milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

en güzeli canım biraz tadınıı çıkarr yahuu hem kafan rahatken bakarsınn koca göbüşlüler kervanına katılırsın sende

bas bas bas bas hadi melek istifayı basss sana kahve içmeye gelirim ev hanımı olduğunda::

canımmmmmm canımmm sizz gelin yeterkii ben senelikk iznimiii alırım hemenn size keklerr kurabiyelerr yaparımmmm

al benden de o kadar :18:

[/QUOTE]

canımmmmmm canımmm sizz gelin yeterkii ben senelikk iznimiii alırım hemenn size keklerr kurabiyelerr yaparımmmm
al benden de o kadar :18:

oyy hamarat ve cefakar hatunum benim ben üzümlü cevizli kek isterim şimdiden söliim sonra bilmiodum duymadım deme

bizim çatlak teneke havva hiç uğramadı dimi ohh yan gel osman tatilin tadını çıkarıyor

zuzucum ben bu nispetlere daha fazla dayanamam ve istifayı basarım yakında neşe gibii kanıma giriyosunn uzanayımm falannn az önce lavoboya zor yetiştim ben

sen bakma bana canım devam çalışmaya devam , hamiş olunca basarsın istifayı son 2-3 ay kala acısını toptan çıkarırsın o zaman

iş miş düşünme beee zaten daha eskisinden kurtulamadın , şimdiden düşünme onları sen , bi evde olmanın tadını çıkar önce , kocişe güzel sofralar hazırla sonra romantik geceler tatil filan iyice bi sıkıl evde olmaktan yoksa yine mutlu olamazsın işyerinde

dün babamın zoruyla dondurma sezonunu açtım açmaz olaydım bademciklerim nasıl şiş yutkunamıyorum ne yapsam geçer kızlar yaa:44:

ayyyynen anlattıklarını yapıcam zuzum evde yayılıp sen gibi yatmak bile şu anda en büyük hayalimm o bile lüks geliyo bana kafamı iyice boşaltmam lazım

oyy hamarat ve cefakar hatunum benim ben üzümlü cevizli kek isterim şimdiden söliim sonra bilmiodum duymadım deme

sen yeterki iste bebem üzümlü cevizli bademli nasıl istersen yaparım ben

sen bakma bana canım devam çalışmaya devam , hamiş olunca basarsın istifayı son 2-3 ay kala acısını toptan çıkarırsın o zaman

hep öyle düşünüyorum ama işte bebiş gelmiyor bi türlü bende vardır bi hayır diyorum bide bazen şey diye düşünüyorum hep şöyle yaparım böyle yaparım diye hayaller kuruyorum zaman akıp gidiyo .. plansız programsız yaşamayı beceremiyorum sonrada kendime kızıyorum bigün size katılıcam ama sabah yürüyüşlerii pazar gezmeleriii bak buda hayall

dün babamın zoruyla dondurma sezonunu açtım açmaz olaydım bademciklerim nasıl şiş yutkunamıyorum ne yapsam geçer kızlar yaa:44:

ben daha sezonu açamadım malum diyett light dondurma varmı ya herşeyin lightını yemekten yoğurdun sütün normal tadını unuttum

bu sene yeni çıkan bi dondurması var algidanın 55 kalori , gerçi ben 500 kaloride de olsa yicem çünkü ben öyle çilekli ve buzlu olanları seviyorum , magnum filan ağır geliyo bana içindeki dondurması yağ gibi sanki ama en iyisi gerçek sütten yapılan bildiğimiz geleneksel dondurma :131::131::131::131::131::131::119::119:

ben balkonu yıkadım geldim sizde hala çıt yok , hu huuu naparsınız topiğimin fıstıkları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…