milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlarr iyi bir hafta olması dileğiylee

nasılsınız bakalım? off gelemiyorum eskisi gibi sizi çok özledim

bildiğin gibiyiz cnm. neyse 1 ay daha böyle idare edeceğiz. sonra erkenden kalkar oturursun açığı kapatırsın
gözdenin göbüşünü gördük farklı olarak. maşallah

gözdeeemmm ne güzel olmuşsun sen annemmm maşallah özledik seniiiii

kızlar iyi haftalar diliyorum neşecim özledik kız seni gözde sende hoşgeldin o ne tatlı göbiş o çok güzel çıkmışsın

aminnnn ben de hazırlanayım yavaş yavaş iyi tatiller sana da:)))
kızzz akşama çalışın ben de dua edeyim

ah bu ay benden bişey çıkmaz annem ya diyet falan yaptım ya çalışamadım o yüzden

görümcemde yarım gün alıyor ama komşusu olduğu için 30 tl veriyor üstten süpürüp toz alıyor sadece

benim oturduğum yerde de 100 lira:)
doğuma yakın büyük temizlik için ben de çağıracağım galiba. hem halıları falan da yıkamaya vereceğim.

2 hafta önce ben verdim bütün halılarımı canım 2 odamada boya yaptırdım yaza hazırızz

günaydın kızlarr iyi bir hafta olması dileğiylee

nasılsınız bakalım? off gelemiyorum eskisi gibi sizi çok özledim

bizde seni özlüyoruzz bebeğimmm

günaydın kızlarr iyi haftalar hepimize

gözdecim sanada kocaman bir maşallah göbüş büyümüş baya

plasebo şekerim sen nasılsın bulantı filan başladımı biraz bilgi ver şeker

plasebo şekerim sen nasılsın bulantı filan başladımı biraz bilgi ver şeker

bulantım yok çok şükür yü maşallah diyim
şimdiye kadar 2 kez çıkardım sadece
kokulara karşı kötü oluyorum canım mutfağa girmeyi hiç istemiyo
hala çok fazla uykum var akşamları hemen uyuyorum
birden bire aşırı açlık hissetme durumum başladı mümkün olduğunca sürekli yiyip o duruma gelmemeye çalışıyorum
ama dün çok yoruldum yaaa
üstün yetenekli çocukların belirlenmesi için bi sınav var dünü onu yaptık 1. ve 2. sınıflara çok ayakta kaldım çocuklar anlamıyolar anlatmak gerekiyo çok yordular beni

yokcanım onu eniştemde yapıyo çok titiz bir adam , teyzemin yardımcısı yarım günde cam filan siliyo , ütü yapıyo , süpürüp silmeye paramı verilir toplasan 1 saat sürer

doktor 20. haftadan sonra netleşir demişti. benim ki öyle olacak galiba.tembel prenses
artık duymaya başlamış beni. kızayım bari azıcık:))

ben çok istiyorum hissetmeyi bi an önce , yarın ayın biri bende başlicam Kuran dinlemeye günde 1 cuz tam 1 ayda biter , Nisanda bitti burası bir ısındıki anlatamam , yürüyüş filan yapamıyorum sıcakta , artık akşam güneş batınca yürümeyi denicem

günaydın canlar.. nasılsınız bakalım.. ben bugün çok uykusuzum hiç uyuyamadım dün gece yaaa ayrıca havalar artık ısındı ve ben darlanıyorum :):):) ne olacak yaz nasıl geçecek Allahım yardımcımız olsun :)

aynı durum bendede var canım , sıcaklar şimdiden bunaltıyo , klima açsam hasta ediyo :44: işimiz zor gibi bu yaz bakalım

Ahhh Işılım senin doğum Ağustosa geliyo en sıcak aylar temmuz ağustosta son zamanlarına denk geliyo Allah yardımcın olsun

sıcak zor hele sen bi de tam sıcaktasın yani zuhal klimayı biraz biraz çalıştırıp serinliycen artık

yokcanım onu eniştemde yapıyo çok titiz bir adam , teyzemin yardımcısı yarım günde cam filan siliyo , ütü yapıyo , süpürüp silmeye paramı verilir toplasan 1 saat sürer

yok canım ne camıı toparlıyo süpürüp toz alıyo o kadarr 1 saatte bitiremiyo tabi ev büyük 3 tane çocukk toparlaması zaman alıyor ya ben evde olsam kendi temizliğimi kendim yaparım hamiş olunca farklı tabi

aynı durum bendede var canım , sıcaklar şimdiden bunaltıyo , klima açsam hasta ediyo :44: işimiz zor gibi bu yaz bakalım

ben hala üşüyorum ya pazar gününden beri yağmurlu hava şuanda bulutluu ve karanlık yağdı yağacakk insanın ruh halini nasıl etkiliyor anlatamam üstüne bide pazartesii bugünn ha bide şimdiden beni yarının stresii aldıı kızlarr sizz çalışıyomusun yarınn :18: bize kesin bişey söylemediler ama büyük ihtimalle çalışırızz

ahh ışılımm zaman geçtikçe zorlanıyosunuz tabii sıcaklar zorlayacak belki ama bebişim kışın daha zor olmazmıı ya :26:

kızlar konusu geçmişken sizede söyleyeyimde aklınızda olsun
türkiyede üstünyetenekli çocukların belirlenmesi için haftasonu girdiğim sınav yapılıyo
bu sınava 1 ve2. sınıflar giriyo bu sınava girecekleride sınıf öğretmenleri belirliyor
ama bazı öğretmenlerinde bu sınav hakkında bi bilgisi yok
dün dikkat ettim sadece belirli okullardan öğrenci gönderilmiş
çevrenizde eğer bu şekilde üstün yetenekli olabilecek çocuklar varsa bilgilendirin velilerini
bu sınav sonucunda başarılı olanlar bi zeka testine giriyo va üstün yetenekli çıkarsa her ilde olan ve üstün yeteneklilerin devam ettiği bilsem lere üniversiteye kadar devam etme şansı kazanıyo
okuldan sonra devlet bünyesindeki bilsemlere gidip yetenekli olduğu alanlarda uzman öğretmenler tarafından eğitim alıyor

sıcak zor hele sen bi de tam sıcaktasın yani zuhal klimayı biraz biraz çalıştırıp serinliycen artık

evet canım yapıcaz artık bişeyler , bu hafta mehşur pazarımız var oraya gidicem böyle incecik penye sexi transparan bişeyler aliyim koca göbeğime göre evde giymek için , yoksa geçmez bu yaz , sonra kocişle naparız bilemiyorum tabii sabrının sonunda sanırım garibim

orası neresi oluyo melekim? Aslında bizim memleket buraya göre baya serin oluyor 1 saat mesafede olmasına rağmen hele akşamları doyum olmaz havasına ama kocişi bırakıp gidemem kışın yine üşüdükçe giyinirsin ama yazın daha zor canım yaa helede antalya gibi nemliyse hava nefes bile alınmıyo

öyle şeyler giyersen sen kaşınmışsın da diyebilir
karnın ne zaman büyümeye başladı senn yaa benm ne zaman bişlayacam büyümeye diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…