öyle şeyler giyersen sen kaşınmışsın da diyebilir
karnın ne zaman büyümeye başladı senn yaa benm ne zaman bişlayacam büyümeye diye merak ediyorum
Benim göbişimi döven senin o göbişini sevsinler annemm :)) heh işte o kağıtta free beta hcg 23 falandı :) ozaman erkekmı oluyor kız ama bızımkı gostermıyoo kıı delı olucaz sureklı saklıyoo
benim erken çıktı karnım 9-10 haftada çıkmıştı gittikçede büyüyor ama o zamanlar baya bi gaz yapmıştı bende bebiş ondanda şişkinlik vardı sanırım biraz
ben hala üşüyorum ya pazar gününden beri yağmurlu havaşuanda bulutluu ve karanlık yağdı yağacakk insanın ruh halini nasıl etkiliyor anlatamam üstüne bide pazartesii bugünn ha bide şimdiden beni yarının stresii aldıı kızlarr sizz çalışıyomusun yarınn :18: bize kesin bişey söylemediler ama büyük ihtimalle çalışırızz
ahh ışılımm zaman geçtikçe zorlanıyosunuz tabii sıcaklar zorlayacak belki ama bebişim kışın daha zor olmazmıı ya :26:
benmde akşamları şişiyo ama sabah kalkınca dümdüz oluyo yine
evet cnm genelde öyle oluyorbenim akşamları çatlayacak gibi oluyor.. nefes almakta bile zorlanıyorum. sabah kalkıyorum inmiş gtmiş
ama yine de artık eski kıyafetlerim olmuyor.elbise taklıyourm. bugün ya da yarın gidip pantolon bakacağım
eve geçince tam performans girersin aradaki açğı kapatırsın
bildiğin gibiyiz cnm. neyse 1 ay daha böyle idare edeceğiz. sonra erkenden kalkar oturursun açığı kapatırsın
gözdenin göbüşünü gördük farklı olarak. maşallah
kızlar iyi haftalar diliyorum neşecim özledik kız seni gözde sende hoşgeldin o ne tatlı göbiş o çok güzel çıkmışsın
cnm bnm biz bekleriz yine yarın burayı ne yapalımtükan boş kalmasın:))
daha belli değil ama biz de büyük ihtimalle çalışacağız
evet cnm genelde öyle oluyorbenim akşamları çatlayacak gibi oluyor.. nefes almakta bile zorlanıyorum. sabah kalkıyorum inmiş gtmiş
ama yine de artık eski kıyafetlerim olmuyor.elbise taklıyourm. bugün ya da yarın gidip pantolon bakacağım
:))) yok mu insan kaynakları?? diyelim ki yok... sen oradan istifa eden kişisin. önüne gelen birini alabilirsin... nasıl eminler iyi birini saçeceğinden???ya kızlar siz hayatınızda böyle saçma bişey duydunuzmu ben işten istifa ediyorum ve yeni alınacak arkadaşlarla iş görüşmelerini ben yapıyorum
kendimi aptal gibi hissediyorum ayça ya resmi tatill işçi bayramıı.... gelmeyen gelmiyor çoğu firma çalışmıyor biz genede şirketi bekliyoruz Allahım sen sabırr verr :))))))
elbiselereniizi nerden alıyorsunuz canım yaa:))
ya hamişler sizden özür dileyerek ve utanarak çok merak ettiğim bişieyi sormak istiyorum ya hamileyken halvet oluyor mu ya plasobo doktor ilk zamanlarda yasakladı mı
cnm sorunlu bir gebelikse doktor yasaklıyor. yani kanama olması, düşük ihtimalinin yüksek olması , yada bebeğin gelişimiyle ilgili özel sebepler ....
onun dışında sorunsuz bir gebelikse halvet devam edebilir:))) hatta faydası bile var doğuma....
biz kesmedik mesela
maşallah şekerim tam gaz devam yani helal size
Selam güzel bayanlar :)) nabıysunuz bı bayagı bı geç yattık eee artık böyle :) evde olunca kahvaltımızıda yaptık bırazdan duş alıp doktor ablamıza çıkacağız artık kusunu yada pipisini görmek istiyoruz bebeşimizin umarım gösterir...
ya hamişler sizden özür dileyerek ve utanarak çok merak ettiğim bişieyi sormak istiyorum ya hamileyken halvet oluyor mu ya plasobo doktor ilk zamanlarda yasakladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?