milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende 80 liyim Işılcım 24 mayıs doğum günüm sendemi ikizler burcusun yoksa ?

evet 6 haziran canım ikizler burcuyum :):):)

24 kasımmıı 5 ay olmuş neden kestinizz ışılım bari ayda bi 2 kere olsun onun bi zaararıı olurmu :78:

ya riske atmak istemedim hiçbirşeyi :):) eşimde benimle aynı düşüncede olunca rahatız biz böyle uzaktan koklaşıyoruz şimdilik :):)

aynen canım bende 23 temmuz 80 doğumluyum.ama ben doğumgünlerini çok severim.hemde herkesinkinde özel birşeyler yapmaya çalışırım.32 oluyorsun doğru yani doldurduğun yaş söylenir :))

hepimiz 80 liyiz valla ne güzel.. bende kendimi en büyüğünüz sanıyordum ohh yaşıtız hepimiz :):)

benimde eşim 80 li böyle giderse adam 35 inden önce baba olamayacak bende bu yaş olaylarına çok takılıyorum ya hele 2 . çocuk olursa eğer 40 ınıda geçmiş olacak benim annem 45 yaşında ben 27 yaşındayım kardeş gibi görünüyoruz

inşallah cnm edelim dualarımızı kendin çıktığın zaman tazminat alamıyorsun cnm

etmezmiyimm canım özelliklede ikimiz içinn canım şimdi görüştüm babamla babam resmi daireden emekli memur insan kaynakları bölümündeydi iyi bilir böyle şeyleri ben okulu bitirdikten sonra 4 yıl döviz bürosunda çalıştım sonra işverenimiz vefat ettii oğluda o işi yapmak istemediği için şirketi devretti bizde ayrılmak zorunda kaldık ve bize tazminatımızı ödedi her sene için ödenen sigorta primi kadar yani asgari ücretten yatıyosa çarpı 4 :))))))) ha şuda var babam dedikii birazda işverenin insiyatifine kalmış :))

olmaz olurmu canım yaa ama benim görüşmem daha doğru olurmuş benim işim biraz fazla dikkat gerektiren bi iş sürekli bakanlıklarla yazışmalar halindeyim teklifler ihaleler filan o kişinin bu işi yapıp yapamayacağını ben daha iyi bilebilirmişim insan kaynakları departmanı benim yaptığım işe tam olarak vakıf değilmiş kişinin çabuk öğrenebileceğini ya da ne kadar dikkatli olduğunu ben daha iyi kestirebilirmişim ne saçma yaa

bu arada ben geçen sene evliliğim bir yılı doldurmadan nikah çıkışı hakkımı aldım ondan sonra sıfırdan çalışmaya devam ettim giriş çıkış oldu alacağım vereceğim yok çift maaş alacağım zaten canım ekstra kaldığım için +1 maaş verecekler para konusunda sıkıntı yok ama bu eleman seçme işi beni çileden çıkarıyor

bende ikizlerim ama sen benim kadar takıntılı değilsin daha rahatsın sanırım , benim bu teferruatçı yanım çok yoruyo beni

bende evlendikten sonra hemen anne olmak istedim , hamile kaldım ama düştü bebeğimiz o yüzden nasipten öte gidilmiyor canım. Sende takma bu yaş olayına , Rabbim hayırlı zamanda versin , belki ikiz olur bi seferde halletmiş olursun bebiş işini

iflas ya da devir olduğu zaman tazminatınızı ödemek zorunda zaten meleğim kendin istifa edince tazminat alamıyorsun o yüzden ben geçen yıl nikah tarihim 1. yılını doldurmadan nikah çıkış hakkımı kullandım anlaşmalı olarak ve kıdem tazminatımı alabildim ihbarı alamadım

yok canım 1 tane yeter , biz keyfimize karı koca olarak çok düşkünüz
ayyy ben 3 bile düşünüyorum. kalabalık aileyi çook seviyorum ben:)))
benim eşim de 33 yaşında cnm:) ama ben 2. yi hatta 3. düşünüyorum. önceden ben de düşünüyordum bu yaş olayını falan ama şimdi hiç takmıyorum aklıma bile gelmiyor:)))

neyse cnm en azından hakkını veriyorlarmış. o parayı tatilde missss gibi yersiniz:)) tatilin hayaliyle salla gitsin:)

kızlar hamiş kaldığınız ay bel ağrısı olayınız nasıldı bi söylermisiniz benim regl olmama 2 gün kalmış 1 haftadır inanılmaz yoğun bi bel ağrısı yaşıyorum gece bile uyuytmuyor

normalde de olur benim ama bukadara yoğun değil çatlama olacağı zaman 1-2 gün ağırır geçer 1 hafta 10 gündür geçmedii doğrulamıyorum gerçi bu ay doğru düzgün halvette yoktu ya nesye regle yorayım bari
:44:

hayırlısı olsun bebeğim ... hemen iş arayacakmısınn canımm

bende 3 tane istiyorum Rabbim izin verirse

ara ara benimde çok ağrır canım belim reglime bi hafta kala sabahları zor doğrulduğumu bilirim .. ama başka şeyede yorabilirizz tabii

bende bel ağrısı filan olmadı , hamiş oluncada olmadı hiç şimdiye kadar ama şimdiden sonra nolur bilmiyorum canım , ben camış gibi yatıyorum belki ondandır şimdi yine mayıştım gidiyorum az uzanmaya

zuzucum ben bu nispetlere daha fazla dayanamam ve istifayı basarım yakında neşe gibii kanıma giriyosunn uzanayımm falannn az önce lavoboya zor yetiştim ben

benim çok ağrımıştı canım.gerçi ben ateşölçme yöntemini kullanmıştım o yüzden az çok tahmin ediyordum hamile olduğumu.ama dediğim gibi haddinden fazla ağrımıştı yumurtalık ağrımda cabası.meğerse hamilelik kisti oluşmuş bende ondan ağrıyormuş.12.haftada yok oldu tamamen kistim.

bende aşıırı derecede bel ağrısı olmuştu canım :)

hahahahhaha ay ne güülldüüüümmm

hayırlısı olsun bebeğim ... hemen iş arayacakmısınn canımm

ben ekim kasım dönemine kadar çalışmayı düşünmüyorum meleğim aslında ne zaman sıkılırsam evde olmaktan ozaman iş arıycam öyle diyelim saolsunlar ayrılacağımı duyan müşterilerimiz olsun dışardan aracılarımız olsun hemen bizde çalış dediler de istemiyorum hem etik olmaz hem biraz dinlenmek istiyorum kafam kazan gibi oldu ev hanımı oluciiim birsüreliğine

zuzucum ben bu nispetlere daha fazla dayanamam ve istifayı basarım yakında neşe gibii kanıma giriyosunn uzanayımm falannn az önce lavoboya zor yetiştim ben

bas bas bas bas hadi melek istifayı basss sana kahve içmeye gelirim ev hanımı olduğunda

canım ben bu ay ne ateş ölçtüm ne ovulasyon kullandım ne de doğru düzgün halvet oldu saldım çayıra mevlam kayıra hesabı tutarsa eğer çok şaşırıcam ama bel ağrım çok fena oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum

bende aşıırı derecede bel ağrısı olmuştu canım :)

hadi bakalım hayra yoralım yine ışılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…