milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

off yaaa evide süpürdüm dip köşe , şimdi silinecek bekliyo , çok yoruluyorum ama :26: anca taksit taksit yapabiliyorum artık kızım olsunnnnn kızım olsun Allahım yardım eder annesine erkek olursa yapmaz şimdiden neler düşünüyorum yaaa

kız izlesene çok heyecanlı yarışmaları

aynen ortalığı baya karıştırdı yoğurt mevzusunda

kim milyoner olmak ister e başvurduk ama bi ses çıkmadı , onu çok seviyoruz karı koca olarak , kenan ışık amcamız çağırırsa gidicez inşallah

kim milyoner olmak ister e başvurduk ama bi ses çıkmadı , onu çok seviyoruz karı koca olarak , kenan ışık amcamız çağırırsa gidicez inşallah

ben o adama oldum olası ısınamadım ondan içinde bulunduğu hiçbir şeyi izlemiyorum

yaa kızlar anneler günü yaklaşıyor ama ben daha karar veremedim anneciğime ne alacağıma.siz ne düşünüyorsunuz?

yaa kızlar anneler günü yaklaşıyor ama ben daha karar veremedim anneciğime ne alacağıma.siz ne düşünüyorsunuz?

ben düşünmedim daha kaç gün kaldı? yazlık bişeyler alırım herhalde yaz geliyo ya , eskiden hep altın alırdım , sonra ev aletleri almaya başladım ama kullanabileceği bişeyler almak istiyorum artık şahsına ait

Selam canlarımm biz eve geldik gezdik ett,k ohh misss

ama velet gene göstermedi cinsiyetini yahu oturmus bacak bacak ustune de atmıs gostermıyor bakalım cuma gunu yıne gıdıcez

ama velet gene göstermedi cinsiyetini yahu oturmus bacak bacak ustune de atmıs gostermıyor bakalım cuma gunu yıne gıdıcez

gönlünden ne geçiyo glüm ben hep kız dedım erkek cıktı genelde annenın içine doğar diyolar ama

ama rüyalarım da da hep erkek bebek emziriyorum nasıl olacak :)

kız olarak düşünme o zmn hep erkek olarak düşün kız olursa süpriz olsun

amann elleri ayakları düzgün sağlıklı sıhhatlı olsunda gerısı tefarruat bu arada 1 ayda 3 kılo almısım bılıyomuusn doktorumuz çok fazla dedi yandım anam benn

çıkırtttt açtım kapıyı günaydın fıstıklar , ben kahvaltımı yaptım kocişide gönderdim ohhhh off bugün 1 mayıs yaaa herkes çalışmıyo dimi :97: tenha olur burası

doktorlar aslında duruşundan bile anlıyormuş canım ama söylemiyorlar temkinli davranıyorlar yani , haftayada bizim 3 lü var bakalım biz öğrenebilecekmiyiz

di mi neyse ben burdayım dükkanı beklerim. haftaya üçlün mü var??? ayyy çok heyecanlı yahu:))

haftaya cuma randevumuz var ama ben çok gıcık oldum yaa doktor süper bu seferde sekreteri beş para etmez , doktorun istediği 1 tahlili eksik girmiş, o salağın yüzünden tekrar kan vermek zorunda kaldım , taktım kafaya ama gidince onu şikayet edicem ,

cnm yaa doktor iyi olsun da salla sekreteri...inan iyi doktor bulmak çok zor....

cnm yaa doktor iyi olsun da salla sekreteri...inan iyi doktor bulmak çok zor....

doktorum iyi çok şükür de bu sefer karından bakar inşallah bu göbüşü boşunamı büyüttüm ben bu kadar kocişimde girmek istiyo bu sefer yanımda alttan bakcam derse gene :26: napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…