kız izlesene çok heyecanlı yarışmaları
aynen ortalığı baya karıştırdı yoğurt mevzusunda
kim milyoner olmak ister e başvurduk ama bi ses çıkmadı , onu çok seviyoruz karı koca olarak , kenan ışık amcamız çağırırsa gidicez inşallah
survivor izliyomusunuzz? merve gitse bu akşam çok memnun olucam
yaa kızlar anneler günü yaklaşıyor ama ben daha karar veremedim anneciğime ne alacağıma.siz ne düşünüyorsunuz?
Selam canlarımm biz eve geldik gezdik ett,k ohh misss
ama velet gene göstermedi cinsiyetini yahu oturmus bacak bacak ustune de atmıs gostermıyor bakalım cuma gunu yıne gıdıcez
gönlünden ne geçiyo glüm ben hep kız dedım erkek cıktı genelde annenın içine doğar diyolar ama
ama rüyalarım da da hep erkek bebek emziriyorum nasıl olacak :)
kız olarak düşünme o zmn hep erkek olarak düşün kız olursa süpriz olsun
Selam canlarımm biz eve geldik gezdik ett,k ohh misss
ama velet gene göstermedi cinsiyetini yahu oturmus bacak bacak ustune de atmıs gostermıyor bakalım cuma gunu yıne gıdıcez
günaydın
ben çalışıyorum
üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :))
di mi neyse ben burdayım dükkanı beklerim. haftaya üçlün mü var??? ayyy çok heyecanlı yahu:))
haftaya cuma randevumuz var ama ben çok gıcık oldum yaa doktor süper bu seferde sekreteri beş para etmez , doktorun istediği 1 tahlili eksik girmiş, o salağın yüzünden tekrar kan vermek zorunda kaldım , taktım kafaya ama gidince onu şikayet edicem ,
cnm yaa doktor iyi olsun da salla sekreteri...inan iyi doktor bulmak çok zor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?