doktorum iyi çok şükür de bu sefer karından bakar inşallahbu göbüşü boşunamı büyüttüm ben bu kadar kocişimde girmek istiyo bu sefer yanımda alttan bakcam derse gene :26: napcam ben
ayyy bana alttan hiç bakmadı çok şükür yaaa...ama alttan baksa kocamı içeri girmsine izin vermezdim. doktordan utanmam da ondan utanırım
yani kapatıyordur bir örtüyle yaaa...çekinmem dersen girsin. ya da rica et ultrasonla baksın... canın acıyor mu??
yokcanım acımıyor ama bende doktordan utanmıyorumda böyle kocişin yanında doktora karşı ayrılmış bacaklarla yatmak tuhaf gelir ayyy :)) rica edicem doktora zaten eşimde girmek istiyo karından bakarmısınız dicem , belki 17. hafta olucağı için bakmaz artık alttan çünkü 16. haftaya kadar bakılıyor die biliyorum , alttan bakınca daha net gözüküyormuş bi sorun varsa
çıkırtttt açtım kapıyıgünaydın fıstıklar , ben kahvaltımı yaptım kocişide gönderdim ohhhh off bugün 1 mayıs yaaa herkes çalışmıyo dimi :97: tenha olur burası
günaydıııınnn
ben işteyim emekçi değiliz ya çalışıyoruz malesef çok sinir bozucu
sende mi çalışıyorsun bacım
ayyy ne fenalar yaa. düşün istanbulda sbah yollar bomboştu. sanki bir tek işe ben geliyorum gibi hissettim.
ben de öğlen çıkacağım.evet canım malsesef çalışıyorum yeni geldim ama öğlen çıkıcam bana ne tedarikçiler müşteriler kimsecikler çalışmıyor
kızlar nabesiniz bende çalşıyorum yalnız değilsiniz yane offf ama öyle yani
kız neşe sen kaç günde bir adet oluyosun hamile olmayasın bu sefer değişik sanki adet için nedersin
valla canım umudum yok ama bu gün 28. günüm bu gün yarın olmam lazım bu ay ateş ölçmedim ovulasyon testi de kullanmadım o yüzden hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum canım
meraktan ateşimi ölçtüm sabah 36,8 di hiç görmemiştim bu ateşi regl günlerime yakın bakalım ne çıkıcak bahtımıza :)
bütün gece uyuyamadım burnum tıkandı nefes alamadım belim çatlıyoo gözlerim kapanıyo,zuzu benim yerime gel çalış accık ben gidip yatim olurmu
valla cnm uğurlu bir topic bu. yakında inşallah hamile topici olacak:)))
valla cnm uğurlu bir topic bu. yakında inşallah hamile topici olacak:)))
senin minişin gık gık ları oluşmuş kııı , Allahımın işine baksana daha anne karnında oluşuyorlar
ayy çokkomik di mi yaa:))))
şaka bir yana Rabbimin mucizesi işte yaaa...aklı mantığı almıyor insanın.
dünde beni duymaya başlamıştı. akşam eşim eee beni duymuyor mu diyor:)))
duymaya başlayalı baya oldu ama , hatta 14. haftada başlıyo die biliyorum ben , dirgit yapıcam bugün nerden aklıma geldiyse akşamdan ıslattımaklım fikrim yemekte melekte yok bugün :44:
dirgit ne zuzu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?