offff içim çok daraldı yaaa bitse bugün
saati nasıl 5.30 edicez yaaa
midem çok kazınıyo yaa acıktıkçada beyaz leblebi yiyorum yaa zararı olur mu sizce
iş yerinde yiycek tok tutacak bişide bulamıyorum ki
3 lü test sonucumu aldım geldim. çok şükür herşey yolunda:))
3 lü test sonucumu aldım geldim. çok şükür herşey yolunda:))
çok sevindim canım benim... hhadi gözün aydın olsun... değerler kaç çıktı??
gözün aydın canım.. kaç günde çıkıyo bu testler ?
OSB ( ntd) 1:37600
down sendromu= 1:4090
sadece yaş= 1:1340
trisonomi=1:46000
ben ilk 3 ayımı beyaz leblebiyle geçirdim cnm. yemek yiyemiyordum ki.... hiç birşey olmaz merak etme.
valla ben de sürekli bişey yemek istiyordum bu aralar form bisküvilere takılıyorum.onları da deneyebilirsin.
tekrar gözümüz aydın canım benim.. değerlerin gayet güzel :)
yaklaşık 2-3 haftadır gece bacaklarıma giren kramplarlauyanıyorum ve canımı inanılmaz acıtıyor. Hatta öyleki sabah yürümemi engelleyecek şekilde. Araştırdım magnezyum kalsiyum eksikliği diyor.şimdi doktora söyledim o da tamam calsiyum eksikliğidedi amailaç yazmadı bol bol süt ve yoğurt bunun çaresi dedi....Bulanmtı ve kusmalarımdan dolayı hiç süt içemedim ki hatta süt demek bile midemi bulandırıyordu.
ayçacım gözümüz aydın canım ..
kalsiyum için kesinlilke süt ve yoğurt canım benim magnezyum içinde yeşil sebze badem fındık fıstık tüketmelisin :)
evet cnm krampların nedeni buymuş işte. Ama anlatamam nasıl bir acı. Gece uykumdan uyandırıp uzun süre nefessiz bırakan.
Eşim 5 kilo süt almış zaten:) onu yoğurt yapacağım yarın:) bundan sonra yoğurdumuzu kendimiz yapacakmışız
midem çok kazınıyo yaa acıktıkçada beyaz leblebi yiyorum yaa zararı olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?