milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

çaylarr kahvelerr muhabbett iyii gözlerinin içine baka baka bide bizim bayanlardan birisi gelmiyor biliyomusun 10 yıldır bu şirkette ve gelmiyor cumartesi günlerii darısı başımıza

aminnnn ben de hazırlanayım yavaş yavaş iyi tatiller sana da:)))
kızzz akşama çalışın ben de dua edeyim

canım benim teyzem çalışıyor birde bebek var işte , yarım gün alıyor o kadını 40 tl veriyor hemde ne zaman batarsa evi o zaman çağırıyor , seninki baya pahalı geliyomuş ama şuan senin gerek yok zaten hamiş olup birde çalışırsan o zaman gerekir benim eşim bile diyor büyük temizlik yapma kadın çağıralım die bende henüz gerek duymadım ama ilerleyen günlerde alıcam hamişlik çok güzel valla dibine kadar keyfini çıkarmam lazım

Canlarım selam ne zamandır giremıyorum özledim vallahi sizlerii biz büyüyoruz ablaları iştende ayrıldık artık sizinleyim inş..

Hemen resmimi ekliyimde görün büyüyen göbişimizii :)

umarım görünüydur

Seviyorum sizleriiii

Gelartik cnm free beta hcg küçükse erkek demişssin de benim değerim bı yazıyım sana bi baksana yavrum 23mıu/ml : 0,84 mom falan yazıyo erkekmı oluyo yanı kız doktor ablamız bişey dıyemedı göstermedı çünkü

gözdecim çok tatlı olmuşsun ama benim göbeğim senin göbeğini döver :) canım o kan testinde free beta hcg yazar o sonuç önemli eğer o sonucun 50 den küçükse erkek o kağıtlara bak bi iyicene ya kesin diye bişi yok ama 100de 90 tutuyo bende yakın zamanda bir resim eklim bari ya :)

Benim göbişimi döven senin o göbişini sevsinler annemm :)) heh işte o kağıtta free beta hcg 23 falandı :) ozaman erkekmı oluyor kız ama bızımkı gostermıyoo kıı delı olucaz sureklı saklıyoo

günaydın fıstıklar , yeni haftamız güzel geçsin hepimiz için inşallah , bebişlerimizede şööööyle bi maşallah

ayyy bayıldım sana:))) çok tatlı olmuşsun yaaaa.... benim yok ki bu kadar göbeğim çekip koyayım
ben de pırtlamış bişeyler var sadece:))

23 erkek gibi ama cnm kesin bir şeydi yok tabii. benim 78 di kız görünüyor bakalım şimdilik:))

benim oturduğum yerde de 100 lira:)
doğuma yakın büyük temizlik için ben de çağıracağım galiba. hem halıları falan da yıkamaya vereceğim.

Tanışalım o zamn canım ben Zuhal benimde beta hcg 23 çıktı 2 lide , bu değere göre erkek olma ihtimali yüksekmiş :26: benim 11 mayıs randevum bakalım gösterirse eğer o gün öğrenicez minişimiz kızmı erkekmi sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlarda gerisi önemli değil

19. hafta olmuş senin yokmu daha bi kıpırtı yaa , hiçbişey hissetmiyormusun?

hafta sonu aslında bişeyler hissettim ama emin olamıyorum ki cnm. sanki böyle içeriden gıdıklıyormuş gibi.
özellikle çilek yedikten sonra oldu iki defa.ama benim ki çok ehli keyf:)) yatıp duruyor valla.ne yapsam hareketlenmiyor.

kelebek uçuyomuş gibi diyolar ya öyle olması için epey büyümesi lazım sanırım gerçi sendi yarısına geldin nerdeyse

kelebek uçuyomuş gibi diyolar ya öyle olması için epey büyümesi lazım sanırım gerçi sendi yarısına geldin nerdeyse

doktor 20. haftadan sonra netleşir demişti. benim ki öyle olacak galiba.tembel prenses
artık duymaya başlamış beni. kızayım bari azıcık:))

Son düzenleme:
günaydın kızlarr iyi bir hafta olması dileğiylee

nasılsınız bakalım? off gelemiyorum eskisi gibi sizi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…