milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

midem çok kazınıyo yaa acıktıkçada beyaz leblebi yiyorum yaa zararı olur mu sizce
iş yerinde yiycek tok tutacak bişide bulamıyorum ki

midem çok kazınıyo yaa acıktıkçada beyaz leblebi yiyorum yaa zararı olur mu sizce

ben ilk 3 ayımı beyaz leblebiyle geçirdim cnm. yemek yiyemiyordum ki.... hiç birşey olmaz merak etme.
valla ben de sürekli bişey yemek istiyordum bu aralar form bisküvilere takılıyorum.onları da deneyebilirsin.

ben ilk 3 ayımı beyaz leblebiyle geçirdim cnm. yemek yiyemiyordum ki.... hiç birşey olmaz merak etme.
valla ben de sürekli bişey yemek istiyordum bu aralar form bisküvilere takılıyorum.onları da deneyebilirsin.

iyi bari yaaa o kadar açlık hissediyorum ki çözüm ancak o oldu

yaklaşık 2-3 haftadır gece bacaklarıma giren kramplarlauyanıyorum ve canımı inanılmaz acıtıyor. hatta öyleki sabah yürümemi engelleyecek şekilde. araştırdım magnezyum kalsiyum eksikliği diyor.şimdi doktora söyledim o da tamam calsiyum eksikliğidedi amailaç yazmadı bol bol süt ve yoğurt bunun çaresi dedi.... bulanmtı ve kusmalarımdan dolayı hiç süt içemedim ki hatta süt demek bile midemi bulandırıyordu.

kalsiyum için kesinlilke süt ve yoğurt canım benim magnezyum içinde yeşil sebze badem fındık fıstık tüketmelisin :)

kalsiyum için kesinlilke süt ve yoğurt canım benim magnezyum içinde yeşil sebze badem fındık fıstık tüketmelisin :)

evet cnm krampların nedeni buymuş işte. ama anlatamam nasıl bir acı. gece uykumdan uyandırıp uzun süre nefessiz bırakan.
eşim 5 kilo süt almış zaten:) onu yoğurt yapacağım yarın:) bundan sonra yoğurdumuzu kendimiz yapacakmışız

canım bnimde cevremde 3 tane arkadasım var hamile onlar beyaz leblebi tüketiyolar hani aşırı değilde günlük bikaç tanede olsa yiyolar sanırım bebişe faydası varmış ve çikolata 1 dilimde olsa günlük yenmeliymiş bebeğin hareketini arttırır ve sana hissettirirmiş..

millet bulantıdan yiyo onu arada ye ama bence öle leblebiyle filan olmaz fındık al yanına, baden ve ceviz en faydalı yiyecekler ve birde kuru meyvelerde çok lazım şimdi bize kuru kayısı kuru incir ve üzüm gibi ayrıca süt ürünleri kadarda kalsiyum var fındıkta bademde demir deposu benim evde hiç eksik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…