milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar nabersiniz şekerim size haberlerim var bu sabah test yaptım pozitif çıktı akşama kan testi yaptırcam çok şaşkınım nediceğimi bilemiyom şu kantestini göreyim içimdahada rahatlasın

ayyyyy hadi inaşallah cnm bnm yaaa
anlayabiliyorum insan bir şaşkın oluyor

ayyyyy hadi inaşallah cnm bnm yaaa
anlayabiliyorum insan bir şaşkın oluyor

canım ne yapacağımı bilemedim eşime daha söylemedim akşama söyleyecem hemen de özele gidip bi kan testi yaptırcam elim ayağım titriyorrr

melekim nice mutlu yıllara canım birdahaki seneye 3 kişi kutlarsınız inşallah

aminn canım benim inşallah :13:

ben bu diyet bahanesiyle başladım su içmeye yoksa midemi bulandırıyor içemiyorum ya içtiğim zamanlarda sürekli lavabodayım bu nasıl iş

kızlar nabersiniz şekerim size haberlerim var bu sabah test yaptım pozitif çıktı akşama kan testi yaptırcam çok şaşkınım nediceğimi bilemiyom şu kantestini göreyim içimdahada rahatlasın

özlemcimmmmmmm gözümüzz aydınn diyelimmii yarın kan testinin sonucunu alınca yaz bizede mutlaka hadii bakalımm güzel haberlerle gelirsin inşallah canımm

sana eşlik ediyor her türlü ne güzel aman senin kadar göbüş yapmasın kız 9 ay bu arada kızlarr siz eşleriniz sizinle doğuma girsin istermisinizz

canım ne yapacağımı bilemedim eşime daha söylemedim akşama söyleyecem hemen de özele gidip bi kan testi yaptırcam elim ayağım titriyorrr

söyleme bence de. akşama kandan sonra güzel bir şekilde söylersin. şimdi onu da panikletme

valla benden daha fazla göbişi var. hatta göbişlikten çıktı onun ki. 7 aylık gibi:))) depresyonda şu an:)) yemek falan yemiyor. bazen de iyi böyle göbeğime yatıracağım onu diyor.
ben istemem beni o şekilde görüp o şekilde hatırlamasını da istemem zaten giremez. kan tutuyor. bayılır kalır. doktorlar onunla mı uğraşacak benimle mi??

inşlar hemenyazarım sizi umturmuyum hiç tatlışım

ayy inanamıyorummm çok sevindim özlemcim canım benim.. hadi gözümüz aydın olsun.. bize hemen yaz canım benimmm :):):)

ayy çok mutlu oldum yaaaa :):):)

darısı isteyen herkesin başına canlar.....

aaaa bizde seni bekledik yaaa ne aldı acaba fotolarını koysun diye

nilüşcüğüm ben ilk hamile kaldığımda üye olmuştum milupaya , gönderdikleri şeyler işe yarar şeyler değil hiç kendi reklamlarını yapıyorlar anca , bu sefer üye olmadım ben

hııı öyle mi bilmem ki bende öğrendimde sizle peyleşeyım demiştim neyse artık

nilüşcüğüm ben ilk hamile kaldığımda üye olmuştum milupaya , gönderdikleri şeyler işe yarar şeyler değil hiç kendi reklamlarını yapıyorlar anca , bu sefer üye olmadım ben

ayyy canım gerçekten miii hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

bana primadan geldi cnm.. içinde numune şampuan, leke çıkarıcı, bez var. tapperware mama kabı var ama ona mama falan koyulmaz. küçücük. emzik kabı olur anca.bir de patikli zıbın çıktı. ama prematüre için:))

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

sadece üye olmak yetiyor mu canım...yoksa talep etmek mi lazım :):) ayy bende istiyorum yaaa :)

sadece üye olmak yetiyor mu canım...yoksa talep etmek mi lazım :):) ayy bende istiyorum yaaa :)

ayçanın yazdığına göre prima gene iyiymiş ben milupaya üyeydim , kendi ürünlerini tanıtan bir kağıt , ıslak mendil nıvea dan ama içinde 3-4 tane var anca , bu tanıtım için küçük kağıtlardaki tek kullanımlık şampuandan vardı ha bide milupa indirim kuponu vardı ama sadece migroslarda kullanılıyo sanırım , talep filan etmiyorsun ama benimkiler geç geldi hep yani üye olacaksan bebişi 1 ay büyük göster erkenden gelsin , sonra bi işine yaramaz

aaaa bizde seni bekledik yaaa ne aldı acaba fotolarını koysun diye

canım bende baya bi ümitle gitmiştim ama şansım yoktu sanırım çünkü her hafta değişik şeyler oluyor , bu hafta benlik bişey yoktu , hele hamişler için hiçbirşey yok zaten , elbise baktım ama hep askılıydı , ben fır fır kollu filan istiyorum , yine giderim önümüzdeki haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…