ohh ne güzel yaaa.. Burda da havalar ısındı ve insan ne giyeceğini şaşırıyor... :):) ama ben elbise giyemem sanırım :):) zaten boyum kısa göbeğim büyüyor elbise ile adile naşite dönerim diye düşünüyorum :):):)
ohh ne güzel yaaa.. Burda da havalar ısındı ve insan ne giyeceğini şaşırıyor... :):) ama ben elbise giyemem sanırım :):) zaten boyum kısa göbeğim büyüyor elbise ile adile naşite dönerim diye düşünüyorum :):):)
resmini bi eklemedin ki göremedik gitti seni
görsek yorum yapardık
nülüş foto çekilmlek hiç aklına geliyor mu diye sorsana... öylesine kasılmalarım oluyor ki bir kaç gündür... Serilip kalıyorum inanır mısın... Ama söz haftasonu bol bol çekineyim de ekleyim bari.. Eşim nöbetçi teyzemlere gidicem ya onlar çeksinler bek yükleyim :):)
bu arada artık sende eklesen diyorum.. Hep bize söylüyorsun ama seni de bi görelim nülüşüm :):)
ama senide görcez bak sadece göbeği eklemek yok
bende göbek yok bişi yok daha hiç kiloda almadım 40-41 kilolu dümdüz karınlı bişiyim hala
olsun seni görmüş oluruz :):)
ben dedim zaten sen ekle bende ekliycem die
di mi cnm yaaa... insan evi özlüyor gerçekten. ben zaten doğumdan sonra çalışamayacağım. bebişe bakabilecek kimse bulamıyorum:))) yani yakın birisi yok. tanımadığım birinede veremem.hatta muhtemelen beni işten çıkaracaklar. daha önce de söylemiştim. bizim iş yerinde doğuran htaunlar bir hafta sonra geri dönüyor ben dönemem. bu yüzden beni kovacaklar muhtemelen:))ben de bebişle vakit geçireceğim:))
evet cnm normal ödem olması. dediğim gibi tuza dikkat et. bir de yürüyüş yap. gerçi yapıyorsun senhatta şu an pazarın altına üstüne getiriyorsundur
ayyy ben de benimkini küççük tosbağım diye seviyorum:)))
nice yıllara çoluğunuzla çocuğunuzla sağlıkla huzurla cnm
kızlar bu arada ben de hissediyorum artık benim tosbağa mı
hele pazartesi günü hiç durmadı. kelebek gibi pıt pıt pıt . böyle biraz da gıdıklar gibi:))))
o gün akşam misafirlikeydik hatta yemek yiyoruz pıt pıt pıt pıt gülesim geliyor sürekli:)))
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımcım daha nice yıllara inşallah sağ salim mutlu huzurlu yıllar olsun önümüzde
bende 12 de çıktım dün evde yattım hastayım bademciklerim nasıl şiş hiçbişey yiyemiyorum:2::2:
hala çalışıyorum belki 20 kişi geldi görüşmeye daha kimseyi olumlu bulmamışlar
ay ne güzel yaaa
günaydın canlar... benim internet yine sorunlu bugün... yazdıklarınızı okuyorum ama yazmakta sorun çıkıyorr :):)
ayçacık canım tosbağını hissetmene çok sevindim.. nasıl güzel bir duygu di mi...
melekim nice bal gibi geçecek senelere canım benim eşinle çocuklarınla sağlıkla sıhhatle canım benim :):)
pazara gidecekti:)) kendine ince elbiseler falan alacaktı.
amin cnm olacak inşallah
çıkarsınlar canım daha güzel tazminat ödemek zorunda kalırlarrçookk teşekkür ederim canım ayçacım inşallah bizde dün gece bi sonraki senemize bebeğimizle birlikte girmeyi nasip etsin Allah bize diye dua ettik eşimle
ayy Allahım ne güzel bi duygudurrr o
teşekkürr ederimm neşemm inşallah nice sağlıklı seneler hepimizle olsun .. çookk geçmiş olsun sanada dikkat et kendine bide nolr nolmaz ilaç alma
aminn bebeğimm inşallahhh
bu arada hepinize afiyet olsunn ben hala yemek yemiyorum geçiştiriyorum hep yanımda getirdiklerimle haa bide 2 lt suyu bitiricem diye lavabonun önüne taşıtıcam masamııkızlar siz bu kadar suyu içip bu kadar sık çıkıyomusun lavaboya ya :111:
gittim sabah sabah bi yoruldum bi yoruldumkiiiiiii sormayın gitsin , pazar kocaman , eskiden alt üst ederdim ama yok geçmiş bendenpek gezemedim pekte bişey yoktu değişik zaten t-şört aldım ama hamiş için değil oda koca göbeğime sığmicak kesin :)) seneye giyerim inşallah artık , hemen attım kendimi yiyecek pazarına , meyveleri aldım geldim , yazmiyim şimdi aklınıza düşmesin sizinde
amin cnm olacak inşallahbir daha ki seneye üçünüz belki dördünüz kutlarsınız:))))
valla cnm ben de çok su içmeye çalışıyorum. dün yatmadan bir bardak vişne suyu içtim ( kend yaptığım- komposto)
gece sürekli uyandımm. bir daha yatarken hiç bişey içmem
evet cnm yaa insan çok yoruluyor. biz de dün eşimle çıktık. 1-2 saat dolaşıp gelecektik. dönünce ona bişeyler yapacaktım canı hamur işi bişeyler istiyordu. nerdeeeeeee bende o enerji.geldim yattım
kızlar bu arada milupa ve primaya üye olunca tanıtım için numuneler gönderiyolarmış
bu kocişlerdemi aşeriyo anlamadım , benimkide bu aralar canım şunu istiyo bunu istiyo deyip duruyor , hiç yapmazdı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?