cnm 16.haftadan itibaren başlanıyor genelde..
maç varmış zaten bugün onun için geliyor.. gs-ts sanırım... ufff şu lig bi bitse de rahatlasak yaaa inanın artık geleni gideni kendi ailem bile olsa kaldıramıyorum... hormonlarımın bana bir oyunu mu bu :):)
evett bitsinn artıkk şu maç muhabbetleri yeter bende çok sıkıldımbenim eşimde geçen hafta beni maça götürmeye kalktı fb-bjk maçına fanatikk bjk lidirrrrrrrr
sende içiyormusun ? aç karna iç , kalsiyumlu şeylerle içme filan demişti eczacı , gece çişe kalkınca içiyim bari en güzeli , uğraşamam onla
az kalmış şekerim sanada.. en fazla iki haftaya hissedersin :):)
cnm 16.haftadan itibaren başlanıyor genelde..
resmen iğrendim artık melocum ben( ev maç günleri tekkeye dönüyor gelen gelen gelen.... ayy darlandım artık vallaaa :)
resmen iğrendim artık melocum ben( ev maç günleri tekkeye dönüyor gelen gelen gelen.... ayy darlandım artık vallaaa :)
kızlar ben kaçıyorum ağrım çok arttı.. eve gideyim daha pilav salata falan yapıcam.. öptüm hepinizi.. Allaha emanet olun.. Yarın görüşmek üzere inşallah...
Kızlar bende multıvıtamın alcaktım folbiolu kestık ama doktorum 3 kg aldığımı gorunce vermedi neden :) çokmu kılo almışımm kı
kızlar ben kaçıyorum ağrım çok arttı.. eve gideyim daha pilav salata falan yapıcam.. öptüm hepinizi.. Allaha emanet olun.. Yarın görüşmek üzere inşallah...
Kızlar bende multıvıtamın alcaktım folbiolu kestık ama doktorum 3 kg aldığımı gorunce vermedi neden :) çokmu kılo almışımm kı
öfff anne baba biyana da misafir çekemem hiç , eşimde davet etmiyo kimseyi bebiş olduğundan beritatlım benim yaa anlayışlı kocacığım seviyorum uleeeeennn
DİKKAT ET KENDİNE CANIM ÇOK YORMA BOŞVER ALINGANSA DA BABAN SONUÇTA O HALİNE ANLAYIŞ GÖSTERECEK BAŞKA ÇARESİ YOKkızlar ben kaçıyorum ağrım çok arttı.. eve gideyim daha pilav salata falan yapıcam.. öptüm hepinizi.. Allaha emanet olun.. Yarın görüşmek üzere inşallah...
evde digitürk falan yok ama tek kavga sebebimizz o bağlatıcam ben bağlatmicaksınnalırsa biliyorum maçı ayrı izleyecekler özetini ayrı artık kusturana kadar dediğin gibi gelen giden de bitmeyecekk istemem kalsınn
Günaydın fıstıklar , inşallah Neşe bi sürpriz yapar bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?