araştırdım buldum. doğrumu ki:44:
eğer sinirlerim zayıf, çabuk sinirleniyorum derseniz B12 vitamini alın oda dirgitte var. Ailecek sevdiğimiz çerez niyetine yediğimiz yiyeceklerdendir.Özellikle ben çok seviyorum. Bazı yörelerde bunun adına diş bulguru da derler ama bunun yöre yöre adı değişiyor.yanına fıstık ,ceviz çok iyi giiyor üzerine kırmızı pul biberde koyabilirsin eğer acı seviyorsanız.
MALZEME:
Yarım kilo buğday- 1 su bardağı nohut
AKŞAMDAN MALZEMELERİ ISLAT BİR GÜN SONRA DÜDÜKLÜYE KOY NORMAL TENCEREDEDE PİŞİREBİLİRSİN İÇİNE BAŞKA BİR ŞEY KOYMA BU TUZSUZ PİŞER.PİŞTİKTEN SONRA SERVİS YAPARSIN İSTEYEN İSTEDİĞİ KADAR TUZ PUL BİBER KOYABİLİR..afiyet olsun
dirgit ne ki???
evet melekte tatil galiba
araştırdım buldum. doğrumu ki:44:
eğer sinirlerim zayıf, çabuk sinirleniyorum derseniz B12 vitamini alın oda dirgitte var. Ailecek sevdiğimiz çerez niyetine yediğimiz yiyeceklerdendir.Özellikle ben çok seviyorum. Bazı yörelerde bunun adına diş bulguru da derler ama bunun yöre yöre adı değişiyor.yanına fıstık ,ceviz çok iyi giiyor üzerine kırmızı pul biberde koyabilirsin eğer acı seviyorsanız.
MALZEME:
Yarım kilo buğday- 1 su bardağı nohut
AKŞAMDAN MALZEMELERİ ISLAT BİR GÜN SONRA DÜDÜKLÜYE KOY NORMAL TENCEREDEDE PİŞİREBİLİRSİN İÇİNE BAŞKA BİR ŞEY KOYMA BU TUZSUZ PİŞER.PİŞTİKTEN SONRA SERVİS YAPARSIN İSTEYEN İSTEDİĞİ KADAR TUZ PUL BİBER KOYABİLİR..afiyet olsun
bildiğimiz buğday ve nohutu haşlıyoruz okadar mı? nasıl yenir o yavan:44:
merhaba kızlar.. size bir sorum olucak.. yarın 21. haftamın ilk günü ve doktor randevum var.. sizce doktor ilk gün renkli ultrason yaptırır mı yoksa erken deyip yaptırmaz mı:44:
ben bilmiyorumki canım daha biz 16. haftadayız sen en iyisi sabah erkenden ara doktoruna sor , yapmıyorsa ertelersin yapacağı güne
neşem benimde batım bugün olmam gerekiyor daha bişicikler yok biraz kasık ağrısı var birazda bel ya çok ümitlideğilimde aslında bu ay çok sallabatı geçti bizim çalışmalr eğer bu ay kalırsam şaşakalrım ama ne adet olcam gibi bi havada yok yani ne blim ya sende şuan durumlar ne
doktorlar aslında duruşundan bile anlıyormuş canım ama söylemiyorlar temkinli davranıyorlar yani , haftayada bizim 3 lü var bakalım biz öğrenebilecekmiyiz
selam canlar.. kimsecikler yok... biz bugün evdeyiz kızımla... :)
anam bende geldim ama gidiciyim temizlik yapıcam heryer heryerde bugun oyle gelıyor gozume :))
evet soylemıyolar maalesef bızımkıde ınat oldu cıktı anne babadada var ınat bu cocuk dedım bızı canımızdan bezdırecek bak gor :)
hoşgeldin canım , ne güzel tatilmiş sana , dinlen bi güzel , keyif yap bugün
ben de geldim eve
açtım kapıları pencereleri:)))) hava da güneşli:)) ohhh misssss:)
evde olmak çoookkk güzel bişey yaaa
şimdi bizde karnımızı doyuruyoruz. biraz da temizlik yapacağım. akşama da alışveriş. artık pantolonlarım olmuyorrr
:):):) canım lcw ye bak.. diğer mağazalar (gebe. livaaa. ebru vs..)çok pahalı.... lcw nin fiyatları uygun.. ben dün bi gömlek aldım hem çok şık hem de 19.90 tl :):):)
bi de kot modeli var yumuşacık tavsiye ederim çok rahat edersin :)
evet cnm diğerlerine ben de baktım. gerçekten çookkk pahalı
üstüme bol salaş şeylerim var, gömleklerim var da işte alta bakacağım. LCW ye giderim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?