yaklaşık 2-3 haftadır gece bacaklarıma giren kramplarlauyanıyorum ve canımı inanılmaz acıtıyor. hatta öyleki sabah yürümemi engelleyecek şekilde. araştırdım magnezyum kalsiyum eksikliği diyor.şimdi doktora söyledim o da tamam calsiyum eksikliğidedi amailaç yazmadı bol bol süt ve yoğurt bunun çaresi dedi....bulanmtı ve kusmalarımdan dolayı hiç süt içemedim ki hatta süt demek bile midemi bulandırıyordu.
yersen hep leblebi böyle olur işteayy dilimde tüy bitti be fındık badem ceviz die die bunlarda kalsiyum deposu ayrıca kuru meyveler ve baklagillerdede var birde kabak çekirdeği en faydalı 10 besin arasındadır oda çinko deposu , siz nasıl besleniyorsunuz anlamadımki ben , ben herşeyden yiyorum valla avakadodan tutta hurmaya kadar
yaklaşık 2-3 haftadır gece bacaklarıma giren kramplarlauyanıyorum ve canımı inanılmaz acıtıyor. hatta öyleki sabah yürümemi engelleyecek şekilde. araştırdım magnezyum kalsiyum eksikliği diyor.şimdi doktora söyledim o da tamam calsiyum eksikliğidedi amailaç yazmadı bol bol süt ve yoğurt bunun çaresi dedi....bulanmtı ve kusmalarımdan dolayı hiç süt içemedim ki hatta süt demek bile midemi bulandırıyordu.
cnm cevizi yediğim gibi kusuyorum.incir kayısı badem yiyorum. baklagilleri pişiriyorum evde.ben hiç birşey yiyemiyordum ki cnm. sürekli kustum. yeni yeni kendime geliyorum.
hurma yemeyani ye de abartma sakın. hurmanın doğumla bir ilgisi var çünkü. son zamanlarda yemek gerekiyormuş. doğumumu kolaylaştırıyor açılmayımı tetikliyor ne öyle bir durum var hurmada. bir araştır istersen. hatta ben doğuma yakın tüketeceğim bol bol.
kendin yapamyı denesen yoğurdu. eşim köyden getirtecek. yarın ben kendim yapacağım bakalım....aynen canım bende sütten tiksindim öyleki yoğurt bile yiyemedim , anneciğim sağolsun çeşit çeşit aldı sütçüden 2-3 çeşit yaptı yoğurt bende gittim kokladım kokladım onayladım seçtim , aldım getirdim eve yedim , farklı farklı sütçülerden alınmış hepsi köylü sütü ama işte koktu bana bazıları , belki ilaç veriyorlar onlar die düşündüm bazılarıda hiç kokmadı onları yiyebildim anca , market yoğurdu ben hamiş olalıdan beri yemiyorum zaten annem yeme demişti , en güzelide sarımsaklı yoğurt yapıyorum kızartma üzerine o zaman yoğurt baya yiyorum birde cacık olarak tükettim
teyzemde bol bol hurma yemişti hamişken ama hangi döneminde onu bilmiyorum çünkü 1 hurmada insan vücuduna gerekli olan bütün herşey varmış o yüzden çok mubarek bir yiyecekmiş oruç bile onla açılır düşünsene ama bi araştırayım hemeneğer yediklerim bebişe gidiyorsa 5 kg dan az doğmaz kesin :)) vitamin manyağı oldu bebişim şimdiden
kendin yapamyı denesen yoğurdu. eşim köyden getirtecek. yarın ben kendim yapacağım bakalım....
işte cnm son dönemlerinde yenilecek diye biliyorum ben ama günde 1 taneden de bişeycik olmazvalla ben senden bekliyorum zaten 5 kg bebiş:)))
burda sütçü yok canım pazardanda ben almam beklemiş sütü , anneme geliyo sütçü o da yapıyo saolsun , ben meyveye çok düştüm ama yaa , pazarda ne çeşit meyve varsa hepsinden alıyorumkavunuda aldım yedim fena değildi şimdi kirazı bekliyorum 4 gözle
ben de meyve çok yiyorum. normalde aklıma bile gelmezdi meyve yemek. ama bulantılarımddan yemek yiyemediğim için bol bol salata ve meyve tükettim hep. her türlü otu yiyorum. buzdolabım tüm yeşilliklerle dolu:)))
bugünde ben açayım topiki
Tatlı rüyalar hepinize fıstıklar
günaydınlar kızlar nerdesiniz bakim geçmişteki yazdıklarınızı okuyorum bende ve inşlah bende sizi anlatcam bugün çok yedim bulantım oldu vs. en kısazamanda bizimde olur inşlah kız hamişler dualarınızı esirgemeyin sakın he
sağol cnm benim . darısı başına inşalllllaaahhhhbugün hep dua ettim inan inşallah en kısa zamanda sen de yaşayacaksın bu duyguları
inşallah canım duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsunnngünaydınnn kızlarr burada karanlık bi hava var sanırım gene yağacak tam yatıp uyumalıkk neyseki 1 de paydos
evet cnm istanbulda baya serin ve hava kapalı. 1 de paydos benim de ama evde devam. biraz ortalığı toplamam lazım. bir de kışlıkları kaldıracağım. başka vaktim yokki.
yarın da kocacığıma perdeleri yıkayıp astıracağım.
buzdolabı da silinecek bir araya da onu sıkıştırmalıyım. haftalardır erteliyorum valla hepsini. perdelerimden utanıyorum artık eve gelenlerden...
gerçi dur bakalım bu hafta yapabilecek miyim bunlarınasıl büyüyor gözümde ama bir okadar da batıyor gözüme
neyse cnm biraz ortalığı topla sonra azcık dinlenir hazırlanır çıkarsın. değişiklik olur hemaynen canım benim evimde karma karışık şuanda ve pazar gününe bırakmak istemiyorum o yüzden bende eve gidince toparlamaya çalışıcam akşamada arkadaşımın düğünü var hiç düğün havam yok evde bi dünya iş varken ama mecburr
günaydın fıstıklar , 10 da uyandım bugün gece uyuyamadım wc kalkınca bi acıkmışımkigece gece yedim bişeyler sonra uykum kaçtı , kociş gidince yine uyudum , kızıyorum valla size hiçmi canınızın kıymeti yok , belki tek hamişliğiniz bu olucak accık keyf yapın , tutun bi kadın haftada bir veya 15 olsun hadi , ben çalışsam ve hamiş olsam kesin öyle yapardım , hadi parayada kıyamadınız dielim yokmu bi yardım edicek o zaman akrabalardan ?
günaydın fıstıklar , 10 da uyandım bugün gece uyuyamadım wc kalkınca bi acıkmışımkigece gece yedim bişeyler sonra uykum kaçtı , kociş gidince yine uyudum , kızıyorum valla size hiçmi canınızın kıymeti yok , belki tek hamişliğiniz bu olucak accık keyf yapın , tutun bi kadın haftada bir veya 15 olsun hadi , ben çalışsam ve hamiş olsam kesin öyle yapardım , hadi parayada kıyamadınız dielim yokmu bi yardım edicek o zaman akrabalardan ?
ohh valla sen bizim yerimizede tadını çıkar zuzucum ..ben o konuda şanslıyımm canım biraz hamiş değilim ama bazen kadın alıyorum eğer durum müsait olursa herzamanda ona para vermeye kıyamıyorum 15 günde bir 80-90 tl ona veremem annem saolsun arada haftasonu geliyor birlikte dip köşe hallediyoruz beraber bazen hafta içi ben anahtarı veririm misafirim gelicekse gene toparlar yemeklerimi yapar öyle gider o konuda şanslıyım çok şükür Allah başımızdan eksik etmesin onlarıı :103: haa bide kolay kolay dağılmaz benim evim akşamları mutlaka üstten toparlar yerleştirir mümkün olduğunca bu mop lar varya onlarla silerim :79:
ayy ayçacımm saatii 11 buçukk yapmışızz bu arada :89: ha gayret 1 e ne kaldıı
dimi cnm yaaaaha gayret hiçte birşey yapmadım biliyor musun? bu patronlar cumartesi getirterek kendi egolarını tatmin ediyorlar bence. gereksiz maliyet şirket için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?