milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bildiğimiz buğday ve nohutu haşlıyoruz okadar mı? nasıl yenir o yavan:44:

dirgit ne ki???
evet melekte tatil galiba

bebeklerin dişi çıkarken dökerler bizde diş buğdayı derler , buğday , nohut , kuru fasulye , mısır filan haşlanıyo sonra cevizle veya benzer bişeyle yeniyor , son derece besleyici bişeydir zaten kuru baklagillerden yok yok içinde

evet canım bu işte bulmuşsun tarifi ama sadece nohutla olmaz , tuzla pişmez oda doğru yerken konulur , yani düdüklüde haşlayıp tabağa alıp tuz atılır ben az sulu severim bazıları suyunu az koyar pişince çeker hepsini susuz yer , ben az sulu ve kara biberli severim üzerinede bol ceviz veya yoksa ceviz yer fıstığıda yakışır

merhaba kızlar.. size bir sorum olucak.. yarın 21. haftamın ilk günü ve doktor randevum var.. sizce doktor ilk gün renkli ultrason yaptırır mı yoksa erken deyip yaptırmaz mı:44:

Bizim burda diş buğdayı yapılır (dirgit) bebeğin ilk dişi çıkarken , kına gecesi gibi aynı kız kıza oynar zıplar herkes , sonra bebeğe nesne seçtirilir makas seçerse berber olucak derler , kalem seçerse okuyacak derler gibi.... çok eğlenceli olur ayyy

merhaba kızlar.. size bir sorum olucak.. yarın 21. haftamın ilk günü ve doktor randevum var.. sizce doktor ilk gün renkli ultrason yaptırır mı yoksa erken deyip yaptırmaz mı:44:

ben bilmiyorumki canım daha biz 16. haftadayız sen en iyisi sabah erkenden ara doktoruna sor , yapmıyorsa ertelersin yapacağı güne

neşem benimde batım bugün olmam gerekiyor daha bişicikler yok biraz kasık ağrısı var birazda bel ya çok ümitlideğilimde aslında bu ay çok sallabatı geçti bizim çalışmalr eğer bu ay kalırsam şaşakalrım ama ne adet olcam gibi bi havada yok yani ne blim ya sende şuan durumlar ne

kendini dinleme canım o zaman etkileniyor insan vücutta etkileniyor adet gecikmesi filan oluyor , boşver sen düşünme , 1 hafta kadar geçerse günün o zaman bi test yaparsın

anam bende geldim ama gidiciyim temizlik yapıcam heryer heryerde bugun oyle gelıyor gozume :))

doktorlar aslında duruşundan bile anlıyormuş canım ama söylemiyorlar temkinli davranıyorlar yani , haftayada bizim 3 lü var bakalım biz öğrenebilecekmiyiz

evet soylemıyolar maalesef bızımkıde ınat oldu cıktı anne babadada var ınat bu cocuk dedım bızı canımızdan bezdırecek bak gor :)

ben dün temizlik yaptım bana bile hala temiz değil gibi geliyor ama aslında temiz , nie böyle oluyo acaba hamişken :44:

hoşgeldin canım , ne güzel tatilmiş sana , dinlen bi güzel , keyif yap bugün

aynen canım ya sabahtan kalktım evi derledim topladım güzel bir kahvaltı birazdan da markete doğru çıkarız biraz eşimle.. yarına babamlar gelecekler yemek falan yaparım işte sana tatil bittiii :):):)

sende mi cuma gideceksin doktora.. benim kontrolümde cuma akşamı... ayyy inşallah bebeklerimizden hayırlı haberler alırız zuzum :):):

ben de geldim eve
açtım kapıları pencereleri:)))) hava da güneşli:)) ohhh misssss:)
evde olmak çoookkk güzel bişey yaaa
şimdi bizde karnımızı doyuruyoruz. biraz da temizlik yapacağım. akşama da alışveriş. artık pantolonlarım olmuyorrr

:):):) canım lcw ye bak.. diğer mağazalar (gebe. livaaa. ebru vs..)çok pahalı.... lcw nin fiyatları uygun.. ben dün bi gömlek aldım hem çok şık hem de 19.90 tl :):):)

bi de kot modeli var yumuşacık tavsiye ederim çok rahat edersin :)

evet cnm diğerlerine ben de baktım. gerçekten çookkk pahalı
üstüme bol salaş şeylerim var, gömleklerim var da işte alta bakacağım. LCW ye giderim ben de

evet cnm diğerlerine ben de baktım. gerçekten çookkk pahalı
üstüme bol salaş şeylerim var, gömleklerim var da işte alta bakacağım. LCW ye giderim ben de

bi de havalar ısınıyor ya zor zamanlar bizi bekliyor :):):) incecik şeyler almak lazım.. bende cumartesi bir kaç gömlek daha bakacağım annemlerin orada bi magaza var hem güzel modeller hemde çok pahalı değil....

ayça yaa bizde evde olsak ne güzel olur... çalışmaktan sıkıldım vallaaa :):):) eloşum doğsun hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli ücretsiz izne kesin ayrılacağım sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…