milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ama bazende çok sıkıcı be cnm temizlik hastalığım başladı yıne orayı sıl orayı supur

cnm bu hamilelikle ilgili bir durum olabilir. çünkü bende de inanılmaz var. ben de zaten vardı ama şimdi hat safhaya ulaştı.her yer gözüme batıyor.mesela eşim çekirdek yiyor gözüm üstünde hele bir kırıntı bilmem ne döksün cıngar çıkarıyorum resmen
ve görüştüğüm hamilelerin hemen hepsinde var bu durum

aaa bak doğru dıyo olabılırsın bende akşamları eşime öyleyım :) çocukcağız yazık ıyıcene pımpırıklı oldu benım sayemde bardağın dokulmyeceği varsa bıle ben bakınca korkudan dokuluyo o bardak sonra bana bağırıyo :) senın yuzunden oldu oyle bakarsan bılmem ne :) heheheh

ya hamişler sizden özür dileyerek ve utanarak çok merak ettiğim bişieyi sormak istiyorum ya hamileyken halvet oluyor mu ya plasobo doktor ilk zamanlarda yasakladı mı

Doktor yasaklamadı da benım KUŞ buyuyeceğine kuculdu galıba olmuyor anacım acıyor oyle olursa ben nasıl doğuracaksam allah kerımm:18::18::18:

evet evet öyle oluyor valla:)))

Kızlar bız bıcı bıcı yapmaya gıdıyoruz goremediğim konuşamadığım arkadaşlarımı çok opuyorum selamlarımı ıletın akşama gıreceğim cınsıyetını ınsssssssssssss gosterırse bızım bızdık yazcam buraya

off ayça dua edelimde bizi şaşırtsınlar bu sefer neşem ya ayça doğru söylüyor insan kaynakları departmanınız yokmu sizin ya o ne saçma şeyy kendisi çıktığı zaman tazminat alabiliyor ya sene başına yatan sigorta primi kadar alabiliyor ben yanlışmı biliyorum acaba du bi araştırayım şunu :)))

aferinn

bende tık yok şekerim ben en son 24 kasımda halvettte bulunmuştum o gün bugün kestim :):):)

24 kasımmıı 5 ay olmuş neden kestinizz ışılım bari ayda bi 2 kere olsun onun bi zaararıı olurmu :78:

doğumgününe az kalmış.artık burda kutlarız :)))

evet canım geçen sene benim doğumgünümde tatile gitmiştik , bu sene nolucak bilmiyorum henüz bir plan yok gibi gerçi ben doğumgünlerini hiç sevmiyorum , hem yaşlanıp hem nie kutluyoruz die düşünürüm hep :44: şaka maka 32 oluyorum yaaa hatta 32 doluyorda ama doldurduğun yaş söylenirmişya 32 dicem 33 ten gün alıcam , Allahımda zamanında gönderdi bebişimizi 35 ten sonra risk baya artıyormuş

aynen canım bende 23 temmuz 80 doğumluyum.ama ben doğumgünlerini çok severim.hemde herkesinkinde özel birşeyler yapmaya çalışırım.32 oluyorsun doğru yani doldurduğun yaş söylenir :))

inşallah cnm edelim dualarımızı kendin çıktığın zaman tazminat alamıyorsun cnm

2. çocuk düşünmüyor musun??

aynen canım bende 23 temmuz 80 doğumluyum.ama ben doğumgünlerini çok severim.hemde herkesinkinde özel birşeyler yapmaya çalışırım.32 oluyorsun doğru yani doldurduğun yaş söylenir :))

üçümüz takip eden aylarda doğmuşuz , sen saç boyadınmı veya bi çare buldunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…