sadece üye olmak yetiyor mu canım...yoksa talep etmek mi lazım :):) ayy bende istiyorum yaaa :)
canım bende baya bi ümitle gitmiştim ama şansım yoktu sanırım çünkü her hafta değişik şeyler oluyor , bu hafta benlik bişey yoktu , hele hamişler için hiçbirşey yok zaten , elbise baktım ama hep askılıydı , ben fır fır kollu filan istiyorum , yine giderim önümüzdeki haftalarda
teşekkürr ederimm neşemm inşallah nice sağlıklı seneler hepimizle olsun .. çookk geçmiş olsun sanada dikkat et kendine bide nolr nolmaz ilaç alma
kızlar nabersiniz şekerim size haberlerim var bu sabah test yaptım pozitif çıktı akşama kan testi yaptırcam çok şaşkınım nediceğimi bilemiyom şu kantestini göreyim içimdahada rahatlasın
ben de dün 2 tane pantolon aldım lcw den. büyük geldi biraz ama giydim işte idare ediyorum. çünkü pantolonlarım olmuyordu artık.
salopet alacaktım hiççç küçük beden yoktu.
ben de dün 2 tane pantolon aldım lcw den. büyük geldi biraz ama giydim işte idare ediyorum. çünkü pantolonlarım olmuyordu artık.
salopet alacaktım hiççç küçük beden yoktu.
salopet çok tatlı duruyo hamişlerde ben çok yakıştırıyorum
cnm dondurma yeesaol bitanem içmiyorum ama iyice iltahap oldu sesim gitti konuşamıyorum yutkunamıyorum hastaneye gitmem gerek çorba bile geçmedi boğazımdan
özlemcim ne güzel bi haber bu balım yaa inşallah kan testin de pozitif çıkar bak sabırsızlıkla bekliyodun seninki de geldi hemencecik maşallah güzel haberlerle gel
aynen cnm kaldı benim 5 ayiyi yapmışsın oranın fiyatları uygun oluyor :):) aman zaten ne kadar giyicez ki :):):)
salopet çok tatlı duruyo hamişlerde ben çok yakıştırıyorum
salopet neki :44:
cnm dondurma yee
ben de çok seviyorum eşim de çok istedi alaım ama hep 46-44-42 beden. bana 36 bile olmayor ki
tulum canım kot kumaş olanlarına deniyor diye biliyorum
canım zati pazar dondurma yedim bu hale geldim nasıl yiyeyim ki geçermi cidden :44:
bu arada çok çıtırsın ayçam ya sonradah atağa geçmeyesin kilo bazında hıı
tulum canım kot kumaş olanlarına deniyor diye biliyorum
canım zati pazar dondurma yedim bu hale geldim nasıl yiyeyim ki geçermi cidden :44:
bu arada çok çıtırsın ayçam ya sonradah atağa geçmeyesin kilo bazında hıı
hııı üşüttün yani...bilemedim şimdi. genelde mikrop kaptığındaki şişliklerde dondurma tavsiye edilir. sıcakta daha çok ürüyor bakteriler diye sıcak bişeyler yenilmez hatta.
en iyisi bir pastil al.
valla çıtırım da 4 kilo aldım ama asıl şimdiden sonra patlarım gibi geliyor.şöyle bir hesap yaptığımda 12-13 kiloyla tamamlıyorum.
heee tulummm ya öle desenize salopette neymişbende bişey kaçırdım sandım bildiğimiz tulummuş ayol
evt canım babamın ısrarı ile dondurma yedim üstüne de su içmedim bu hale geldim kulaklarım zonkluyo yanıyo resmen
13-15 kilo ideal zaten canım onları da doğumdan sonra hemencecik atarsın
heee tulummm ya öle desenize salopette neymişbende bişey kaçırdım sandım bildiğimiz tulummuş ayol
sırf seni meraklandırmak için böyle şifreli konuştuk zuzum
evt canım babamın ısrarı ile dondurma yedim üstüne de su içmedim bu hale geldim kulaklarım zonkluyo yanıyo resmen
13-15 kilo ideal zaten canım onları da doğumdan sonra hemencecik atarsın
ateşin de vardır seninbademcik şişince hemen ateş yapar ve ateşlenmek çok kötü bişey akşam acile git sor doktora ne yapman gerektiğini cnm.
muhtemelen antibiyotik başlar ama dikkat et belki hamişsindir
senin bademciklerde bi problem var sanırım , bende hiç olmuyo o tarz kışın bile dondurma yiyorum ben arada :131: ağız ve boğazdaki mikropları karanfil öldürüyo ama dezenfektan , çayına filan at 1 tane , arada ağzında çiğne büyük ihtimalle iyi gelir
canım penos yazdı sağlık ocağındaki doktor öğlen arasında gittim penisilinin tabletiymiş ama gebelikle ilgili bişey söylemedim o da sormadı
dün regl günümdü bu gün de olmadım ilacı kullanmak istiyorum aslında ama bi yandan da korkuyorum çekicem heralde acısını regl olana kadar yapıcak bişey yok
aman canım ilacı içme sakın ne olur ne olmaz ayrıca ateşlenmemeye dikkat et bak reglinde geçikmiş ne olur ne olmaz canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?