düşünüyorum kız olursa tabii :)))

inşallah cnm. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.ben biraz daha sade seviyorum.

ben bembeyaz almayı düşünüyorum kızlar belki duvarına falan stiker yaparım ama mobilyaları beyaz alacağım :)
en sevdiğim renktir ve bir oda alacak olsaydım kesin beyaz alırdım.sağa solada renkli objeler...çok kalabalıktan ve göz yoran odaları sevmiyorum. benim salonumda beyaz:)) hattaa yatak odamda:))

en sevdiğim renktir ve bir oda alacak olsaydım kesin beyaz alırdım.sağa solada renkli objeler...çok kalabalıktan ve göz yoran odaları sevmiyorum. benim salonumda beyaz:)) hattaa yatak odamda:))

kesinlikle canım benimde salonum ve yatak odam beyaz.. ayrı bir dinginlik durgunluk veriyor içimi ferahlatıyor.. :)

birde kumandalı sallanan beşikler var aslında onlardan istiyorum ben ama bir yandanda elektrikli sonuçta boşver diyorum kendi kendime :97: ama küçükken almam odasını , biraz büyüsünde 2 yaşındayken filan almayı düşünüyorum , belki kendisi beğenir o zaman

:):):) boşver o kadar da teknolojik olmasın canım dediğin gibi elektrik falan gerek yok yani....

:):):) boşver o kadar da teknolojik olmasın canım dediğin gibi elektrik falan gerek yok yani....

artık kendimiz yaratırız teknolojiyi , ip bağlarız yataktan beşiğe asıldıkça sallanır elektrikten iidir dimi eşim aradı şimdi tatillllllll die bağırıyo garibim , havalar ısındıya duramıyoz tatilsiz :)) bakim bakim varmı güzel bi yerler

bana tatil demeyin yaa ben bu sene gidemicemmm :):):)

aslında evet yaa yakın bi yerlere kaçsak ama ne bileyim yaa akşamları zaten uzun süreli oturamıyorum artık ağrılarım oluyor biraz sırt ağrısı falan araba yolculuğğu da nasıl olur ki bilemedim :):)

nolucak canım yakın biyerlere gidilir , yatır koltuğu belinide destekle ohhh mis , düşünsene iş yok , stress yok yemek derdi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…