milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

gebeliğin ilk zamanlarında ateş önemli biliyorsun... öyle bir durum varsa aaman yükselmesin kendine dikkat et... aslında bi gebelik testi yapabilirsin ya ön haberci olsun diye... çünkü ateşli hastalıklar üşütme bademcik falan önemli yani...

saol bitanem içmiyorum ama iyice iltahap oldu sesim gitti konuşamıyorum yutkunamıyorum hastaneye gitmem gerek çorba bile geçmedi boğazımdan

canım senin bademciklerin çok hassas o zaaman ben hiç su içmem dondurmanın üzerine ama öyle boğaz ağrısıda bilmem çok sıcak içmemeye çalış canım:18:

36 bedenmii ayçacım ben hamiş olmadığım halde giremiyorum 36 nın içine ya ah bi düşebilsem 51 52 ye kadar

tamam eşin girmesin ama fotoğrafçı girssin ya her kareyi fotoğraflasınn ben çok istiyorum tabi önce Allah izin verirse

neşem bi idrar testi yapsan hemen ona göre alırsın antibiotiğini :26:

çıkarmı ki idrar testinde :44:

cnm yaa ümitlendirmek istemem ama bir kan testi mi yaptırsan. çünkü ateş iyi değildir gebelikteen azından önlemini alırsın

canım çıkarmı yanıltmasın beni :44:

cnm yaa ümitlendirmek istemem ama bir kan testi mi yaptırsan. çünkü ateş iyi değildir gebelikteen azından önlemini alırsın

bu sabah uyandığımda 36,7 çıktı canım düşmüştü sıkıntı yaratırmı ay içime kurt düştü şimdi

cnm 51 kiloyla hamile kaldım.şimdi 55 oldum işte ben fotoğrafçı istiyorum ama pahalı...
yoksa bebiş doğduğunda ebenin ya da doktorun elindeyken ters bir şekildeyken ve anneye verildiğindeki pozlara bayılıyorum

yaa bende istiyorum fotoğrafçı ama bakalım.... fiyat konusunda çok bilgim yok ne kadar istiyorlar ki??

ahh ahh bende bayılıyorum ilk buluşma fotoğraflarına

ayen canım ya ebru şallı çektirmiş ya o şekilde prograamında gösterdi benim bile gözlerim dolmuştu

tamam canım zaten ilacımı almak için eczaneye gidicem gitmişken bi testte alayım ozaman korktum valla

al canım yap kafan rahat etsin en azından bu arada herhangi bi belirti yaşıyomusun adetle ilgili :26:

aslında yakın arkadaşlarınızdan biride girip çekebilirr aslında öyle değilmi para vermektense :26: kaliteli bi makinesii olan birini bulmak lazım

al cnm baktın silikte olsa bişeyler var hemen kan testi yaptır.
cnm 450 den falan başlıyor burada

kaç poz çekiyolar canım

aslında yakın arkadaşlarınızdan biride girip çekebilirr aslında öyle değilmi para vermektense :26: kaliteli bi makinesii olan birini bulmak lazım

kaliteli makineden ziyade bayılmayacak bi arkadaşınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…