tamam canım zaten ilacımı almak için eczaneye gidicem gitmişken bi testte alayım ozaman korktum valla
Bu arada benim enginarların içinden çıkan hep minicik yaa , yemek filan olmaz onlardan bende bezelye yemeğine doğradım , gayette güzel olmuş , akşamada bir pilav yapiyim yanına bide ayran misss
Işıl sen demir hapına kaçıncı haftada başladın canım ? Benim b12 bitti demire başlicam şimdi ama erkenmi die düşünüyorum
sen bugün al sabah ilk idrarıyla yap , gün içinde yapılan testler yanlış çıkabiliyor
Bu arada benim enginarların içinden çıkan hep minicik yaa , yemek filan olmaz onlardan bende bezelye yemeğine doğradım , gayette güzel olmuş , akşamada bir pilav yapiyim yanına bide ayran misss
benimdee akşama babam gelecek annem kardeşimin yanına gitti...uff uff öyle bir kaburga ağrım var ki anlatamam hiç kimseyi ağırlayacak modda da değilim...(
olsun kız babacın bişey istemez eşinle oturur onlar sen uzanır dinlenirsin
benim babam biraz zor adamdır yaaa.. iki hizmetini eksik et çocuk gibi alınıyor... memnun etmesi zordur yani anlayacağınız... bu duurumda beni geriyor :)
benim babam biraz zor adamdır yaaa.. iki hizmetini eksik et çocuk gibi alınıyor... memnun etmesi zordur yani anlayacağınız... bu duurumda beni geriyor :)
hadi yaaa huysuzmu babişin ama hamişsin neticede anlayış gösterir heralde
Işıl sen demir hapına kaçıncı haftada başladın canım ? Benim b12 bitti demire başlicam şimdi ama erkenmi die düşünüyorum
kızlar bu arada ben de hissediyorum artık benim tosbağa mı
hele pazartesi günü hiç durmadı. kelebek gibi pıt pıt pıt . böyle biraz da gıdıklar gibi:))))
o gün akşam misafirlikeydik hatta yemek yiyoruz pıt pıt pıt pıt gülesim geliyor sürekli:)))
cnm gidersin bi yemek hazırlarsın sonra çay hazırlarsın çerezle verirsin.
ardından da meyve. zaten geç olur saat. bir de onun izlediği bir tv programı açın.bu kadar
yerım senın pıt pıtlarınııı ben ne zaman hıssedıcem ya
ama profesyonel çekimde bir başka oluyor yaaa :):):)
kaç poz çekiyolar canım
kaliteli makineden ziyade bayılmayacak bi arkadaşınız olsun
öyleyse kıyacaksınız paaraya ışılımm :)))))))))
kızlar nabersiniz şekerim size haberlerim var bu sabah test yaptım pozitif çıktı akşama kan testi yaptırcam çok şaşkınım nediceğimi bilemiyom şu kantestini göreyim içimdahada rahatlasın
:))) sende en geç 2-3 haftaya hissedersin cnm.yerım senın pıt pıtlarınııı ben ne zaman hıssedıcem ya
maç varmış zaten bugün onun için geliyor.. gs-ts sanırım... ufff şu lig bi bitse de rahatlasak yaaa inanın artık geleni gideni kendi ailem bile olsa kaldıramıyorum... hormonlarımın bana bir oyunu mu bu :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?