milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sadece üye olmak yetiyor mu canım...yoksa talep etmek mi lazım :):) ayy bende istiyorum yaaa :)

ben de dün 2 tane pantolon aldım lcw den. büyük geldi biraz ama giydim işte idare ediyorum. çünkü pantolonlarım olmuyordu artık.
salopet alacaktım hiççç küçük beden yoktu.

teşekkürr ederimm neşemm inşallah nice sağlıklı seneler hepimizle olsun .. çookk geçmiş olsun sanada dikkat et kendine bide nolr nolmaz ilaç alma

saol bitanem içmiyorum ama iyice iltahap oldu sesim gitti konuşamıyorum yutkunamıyorum hastaneye gitmem gerek çorba bile geçmedi boğazımdan

kızlar nabersiniz şekerim size haberlerim var bu sabah test yaptım pozitif çıktı akşama kan testi yaptırcam çok şaşkınım nediceğimi bilemiyom şu kantestini göreyim içimdahada rahatlasın

özlemcim ne güzel bi haber bu balım yaa inşallah kan testin de pozitif çıkar bak sabırsızlıkla bekliyodun seninki de geldi hemencecik maşallah güzel haberlerle gel

ben de dün 2 tane pantolon aldım lcw den. büyük geldi biraz ama giydim işte idare ediyorum. çünkü pantolonlarım olmuyordu artık.
salopet alacaktım hiççç küçük beden yoktu.

salopet çok tatlı duruyo hamişlerde ben çok yakıştırıyorum

cnm dondurma yee
iyi yapmışsın oranın fiyatları uygun oluyor :):) aman zaten ne kadar giyicez ki :):):)
aynen cnm kaldı benim 5 ay çalışmasam sorun etmem cnm eşofmanla,taytla falan geçiyor evde. ama çalışınca kıyafet istiyor insan. müşteri geliyor bilmem ne oluyor..
ee her gün aynı şeyi de giyemiyorsun...
salopet çok tatlı duruyo hamişlerde ben çok yakıştırıyorum

ben de çok seviyorum eşim de çok istedi alaım ama hep 46-44-42 beden. bana 36 bile olmayor ki

salopet neki :44:

tulum canım kot kumaş olanlarına deniyor diye biliyorum

cnm dondurma yee

ben de çok seviyorum eşim de çok istedi alaım ama hep 46-44-42 beden. bana 36 bile olmayor ki

canım zati pazar dondurma yedim bu hale geldim nasıl yiyeyim ki geçermi cidden :44:

bu arada çok çıtırsın ayçam ya sonradah atağa geçmeyesin kilo bazında hıı

hııı üşüttün yani...bilemedim şimdi. genelde mikrop kaptığındaki şişliklerde dondurma tavsiye edilir. sıcakta daha çok ürüyor bakteriler diye sıcak bişeyler yenilmez hatta.
en iyisi bir pastil al.
valla çıtırım da 4 kilo aldım ama asıl şimdiden sonra patlarım gibi geliyor.şöyle bir hesap yaptığımda 12-13 kiloyla tamamlıyorum.

heee tulummm ya öle desenize salopette neymiş bende bişey kaçırdım sandım bildiğimiz tulummuş ayol

evt canım babamın ısrarı ile dondurma yedim üstüne de su içmedim bu hale geldim kulaklarım zonkluyo yanıyo resmen

13-15 kilo ideal zaten canım onları da doğumdan sonra hemencecik atarsın

evt canım babamın ısrarı ile dondurma yedim üstüne de su içmedim bu hale geldim kulaklarım zonkluyo yanıyo resmen

ateşin de vardır senin bademcik şişince hemen ateş yapar ve ateşlenmek çok kötü bişey akşam acile git sor doktora ne yapman gerektiğini cnm.
muhtemelen antibiyotik başlar ama dikkat et belki hamişsindir

Melek sormuştu doğuma kocanız girsin istermisiniz die aslaaaaa , doğuramam valla kocişin yanında , hem bayılırki benimki , ağlasam bile dayanamaz bide öyle bağıracam oyyy mahfolur , kimi fotoğrafçı filan alıyomuş , yok ben yapamam , doğumdan sonra bi kendime geliyim ondan sonra bakarız fotoğraf işine filan :78:

senin bademciklerde bi problem var sanırım , bende hiç olmuyo o tarz kışın bile dondurma yiyorum ben arada :131: ağız ve boğazdaki mikropları karanfil öldürüyo ama dezenfektan , çayına filan at 1 tane , arada ağzında çiğne büyük ihtimalle iyi gelir

ateşin de vardır senin bademcik şişince hemen ateş yapar ve ateşlenmek çok kötü bişey akşam acile git sor doktora ne yapman gerektiğini cnm.
muhtemelen antibiyotik başlar ama dikkat et belki hamişsindir

canım penos yazdı sağlık ocağındaki doktor öğlen arasında gittim penisilinin tabletiymiş ama gebelikle ilgili bişey söylemedim o da sormadı

dün regl günümdü bu gün de olmadım ilacı kullanmak istiyorum aslında ama bi yandan da korkuyorum çekicem heralde acısını regl olana kadar yapıcak bişey yok

evet canım problemli çok hassas soğuk bişey içemiyorum dondurma yiyemiyorum hemen şişiyo iltihap oluyo boğazıma baktığımda ben bile görüyorum

karanfili hiç duymamıştım hemen atayım çayıma ofiste var inşallah iyi gelir

aman canım ilacı içme sakın ne olur ne olmaz ayrıca ateşlenmemeye dikkat et bak reglinde geçikmiş ne olur ne olmaz canımcım...

aman canım ilacı içme sakın ne olur ne olmaz ayrıca ateşlenmemeye dikkat et bak reglinde geçikmiş ne olur ne olmaz canımcım...

akşam ateşim 38,8 e kadar çıktı termometre öttü durdu cayır cayır yandım bi yandan da dondum giyindikçe giyindim ıslah havlu koydu eşim vucuduma

gece 3-4 gibi ölçtüğümde düşmüştü ateşim bu gün yok çok şükür normale dönmüş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…