milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

öyle şeyler giyersen sen kaşınmışsın da diyebilir
karnın ne zaman büyümeye başladı senn yaa benm ne zaman bişlayacam büyümeye diye merak ediyorum

benim erken çıktı karnım 9-10 haftada çıkmıştı gittikçede büyüyor ama o zamanlar baya bi gaz yapmıştı bende bebiş ondanda şişkinlik vardı sanırım biraz

kesin olmamakla beraber erkek o zmn cnm tabiki herşeyden önce sağlıklı olsunlar inşallah bu arada hepinize günaydın kızlar

cnm bnm biz bekleriz yine yarın burayı ne yapalım tükan boş kalmasın:))
daha belli değil ama biz de büyük ihtimalle çalışacağız

Son düzenleme:
benmde akşamları şişiyo ama sabah kalkınca dümdüz oluyo yine

evet cnm genelde öyle oluyorbenim akşamları çatlayacak gibi oluyor.. nefes almakta bile zorlanıyorum. sabah kalkıyorum inmiş gtmiş
ama yine de artık eski kıyafetlerim olmuyor.elbise taklıyourm. bugün ya da yarın gidip pantolon bakacağım

en rahat elbise olur gibi geliyo banada rahat rahat sıkmadan

eve geçince tam performans girersin aradaki açğı kapatırsın

full performans

bildiğin gibiyiz cnm. neyse 1 ay daha böyle idare edeceğiz. sonra erkenden kalkar oturursun açığı kapatırsın
gözdenin göbüşünü gördük farklı olarak. maşallah

geri sayıma başladım canım resmen ama 1 ay gözümde öyle büyüyo ki anlatamam

kızlar iyi haftalar diliyorum neşecim özledik kız seni gözde sende hoşgeldin o ne tatlı göbiş o çok güzel çıkmışsın

bende sizi özledimmm

ya kızlar siz hayatınızda böyle saçma bişey duydunuzmu ben işten istifa ediyorum ve yeni alınacak arkadaşlarla iş görüşmelerini ben yapıyorum

cnm bnm biz bekleriz yine yarın burayı ne yapalım tükan boş kalmasın:))
daha belli değil ama biz de büyük ihtimalle çalışacağız

kendimi aptal gibi hissediyorum ayça ya resmi tatill işçi bayramıı.... gelmeyen gelmiyor çoğu firma çalışmıyor biz genede şirketi bekliyoruz Allahım sen sabırr verr :))))))

ya kızlar siz hayatınızda böyle saçma bişey duydunuzmu ben işten istifa ediyorum ve yeni alınacak arkadaşlarla iş görüşmelerini ben yapıyorum
:))) yok mu insan kaynakları?? diyelim ki yok... sen oradan istifa eden kişisin. önüne gelen birini alabilirsin... nasıl eminler iyi birini saçeceğinden???
gerçi sen yetiştirip ayrılacaksın yaa sorun etmiyorlardır.bence inanılmaz saçma bir durum...tazminatını falan veriyorlar mı senin?
sen istifa ettiğin için vermezler gerçi ama çift maaş iste ozaman bu ay için..senin böyle bir sorumluluğun yok sonuçta. 2 hafta önce ben ayrılıyorum der çıkar gidersin. sen hem kalıyorsun. hem eleman seçme-yerleştirme - yetiştirme sürecinde aktifsin:44::44::44:
kendimi aptal gibi hissediyorum ayça ya resmi tatill işçi bayramıı.... gelmeyen gelmiyor çoğu firma çalışmıyor biz genede şirketi bekliyoruz Allahım sen sabırr verr :))))))

cnm şu ana kadar sorduğum kimse çalışmıyor. işin ilginç tarafı ben ithalatçıyım. benim ithalat yaptığım ülkelerde tatildeler ( hem de 4 gün). artı gümrükçüler ve gümrükte tatil.tabii bankalar da.ben gelip oturacağım yani.

ya hamişler sizden özür dileyerek ve utanarak çok merak ettiğim bişieyi sormak istiyorum ya hamileyken halvet oluyor mu ya plasobo doktor ilk zamanlarda yasakladı mı

ya hamişler sizden özür dileyerek ve utanarak çok merak ettiğim bişieyi sormak istiyorum ya hamileyken halvet oluyor mu ya plasobo doktor ilk zamanlarda yasakladı mı

cnm sorunlu bir gebelikse doktor yasaklıyor. yani kanama olması, düşük ihtimalinin yüksek olması , yada bebeğin gelişimiyle ilgili özel sebepler ....
onun dışında sorunsuz bir gebelikse halvet devam edebilir:))) hatta faydası bile var doğuma....
biz kesmedik mesela

maşallah şekerim tam gaz devam yani helal size

gülben de hep hamişlikle ilgili bebişle ilgili konular oluyo açın seyredin fırsatınız varsa kızlar , benim mügenin pabucu dama gitti :))

Selam güzel bayanlar :)) nabıysunuz bı bayagı bı geç yattık eee artık böyle :) evde olunca kahvaltımızıda yaptık bırazdan duş alıp doktor ablamıza çıkacağız artık kusunu yada pipisini görmek istiyoruz bebeşimizin umarım gösterir...

ne güzel yaa insan evde olmayı özlüyor valla yaa
inşallah gösterir cnm::))

benim doktorum ilk haftalarda bebeğin kalp atışını duyana kadar yasaklamıştı ama kalp attıysa ve kanama gibi bi düşük tehdidi filan yoksa halvete devam edilebiliyor ama biz etmedik mesela insanın aklına bile gelmiyor açıkçası heleki bide duymaya filan başlıyoya 3 kişi gibi olur yaa ben yapamam eşimde aynı fikirde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…