milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

maç varmış zaten bugün onun için geliyor.. gs-ts sanırım... ufff şu lig bi bitse de rahatlasak yaaa inanın artık geleni gideni kendi ailem bile olsa kaldıramıyorum... hormonlarımın bana bir oyunu mu bu :):)

evett bitsinn artıkk şu maç muhabbetleri yeter bende çok sıkıldım benim eşimde geçen hafta beni maça götürmeye kalktı fb-bjk maçına fanatikk bjk lidirrrrrrrr

Kızlar bende multıvıtamın alcaktım folbiolu kestık ama doktorum 3 kg aldığımı gorunce vermedi neden :) çokmu kılo almışımm kı

kızlar ben kaçıyorum ağrım çok arttı.. eve gideyim daha pilav salata falan yapıcam.. öptüm hepinizi.. Allaha emanet olun.. Yarın görüşmek üzere inşallah...

resmen iğrendim artık melocum ben ( ev maç günleri tekkeye dönüyor gelen gelen gelen.... ayy darlandım artık vallaaa :)

evde digitürk falan yok ama tek kavga sebebimizz o bağlatıcam ben bağlatmicaksınn alırsa biliyorum maçı ayrı izleyecekler özetini ayrı artık kusturana kadar dediğin gibi gelen giden de bitmeyecekk istemem kalsınn

Son düzenleme:
Kızlar bende multıvıtamın alcaktım folbiolu kestık ama doktorum 3 kg aldığımı gorunce vermedi neden :) çokmu kılo almışımm kı

gözdecim çokmu yiyosunn hamiş değilken nasıldın bilmiyorum ama bana 3 kilo çok gelmedi ya 9 ay 25 kilo alanları biliyorumm sen onlardan olmada

ben ilk 3 ay 5.5 kilo aldımki alınmıyomuş normalde hatta bulantıdan dolayı kilo bile veriliyomuş halada alıyorum kesin en az 3 kg daha aldım bu ay ama doktorum verdi hem demir hapı hem elevit die bir vitamin

ben ilk 3 ay 5.5 kilo aldımki alınmıyomuş normalde hatta bulantıdan dolayı kilo bile veriliyomuş halada alıyorum kesin en az 3 kg daha aldım bu ay ama doktorum verdi hem demir hapı hem elevit die bir vitamin

bana çok gelmedi cnm yaaa...hemen hemen aynı gidiyoruz kilo da. bana verdi vitamin ( decavit) bir de demir hapı.
ama ben çok kusuyordum bir de inanılmaz halsizlik vardı yemek yemiyordum.belki bunların etkisi vardır.
aslında ben istemiyorum hiç kullanmayı ama işte yiyemedğim için takviye olarak düşünüyorum.şöyle güzelce bir yemek yesem belki hap bile almam

öfff anne baba biyana da misafir çekemem hiç , eşimde davet etmiyo kimseyi bebiş olduğundan beri tatlım benim yaa anlayışlı kocacığım seviyorum uleeeeennn

AŞK BÖCÜKLERİ SİZİ BENDE ÇOK SEVİYOM KOCACIMI YA KANATSIZ MELEĞİM O BENİM OKADAR İYİ Bİ KALBİ VARKİ ANLATAMAM ALLAHIM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ONLARII AMİİİİNNN

kızlar ben kaçıyorum ağrım çok arttı.. eve gideyim daha pilav salata falan yapıcam.. öptüm hepinizi.. Allaha emanet olun.. Yarın görüşmek üzere inşallah...
DİKKAT ET KENDİNE CANIM ÇOK YORMA BOŞVER ALINGANSA DA BABAN SONUÇTA O HALİNE ANLAYIŞ GÖSTERECEK BAŞKA ÇARESİ YOK

AA BEN ÇOK SEVERİM KOCACIKLA MAÇ SEYRETMEYİ BEN FANATİK BJK O FANATİK FB ŞAMPİYON OLURLARSA KONVOYA ÇIKICAZ YİNE

gidip yemeğimi yapiyim bende akşam hürrem var ayyy bayılıyorum o kıza yaaa , çok şeker bişey , iyiki bergüzarın yerinde değilim çok kıskanırdım kocamı

günaydın kızlar:)))
ben de neşe ve özlemden hbr vardır diye gece bile baktım ne var ne yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…