hahahahhaha ay ne güülldüüüümmm
ben ekim kasım dönemine kadar çalışmayı düşünmüyorum meleğim aslında ne zaman sıkılırsam evde olmaktan ozaman iş arıycam öyle diyelim saolsunlar ayrılacağımı duyan müşterilerimiz olsun dışardan aracılarımız olsun hemen bizde çalış dediler de istemiyorum hem etik olmaz hem biraz dinlenmek istiyorum kafam kazan gibi oldu ev hanımı oluciiim birsüreliğine
bas bas bas bas hadi melek istifayı basss sana kahve içmeye gelirim ev hanımı olduğunda::
canım ben bu ay ne ateş ölçtüm ne ovulasyon kullandım ne de doğru düzgün halvet oldu saldım çayıra mevlam kayıra hesabı tutarsa eğer çok şaşırıcam ama bel ağrım çok fena oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum
canımmmmmm canımmm sizz gelin yeterkii ben senelikk iznimiii alırım hemenn size keklerr kurabiyelerr yaparımmmm
al benden de o kadar :18:
bizim çatlak teneke havva hiç uğramadı dimi ohh yan gel osman tatilin tadını çıkarıyor
evet havvadan hiç ses yok tatili iyi geçiyo herhalde
zuzucum ben bu nispetlere daha fazla dayanamam ve istifayı basarım yakında neşe gibii kanıma giriyosunn uzanayımm falannn az önce lavoboya zor yetiştim ben
hahahahhaha ay ne güülldüüüümmm
ben ekim kasım dönemine kadar çalışmayı düşünmüyorum meleğim aslında ne zaman sıkılırsam evde olmaktan ozaman iş arıycam öyle diyelim saolsunlar ayrılacağımı duyan müşterilerimiz olsun dışardan aracılarımız olsun hemen bizde çalış dediler de istemiyorum hem etik olmaz hem biraz dinlenmek istiyorum kafam kazan gibi oldu ev hanımı oluciiim birsüreliğine
iş miş düşünme beee zaten daha eskisinden kurtulamadın , şimdiden düşünme onları sen , bi evde olmanın tadını çıkar önce , kocişe güzel sofralar hazırla sonra romantik geceler tatil filan iyice bi sıkıl evde olmaktan yoksa yine mutlu olamazsın işyerinde
oyy hamarat ve cefakar hatunum benim ben üzümlü cevizli kek isterim şimdiden söliim sonra bilmiodum duymadım deme
sen bakma bana canım devam çalışmaya devam , hamiş olunca basarsın istifayı son 2-3 ay kalaacısını toptan çıkarırsın o zaman
dün babamın zoruyla dondurma sezonunu açtım açmaz olaydım bademciklerim nasıl şiş yutkunamıyorum ne yapsam geçer kızlar yaa:44:
ayyyynen anlattıklarını yapıcam zuzum evde yayılıp sen gibi yatmak bile şu anda en büyük hayalimm o bile lüks geliyo bana kafamı iyice boşaltmam lazım
sen yeterki iste bebem üzümlü cevizli bademli nasıl istersen yaparım ben
hep öyle düşünüyorum ama işte bebiş gelmiyor bi türlü bende vardır bi hayır diyorum bide bazen şey diye düşünüyorum hep şöyle yaparım böyle yaparım diye hayaller kuruyorum zaman akıp gidiyo ..plansız programsız yaşamayı beceremiyorum sonrada kendime kızıyorum bigün size katılıcam ama sabah yürüyüşlerii pazar gezmeleriii bak buda hayall
ben daha sezonu açamadım malum diyett light dondurma varmı ya herşeyin lightını yemekten yoğurdun sütün normal tadını unuttum
ben balkonu yıkadım geldim sizde hala çıt yok , hu huuu naparsınız topiğimin fıstıkları ?
valla benim internet bugün sorunlu.. Yazdıklarınıza çok katılamadım :) inşallah yarına düzelir :)
survivor izliyomusunuzz? merve gitse bu akşam çok memnun olucam
survivor izliyomusunuzz? merve gitse bu akşam çok memnun olucam
ben izlemiyorum.
ben eskiden hiç izlemiyordum ama bu sezonu seyrediyorum ,merve çok sinir bi kız suya sabuna dokunmuyo bedavadan geçiniyo orda , o gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?