günaydın kızlar:)))
ben de neşe ve özlemden hbr vardır diye gece bile baktım ne var ne yok diye
günaydın kızlar:)))
ben de neşe ve özlemden hbr vardır diye gece bile baktım ne var ne yok diye
senin kelebek napıyo ayça ? bi isim düşün artıkta nasıl sesleniceğimizi bilelim bizde
valla cnm ortak karar almakta zorlanıyoruz. eşimin istediğini ben beğenmiyorum benim istediğimi eşim beğenmiyor.
şu an nehir ya da ırmak koymayı düşünüyoruz:))) bu aldığımız ortak karar:))
ben nehire meyilliyim eşim de ırmak'a:)))
valla cnm ortak karar almakta zorlanıyoruz. eşimin istediğini ben beğenmiyorum benim istediğimi eşim beğenmiyor.
şu an nehir ya da ırmak koymayı düşünüyoruz:))) bu aldığımız ortak karar:))
ben nehire meyilliyim eşim de ırmak'a:)))
ya kızlar ben bu gece horlamışımçok utanç verici birşey :26: garibim gece uyuyamamış sesimden , bu burun tıkanıklığı daha ne kadar devam edicek yaaa :44: yazık kocacım uykusuz kaldı :85:
oda nemlendirici makinelerden var mı sende onu kullansan belki işe yarar
bende yaşadım aynı şeyi nefes alamıyodum daralıyodum resmen o çok iyi geldi bi de doktoruna sorabilirsin deniz suyu satılıyo hamilelerde kullanabiliyomuy zararsız olduğu için oda iyi gelebilir
benim de tıkanık uyanıyorum ama horlama olmuyor. ne kadar sürer bilmiyorum ama birazcık idare edecek artıkım:))))ya kızlar ben bu gece horlamışımçok utanç verici birşey :26: garibim gece uyuyamamış sesimden , bu burun tıkanıklığı daha ne kadar devam edicek yaaa :44: yazık kocacım uykusuz kaldı :85:
böyle deniz nehir toprak su gibi isimler iyi gelmiyormuş ama , başka seçenek yokmu?
ben ilk 3 ay 5.5 kilo aldımki alınmıyomuş normalde hatta bulantıdan dolayı kilo bile veriliyomuş halada alıyorum kesin en az 3 kg daha aldım bu ay ama doktorum verdi hem demir hapı hem elevit die bir vitamin
benim de tıkanık uyanıyorum ama horlama olmuyor. ne kadar sürer bilmiyorum ama birazcık idare edecek artıkım:))))
evet tek kararsızlığımız bu zaten. nehir ırmak doğa isimleri koyulmazmış.peygamber efendimizin yasakladığı isimlerden diye biliyorum bende.
ama acaba özel isimler mi denilmek isteniyor onu anlayamadık. araştırıyorum. mesela nehir ismi derken Nİl mi demek isteniyor:44::44::44:
hayır canım özel isimler değil , doğa , element isimleri söylediğim gibi su, deniz, toprak , derya gibi bunları koymicaksın , teyzemgilde deniz koydu sonradan öğrendiler pişman oldular
hayır canım özel isimler değil , doğa , element isimleri söylediğim gibi su, deniz, toprak , derya gibi bunları koymicaksın , teyzemgilde deniz koydu sonradan öğrendiler pişman oldular
ya bana doktorum hiçbir multivitamin vermedi.. aslında onlarda aşırı kilo yapıyormuş canlar haberiniz olsun.. aslında kan değerleriniz iyi ise çokta takviyeye ihtiyaç yok :)
ya bana doktorum hiçbir multivitamin vermedi.. aslında onlarda aşırı kilo yapıyormuş canlar haberiniz olsun.. aslında kan değerleriniz iyi ise çokta takviyeye ihtiyaç yok :)
peygamber efendimiz mi yasaklamış bunları hiç duymamıştım ben böyle birşey
bak yine isimsiz kaldık:)) bu isim konusu inanılmaz zor yaaa...ben klasik isimleri seviyorum aslında ama karar vermek gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?