milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Amin canım , artık dünya onların üstüne dönüyor , onlar iyi olsun die yapmıyormuyuz herşeyi ? benim 11 mayıs cuma günü canım eşimde gelmek istediği için öğleden sonra 18.30 a aldım randevuyu , hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz Işılcım

bencede en güzelini edersin , hem bebişi bırakıp gitmek öle kolaymı yaaa , emcek ela bebek annesi , eminim bebeğin büyürken yanında olmak bambaşka bişeydir

evet cnm diğerlerine ben de baktım. gerçekten çookkk pahalı
üstüme bol salaş şeylerim var, gömleklerim var da işte alta bakacağım. LCW ye giderim ben de

benimde üst giysim çok canım daha 6. aya kadar giyerim onları hemde çok şıklar bende alt aldım 2 tane LCW den biri kot biri penye gibi siyah , ikiside göbüşlüklü , kotu büyük almışım biraz ama dieri çok rahat , kotuda son zamanlarda giyerim artık veya bu hızla şişmeye devam edersem yakındada giyebilirim , bende aşırı bi ödem oluştu yaa sabahları çok farkediyorum ellerim ayaklarım yüzüm tombul tombul şişiyo

ahhh canım benim burda gömleği anca baharda giyersin yazın mümkün değil , bende yarın pazara gidicem meşhur sosyete pazarımız , askılı penyeler ve incecik elbiseler orda çok olur , gidip bi bakiyim bakalım yeni trendler nelermiş :124:

nasılsın nülüşüm büyütüyomusun tospayı

ayy iyiym canım yaa büyüyo valla nasıl olduğunu anlamadan..
haftasonu zuhalinde gazıyla doktora gittim gördüm bebişimi hemde başka bi doktor deneyeyim dedim
2 hafta önce küçücük bi yuvarlaktı şimdi gittik resmen kolları bacakları var o kadar şaşırdıkki aaa kolları var dedim bebiş bi hareket etmeye başladı
2 hafta sonra kendi doktorumuzla randevumuz var o zamana kadar dahada büyür sabırsızlanıyorum
sen napıyosun bugün iş görüşmesine gelen yok mu

günaydınn kızlarr nasılsınızzzz

ben dün evdeydimm çalışmadımm nasıl güzell evde olmakk Allahım hemde hafta içii bütünn gün yattım tv izledimm ayrıca dün benim için özel ve güzel birgündü evlilikk yıldönümümm balımla 2. bal yılımızı doldurdukk sizz neler yapıyosunuzz

bu arada neşem sen ne yaptın ne durumdasınn

di mi cnm yaaa... insan evi özlüyor gerçekten. ben zaten doğumdan sonra çalışamayacağım. bebişe bakabilecek kimse bulamıyorum:))) yani yakın birisi yok. tanımadığım birinede veremem.hatta muhtemelen beni işten çıkaracaklar. daha önce de söylemiştim. bizim iş yerinde doğuran htaunlar bir hafta sonra geri dönüyor ben dönemem. bu yüzden beni kovacaklar muhtemelen:))ben de bebişle vakit geçireceğim:))
evet cnm normal ödem olması. dediğim gibi tuza dikkat et. bir de yürüyüş yap. gerçi yapıyorsun sen hatta şu an pazarın altına üstüne getiriyorsundur

nasılsın nülüşüm büyütüyomusun tospayı
ayyy ben de benimkini küççük tosbağım diye seviyorum:)))

nice yıllara çoluğunuzla çocuğunuzla sağlıkla huzurla cnm

kızlar bu arada ben de hissediyorum artık benim tosbağa mı
hele pazartesi günü hiç durmadı. kelebek gibi pıt pıt pıt . böyle biraz da gıdıklar gibi:))))
o gün akşam misafirlikeydik hatta yemek yiyoruz pıt pıt pıt pıt gülesim geliyor sürekli:)))

ne güzel nülüşüm sağlıklı sıhhatli maşallah

kendi doktoruna gittiğinde daha da şekillenmiş olacak

ben rest çektim görüşme yapmıyorum gelenler gidenler oluyo ama daha olumlu sonuç çıkmamış

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımcım daha nice yıllara inşallah sağ salim mutlu huzurlu yıllar olsun önümüzde

bende 12 de çıktım dün evde yattım hastayım bademciklerim nasıl şiş hiçbişey yiyemiyorum:2::2:

hala çalışıyorum belki 20 kişi geldi görüşmeye daha kimseyi olumlu bulmamışlar

ay ne güzel yaaa

günaydın canlar... benim internet yine sorunlu bugün... yazdıklarınızı okuyorum ama yazmakta sorun çıkıyorr :):)

ayçacık canım tosbağını hissetmene çok sevindim.. nasıl güzel bir duygu di mi...

melekim nice bal gibi geçecek senelere canım benim eşinle çocuklarınla sağlıkla sıhhatle canım benim :):)

geçmiş olsun cnm... dikkat et kendine...bademcik şişmesine soğuk iYİ gelir diyorlar. dondurma falan ye:)))

evet cnm çok güzel bir duygu o zaman anlıyorsun içeri de birilerinin olduğunu:))))

zuhal gelsinde aldıklarının resimlerini çeksin ya bizede göstersin bakalım ne zaman gelebilecek

pazara gidecekti:)) kendine ince elbiseler falan alacaktı.

pazardan elbise alıcam diyodu yazlık ince ince

ohh ne güzel yaaa.. Burda da havalar ısındı ve insan ne giyeceğini şaşırıyor... :):) ama ben elbise giyemem sanırım :):) zaten boyum kısa göbeğim büyüyor elbise ile adile naşite dönerim diye düşünüyorum :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…