kızlar nabersiniz şekerim size haberlerim var bu sabah test yaptım pozitif çıktı akşama kan testi yaptırcam çok şaşkınım nediceğimi bilemiyom şu kantestini göreyim içimdahada rahatlasın
ayyyyy hadi inaşallah cnm bnm yaaa
anlayabiliyorum insan bir şaşkın oluyor
melekim nice mutlu yıllara canımbirdahaki seneye 3 kişi kutlarsınız inşallah
amin cnm olacak inşallahbir daha ki seneye üçünüz belki dördünüz kutlarsınız:))))
valla cnm ben de çok su içmeye çalışıyorum. dün yatmadan bir bardak vişne suyu içtim ( kend yaptığım- komposto)
gece sürekli uyandımm. bir daha yatarken hiç bişey içmem
evet cnm yaa insan çok yoruluyor. biz de dün eşimle çıktık. 1-2 saat dolaşıp gelecektik. dönünce ona bişeyler yapacaktım canı hamur işi bişeyler istiyordu. nerdeeeeeee bende o enerji.geldim yattım
kızlar nabersiniz şekerim size haberlerim var bu sabah test yaptım pozitif çıktı akşama kan testi yaptırcam çok şaşkınım nediceğimi bilemiyom şu kantestini göreyim içimdahada rahatlasın
bu aralar kramp sorunu yaşıprum. geceleri bacaklarıma kramplar giriyor ama öyle böyle değil canımı çok acıtıyor. yatakta öylece kalıyorum...
magnezyum kalsiyum eksikliği çıktı
neyse işte şimdi benim kocişe de kramp girmeye başladı:)) biz ikimiz de hamileyiz
canım ne yapacağımı bilemedim eşime daha söylemedim akşama söyleyecem hemen de özele gidip bi kan testi yaptırcam elim ayağım titriyorrr
aminn canım benim inşallah :13:
ben bu diyet bahanesiyle başladım su içmeye yoksa midemi bulandırıyor içemiyorum ya içtiğim zamanlarda sürekli lavabodayım bu nasıl iş
özlemcimmmmmmm gözümüzz aydınn diyelimmiiyarın kan testinin sonucunu alınca yaz bizede mutlaka hadii bakalımm güzel haberlerle gelirsin inşallah canımm
sana eşlik ediyor her türlü ne güzel aman senin kadar göbüş yapmasın kız 9 aybu arada kızlarr siz eşleriniz sizinle doğuma girsin istermisinizz
inşlar hemenyazarım sizi umturmuyum hiç tatlışım
gittim sabah sabah bi yoruldum bi yoruldumkiiiiiii sormayın gitsin , pazar kocaman , eskiden alt üst ederdim ama yok geçmiş bendenpek gezemedim pekte bişey yoktu değişik zaten t-şört aldım ama hamiş için değil oda koca göbeğime sığmicak kesin :)) seneye giyerim inşallah artık , hemen attım kendimi yiyecek pazarına , meyveleri aldım geldim , yazmiyim şimdi aklınıza düşmesin sizinde
nilüşcüğüm ben ilk hamile kaldığımda üye olmuştum milupaya , gönderdikleri şeyler işe yarar şeyler değil hiç kendi reklamlarını yapıyorlar anca , bu sefer üye olmadım ben
nilüşcüğüm ben ilk hamile kaldığımda üye olmuştum milupaya , gönderdikleri şeyler işe yarar şeyler değil hiç kendi reklamlarını yapıyorlar anca , bu sefer üye olmadım ben
hııı öyle mi bilmem ki bende öğrendimde sizle peyleşeyım demiştim neyse artık
bana primadan geldi cnm.. içinde numune şampuan, leke çıkarıcı, bez var. tapperware mama kabı var ama ona mama falan koyulmaz. küçücük. emzik kabı olur anca.bir de patikli zıbın çıktı. ama prematüre için:))
yaa nerden geldi size bunlar..benim niye haberim yok :):)
bana primadan geldi cnm.. içinde numune şampuan, leke çıkarıcı, bez var. tapperware mama kabı var ama ona mama falan koyulmaz. küçücük. emzik kabı olur anca.bir de patikli zıbın çıktı. ama prematüre için:))
sadece üye olmak yetiyor mu canım...yoksa talep etmek mi lazım :):) ayy bende istiyorum yaaa :)
sadece üye olmak yetiyor mu canım...yoksa talep etmek mi lazım :):) ayy bende istiyorum yaaa :)
aaaa bizde seni bekledik yaaa ne aldı acaba fotolarını koysun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?