milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy siz ne rahatsınız yaaa , ben elimden gelse yanlız doğuracam bu arada annem beni tek başına doğurmuş ebe gelene kadar bekleyememişim bebeği ilk kucağınıza aldığınızda zaten eşiniz çeker veya anneniz ne bilim birileri bulunur kesin , bi sürü çekerse birde iyi bir makineyle illaki içinde güzelleri olur

Bu arada benim enginarların içinden çıkan hep minicik yaa , yemek filan olmaz onlardan bende bezelye yemeğine doğradım , gayette güzel olmuş , akşamada bir pilav yapiyim yanına bide ayran misss

Bu arada benim enginarların içinden çıkan hep minicik yaa , yemek filan olmaz onlardan bende bezelye yemeğine doğradım , gayette güzel olmuş , akşamada bir pilav yapiyim yanına bide ayran misss

ayy benm canımda hiç yemek yapmak istemiyo yaa
yapsamda kendi yaptığımı canım almıyo bi türlü
iyice acıkınca kayınvalideme gidiyorum bi güzel yiyorum orda ama evde yiyemiyorum

benimdee akşama babam gelecek annem kardeşimin yanına gitti...uff uff öyle bir kaburga ağrım var ki anlatamam hiç kimseyi ağırlayacak modda da değilim... (

Işıl sen demir hapına kaçıncı haftada başladın canım ? Benim b12 bitti demire başlicam şimdi ama erkenmi die düşünüyorum

Işıl sen demir hapına kaçıncı haftada başladın canım ? Benim b12 bitti demire başlicam şimdi ama erkenmi die düşünüyorum

ya ben ne zaman kullanmaya başladım emin değilim canım ama bu ikinci kutu olduğuna göre iki aydır içiyorum demektir....bu da 16. 17. haftaya tekabül ediyor sanırım....

sen bugün al sabah ilk idrarıyla yap , gün içinde yapılan testler yanlış çıkabiliyor

tamam canım

ohhhh

benimdee akşama babam gelecek annem kardeşimin yanına gitti...uff uff öyle bir kaburga ağrım var ki anlatamam hiç kimseyi ağırlayacak modda da değilim... (

olsun kız babacın bişey istemez eşinle oturur onlar sen uzanır dinlenirsin

benim babam biraz zor adamdır yaaa.. iki hizmetini eksik et çocuk gibi alınıyor... memnun etmesi zordur yani anlayacağınız... bu duurumda beni geriyor :)

cnm gidersin bi yemek hazırlarsın sonra çay hazırlarsın çerezle verirsin.
ardından da meyve. zaten geç olur saat. bir de onun izlediği bir tv programı açın.bu kadar

yerım senın pıt pıtlarınııı ben ne zaman hıssedıcem ya

cnm gidersin bi yemek hazırlarsın sonra çay hazırlarsın çerezle verirsin.
ardından da meyve. zaten geç olur saat. bir de onun izlediği bir tv programı açın.bu kadar

maç varmış zaten bugün onun için geliyor.. gs-ts sanırım... ufff şu lig bi bitse de rahatlasak yaaa inanın artık geleni gideni kendi ailem bile olsa kaldıramıyorum... hormonlarımın bana bir oyunu mu bu :):)

kızlar nabersiniz şekerim size haberlerim var bu sabah test yaptım pozitif çıktı akşama kan testi yaptırcam çok şaşkınım nediceğimi bilemiyom şu kantestini göreyim içimdahada rahatlasın

Maşallahh hadi hayırlısı olsun inşş

yerım senın pıt pıtlarınııı ben ne zaman hıssedıcem ya
:))) sende en geç 2-3 haftaya hissedersin cnm.
maç varmış zaten bugün onun için geliyor.. gs-ts sanırım... ufff şu lig bi bitse de rahatlasak yaaa inanın artık geleni gideni kendi ailem bile olsa kaldıramıyorum... hormonlarımın bana bir oyunu mu bu :):)

evet cnm hormonlar bence de. benim de kardeşim geldi geçenlerde. 2 gün kalıp gidecekti. ki uzak yerlerdeyiz.
ama ilgilenemedim hiçç
ne halim oluyor ne takatim valla benim eşim de hiç zahmetli değildir. yazık her işini kendi görebilir.elinden gelir. yoksa mahvolmuştuk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…