- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
saol bitanem içmiyorum ama iyice iltahap oldu sesim gitti konuşamıyorum yutkunamıyorum hastaneye gitmem gerek çorba bile geçmedi boğazımdan
cnm dondurma yee
aynen cnm kaldı benim 5 ayçalışmasam sorun etmem cnm eşofmanla,taytla falan geçiyor evde. ama çalışınca kıyafet istiyor insan. müşteri geliyor bilmem ne oluyor..
ee her gün aynı şeyi de giyemiyorsun...
ben de çok seviyorum eşim de çok istedi alaım ama hep 46-44-42 beden. bana 36 bile olmayor ki
Melek sormuştu doğuma kocanız girsin istermisiniz dieaslaaaaa , doğuramam valla kocişin yanında , hem bayılırki benimki , ağlasam bile dayanamaz bide öyle bağıracam oyyy mahfolur , kimi fotoğrafçı filan alıyomuş , yok ben yapamam , doğumdan sonra bi kendime geliyim ondan sonra bakarız fotoğraf işine filan :78:
canım penos yazdı sağlık ocağındaki doktor öğlen arasında gittim penisilinin tabletiymiş ama gebelikle ilgili bişey söylemedim o da sormadı
dün regl günümdü bu gün de olmadım ilacı kullanmak istiyorum aslında ama bi yandan da korkuyorum çekicem heralde acısını regl olana kadar yapıcak bişey yok
canım senin bademciklerin çok hassas o zaaman ben hiç su içmem dondurmanın üzerineama öyle boğaz ağrısıda bilmem çok sıcak içmemeye çalış canım:18:
neşem bi idrar testi yapsan hemen ona göre alırsın antibiotiğini :26:
akşam ateşim 38,8 e kadar çıktı termometre öttü durdu cayır cayır yandım bi yandan da dondum giyindikçe giyindim ıslah havlu koydu eşim vucuduma
gece 3-4 gibi ölçtüğümde düşmüştü ateşim bu gün yok çok şükür normale dönmüş canım
gebeliğin ilk zamanlarında ateş önemli biliyorsun... öyle bir durum varsa aaman yükselmesin kendine dikkat et... aslında bi gebelik testi yapabilirsin ya ön haberci olsun diye... çünkü ateşli hastalıklar üşütme bademcik falan önemli yani...
çıkarmı ki idrar testinde :44:
canım çıkarmı yanıltmasın beni :44:
cnm yaa ümitlendirmek istemem ama bir kan testi mi yaptırsan. çünkü ateş iyi değildir gebelikteen azından önlemini alırsın
canım ben 1 günde geçse doğru sonuç verir diye biliyorum bi denesen ?
canım çıkarmı yanıltmasın beni :44:
canım senin bademciklerin çok hassas o zaaman ben hiç su içmem dondurmanın üzerineama öyle boğaz ağrısıda bilmem çok sıcak içmemeye çalış canım:18:
36 bedenmiiayçacım ben hamiş olmadığım halde giremiyorum 36 nın içine ya ah bi düşebilsem 51 52 ye kadar
tamam eşin girmesin ama fotoğrafçı girssin ya her kareyi fotoğraflasınnben çok istiyorum tabi önce Allah izin verirse
neşem bi idrar testi yapsan hemen ona göre alırsın antibiotiğini :26:
canım ben 1 günde geçse doğru sonuç verir diye biliyorum bi denesen ?
çikabilir canım benim... çıkarsa ne ala çıkmazsa da reglini beklersin ama o arada da ateşine yine dikkat et
cnm 51 kiloyla hamile kaldım.şimdi 55 oldum işteben fotoğrafçı istiyorum ama pahalı...
yoksa bebiş doğduğunda ebenin ya da doktorun elindeyken ters bir şekildeyken ve anneye verildiğindeki pozlara bayılıyorum
cnm 51 kiloyla hamile kaldım.şimdi 55 oldum işteben fotoğrafçı istiyorum ama pahalı...
yoksa bebiş doğduğunda ebenin ya da doktorun elindeyken ters bir şekildeyken ve anneye verildiğindeki pozlara bayılıyorum
tamam canım zaten ilacımı almak için eczaneye gidicem gitmişken bi testte alayım ozaman korktum valla
al cnm baktın silikte olsa bişeyler var hemen kan testi yaptır.tamam canım zaten ilacımı almak için eczaneye gidicem gitmişken bi testte alayım ozaman korktum valla
yaa bende istiyorum fotoğrafçı ama bakalım.... fiyat konusunda çok bilgim yok ne kadar istiyorlar ki??
al canım yap kafan rahat etsin en azından bu arada herhangi bi belirti yaşıyomusun adetle ilgili :26:
aslında yakın arkadaşlarınızdan biride girip çekebilirr aslında öyle değilmi para vermektense :26: kaliteli bi makinesii olan birini bulmak lazım
al cnm baktın silikte olsa bişeyler var hemen kan testi yaptır.
cnm 450 den falan başlıyor burada
aslında yakın arkadaşlarınızdan biride girip çekebilirr aslında öyle değilmi para vermektense :26: kaliteli bi makinesii olan birini bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?