milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

doktorum iyi çok şükür de bu sefer karından bakar inşallah bu göbüşü boşunamı büyüttüm ben bu kadar kocişimde girmek istiyo bu sefer yanımda alttan bakcam derse gene :26: napcam ben

ayyy bana alttan hiç bakmadı çok şükür yaaa...ama alttan baksa kocamı içeri girmsine izin vermezdim. doktordan utanmam da ondan utanırım
yani kapatıyordur bir örtüyle yaaa...çekinmem dersen girsin. ya da rica et ultrasonla baksın... canın acıyor mu??

yokcanım acımıyor ama bende doktordan utanmıyorumda böyle kocişin yanında doktora karşı ayrılmış bacaklarla yatmak tuhaf gelir ayyy :)) rica edicem doktora zaten eşimde girmek istiyo karından bakarmısınız dicem , belki 17. hafta olucağı için bakmaz artık alttan çünkü 16. haftaya kadar bakılıyor die biliyorum , alttan bakınca daha net gözüküyormuş bi sorun varsa

iyi bari yaa alttan bakmasın valla görsün cnm yaa... çok şaşırıyorlar. o şaşkın halleri çok komik oluyor:)))
gerçi bizim de onlardan farkımız olmuyor ama

çıkırtttt açtım kapıyı günaydın fıstıklar , ben kahvaltımı yaptım kocişide gönderdim ohhhh off bugün 1 mayıs yaaa herkes çalışmıyo dimi :97: tenha olur burası

günaydıııınnn

ben işteyim emekçi değiliz ya çalışıyoruz malesef çok sinir bozucu

bütün gece uyuyamadım burnum tıkandı nefes alamadım belim çatlıyoo gözlerim kapanıyo,zuzu benim yerime gel çalış accık ben gidip yatim olurmu

günaydıııınnn

ben işteyim emekçi değiliz ya çalışıyoruz malesef çok sinir bozucu

sende mi çalışıyorsun bacım
ayyy ne fenalar yaa. düşün istanbulda sbah yollar bomboştu. sanki bir tek işe ben geliyorum gibi hissettim.

sende mi çalışıyorsun bacım
ayyy ne fenalar yaa. düşün istanbulda sbah yollar bomboştu. sanki bir tek işe ben geliyorum gibi hissettim.

evet canım malsesef çalışıyorum yeni geldim ama öğlen çıkıcam bana ne tedarikçiler müşteriler kimsecikler çalışmıyor

kızlar nabesiniz bende çalşıyorum yalnız değilsiniz yane offf ama öyle yani

kız neşe sen kaç günde bir adet oluyosun hamile olmayasın bu sefer değişik sanki adet için nedersin

evet canım malsesef çalışıyorum yeni geldim ama öğlen çıkıcam bana ne tedarikçiler müşteriler kimsecikler çalışmıyor
ben de öğlen çıkacağım.
ama sabah kalkıp geldikten sonra.....

kızlar nabesiniz bende çalşıyorum yalnız değilsiniz yane offf ama öyle yani

annnaaammm sen de bizdensin:)) sen ne iş yapıyorsun???

kız neşe sen kaç günde bir adet oluyosun hamile olmayasın bu sefer değişik sanki adet için nedersin

valla canım umudum yok ama bu gün 28. günüm bu gün yarın olmam lazım bu ay ateş ölçmedim ovulasyon testi de kullanmadım o yüzden hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum canım

meraktan ateşimi ölçtüm sabah 36,8 di hiç görmemiştim bu ateşi regl günlerime yakın bakalım ne çıkıcak bahtımıza :)

valla cnm uğurlu bir topic bu. yakında inşallah hamile topici olacak:)))

bütün gece uyuyamadım burnum tıkandı nefes alamadım belim çatlıyoo gözlerim kapanıyo,zuzu benim yerime gel çalış accık ben gidip yatim olurmu

geliyim canım o burun tıkanıklığı benide mahfediyo ne zamandır sonuna kadar böyle gidecekse yandık

senin minişin gık gık ları oluşmuş kııı , Allahımın işine baksana daha anne karnında oluşuyorlar

ayy çokkomik di mi yaa:))))
şaka bir yana Rabbimin mucizesi işte yaaa...aklı mantığı almıyor insanın.
dünde beni duymaya başlamıştı. akşam eşim eee beni duymuyor mu diyor:)))

ayy çokkomik di mi yaa:))))
şaka bir yana Rabbimin mucizesi işte yaaa...aklı mantığı almıyor insanın.
dünde beni duymaya başlamıştı. akşam eşim eee beni duymuyor mu diyor:)))

duymaya başlayalı baya oldu ama , hatta 14. haftada başlıyo die biliyorum ben , dirgit yapıcam bugün nerden aklıma geldiyse akşamdan ıslattım aklım fikrim yemekte melekte yok bugün :44:

duymaya başlayalı baya oldu ama , hatta 14. haftada başlıyo die biliyorum ben , dirgit yapıcam bugün nerden aklıma geldiyse akşamdan ıslattım aklım fikrim yemekte melekte yok bugün :44:

dirgit ne ki???
evet melekte tatil galiba

dirgit ne zuzu:44:

araştırdım buldum. doğrumu ki:44:

eğer sinirlerim zayıf, çabuk sinirleniyorum derseniz B12 vitamini alın oda dirgitte var. Ailecek sevdiğimiz çerez niyetine yediğimiz yiyeceklerdendir.Özellikle ben çok seviyorum. Bazı yörelerde bunun adına diş bulguru da derler ama bunun yöre yöre adı değişiyor.yanına fıstık ,ceviz çok iyi giiyor üzerine kırmızı pul biberde koyabilirsin eğer acı seviyorsanız.
MALZEME:
Yarım kilo buğday- 1 su bardağı nohut
AKŞAMDAN MALZEMELERİ ISLAT BİR GÜN SONRA DÜDÜKLÜYE KOY NORMAL TENCEREDEDE PİŞİREBİLİRSİN İÇİNE BAŞKA BİR ŞEY KOYMA BU TUZSUZ PİŞER.PİŞTİKTEN SONRA SERVİS YAPARSIN İSTEYEN İSTEDİĞİ KADAR TUZ PUL BİBER KOYABİLİR..afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…