- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
aynen canım ya sabahtan kalktım evi derledim topladım güzel bir kahvaltı birazdan da markete doğru çıkarız biraz eşimle.. yarına babamlar gelecekler yemek falan yaparım işte sana tatil bittiii :):):)
sende mi cuma gideceksin doktora.. benim kontrolümde cuma akşamı... ayyy inşallah bebeklerimizden hayırlı haberler alırız zuzum :):):
bi de havalar ısınıyor ya zor zamanlar bizi bekliyor :):):) incecik şeyler almak lazım.. bende cumartesi bir kaç gömlek daha bakacağım annemlerin orada bi magaza var hem güzel modeller hemde çok pahalı değil....
ayça yaa bizde evde olsak ne güzel olur... çalışmaktan sıkıldım vallaaa :):):) eloşum doğsun hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli ücretsiz izne kesin ayrılacağım sanırım :)
evet cnm diğerlerine ben de baktım. gerçekten çookkk pahalı
üstüme bol salaş şeylerim var, gömleklerim var da işte alta bakacağım. LCW ye giderim ben de
bi de havalar ısınıyor ya zor zamanlar bizi bekliyor :):):) incecik şeyler almak lazım.. bende cumartesi bir kaç gömlek daha bakacağım annemlerin orada bi magaza var hem güzel modeller hemde çok pahalı değil....
ayça yaa bizde evde olsak ne güzel olur... çalışmaktan sıkıldım vallaaa :):):) eloşum doğsun hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli ücretsiz izne kesin ayrılacağım sanırım :)
nasılsın nülüşüm büyütüyomusun tospayı
di mi cnm yaaa... insan evi özlüyor gerçekten. ben zaten doğumdan sonra çalışamayacağım. bebişe bakabilecek kimse bulamıyorum:))) yani yakın birisi yok. tanımadığım birinede veremem.hatta muhtemelen beni işten çıkaracaklar. daha önce de söylemiştim. bizim iş yerinde doğuran htaunlar bir hafta sonra geri dönüyor ben dönemem. bu yüzden beni kovacaklar muhtemelen:))ben de bebişle vakit geçireceğim:))bi de havalar ısınıyor ya zor zamanlar bizi bekliyor :):):) incecik şeyler almak lazım.. bende cumartesi bir kaç gömlek daha bakacağım annemlerin orada bi magaza var hem güzel modeller hemde çok pahalı değil....
evet cnm normal ödem olması. dediğim gibi tuza dikkat et. bir de yürüyüş yap. gerçi yapıyorsun senbenimde üst giysim çok canım daha 6. aya kadar giyerim onları hemde çok şıklar bende alt aldım 2 tane LCW den biri kot biri penye gibi siyah , ikiside göbüşlüklü , kotu büyük almışım biraz ama dieri çok rahat , kotuda son zamanlarda giyerim artık veya bu hızla şişmeye devam edersem yakındada giyebilirim , bende aşırı bi ödem oluştu yaa sabahları çok farkediyorum ellerim ayaklarım yüzüm tombul tombul şişiyo
ayyy ben de benimkini küççük tosbağım diye seviyorum:)))
nasılsın nülüşüm büyütüyomusun tospayı
günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben dün evdeydimm çalışmadımmnasıl güzell evde olmakk Allahım hemde hafta içii bütünn gün yattım tv izledimm ayrıca dün benim için özel ve güzel birgündü evlilikk yıldönümümm balımla 2. bal yılımızı doldurdukk sizz neler yapıyosunuzz
bu arada neşem sen ne yaptın ne durumdasınn
ayy iyiym canım yaa büyüyo valla nasıl olduğunu anlamadan..
haftasonu zuhalinde gazıyla doktora gittim gördüm bebişimi hemde başka bi doktor deneyeyim dedim
2 hafta önce küçücük bi yuvarlaktı şimdi gittik resmen kolları bacakları var o kadar şaşırdıkki aaa kolları var dedim bebiş bi hareket etmeye başladı
2 hafta sonra kendi doktorumuzla randevumuz var o zamana kadar dahada büyür sabırsızlanıyorum
sen napıyosun bugün iş görüşmesine gelen yok mu
günaydınn kızlarr nasılsınızzzz
ben dün evdeydimm çalışmadımmnasıl güzell evde olmakk Allahım hemde hafta içii bütünn gün yattım tv izledimm ayrıca dün benim için özel ve güzel birgündü evlilikk yıldönümümm balımla 2. bal yılımızı doldurdukk sizz neler yapıyosunuzz
bu arada neşem sen ne yaptın ne durumdasınn
kızlar bu arada ben de hissediyorum artık benim tosbağa mı
hele pazartesi günü hiç durmadı. kelebek gibi pıt pıt pıt . böyle biraz da gıdıklar gibi:))))
o gün akşam misafirlikeydik hatta yemek yiyoruz pıt pıt pıt pıt gülesim geliyor sürekli:)))
ne güzel nülüşüm sağlıklı sıhhatli maşallah
kendi doktoruna gittiğinde daha da şekillenmiş olacak
ben rest çektim görüşme yapmıyorum gelenler gidenler oluyo ama daha olumlu sonuç çıkmamış
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımcım daha nice yıllara inşallah sağ salim mutlu huzurlu yıllar olsun önümüzde
bende 12 de çıktım dün evde yattım hastayım bademciklerim nasıl şiş hiçbişey yiyemiyorum:2::2:
hala çalışıyorum belki 20 kişi geldi görüşmeye daha kimseyi olumlu bulmamışlar
ay ne güzel yaaa
günaydın canlar... benim internet yine sorunlu bugün... yazdıklarınızı okuyorum ama yazmakta sorun çıkıyorr :):)
ayçacık canım tosbağını hissetmene çok sevindim.. nasıl güzel bir duygu di mi...
melekim nice bal gibi geçecek senelere canım benim eşinle çocuklarınla sağlıkla sıhhatle canım benim :):)
zuhal gelsinde aldıklarının resimlerini çeksin ya bizede göstersin bakalım ne zaman gelebilecek
ne alacak ki zuzu...
ne alacak ki zuzu...
pazara gidecekti:)) kendine ince elbiseler falan alacaktı.
pazardan elbise alıcam diyodu yazlık ince ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?