milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

senin kelebek napıyo ayça ? bi isim düşün artıkta nasıl sesleniceğimizi bilelim bizde

valla cnm ortak karar almakta zorlanıyoruz. eşimin istediğini ben beğenmiyorum benim istediğimi eşim beğenmiyor.
şu an nehir ya da ırmak koymayı düşünüyoruz:))) bu aldığımız ortak karar:))
ben nehire meyilliyim eşim de ırmak'a:)))

ya kızlar ben bu gece horlamışım çok utanç verici birşey :26: garibim gece uyuyamamış sesimden , bu burun tıkanıklığı daha ne kadar devam edicek yaaa :44: yazık kocacım uykusuz kaldı :85:

böyle deniz nehir toprak su gibi isimler iyi gelmiyormuş ama , başka seçenek yokmu?

güzel isimler

ya kızlar ben bu gece horlamışım çok utanç verici birşey :26: garibim gece uyuyamamış sesimden , bu burun tıkanıklığı daha ne kadar devam edicek yaaa :44: yazık kocacım uykusuz kaldı :85:

oda nemlendirici makinelerden var mı sende onu kullansan belki işe yarar
bende yaşadım aynı şeyi nefes alamıyodum daralıyodum resmen o çok iyi geldi bi de doktoruna sorabilirsin deniz suyu satılıyo hamilelerde kullanabiliyomuy zararsız olduğu için oda iyi gelebilir

ahhh canım buranın havası çok nemli zaten , ama deniz suyu dediğine bi bakiyim

benim de tıkanık uyanıyorum ama horlama olmuyor. ne kadar sürer bilmiyorum ama birazcık idare edecek artıkım:))))

böyle deniz nehir toprak su gibi isimler iyi gelmiyormuş ama , başka seçenek yokmu?

evet tek kararsızlığımız bu zaten. nehir ırmak doğa isimleri koyulmazmış.peygamber efendimizin yasakladığı isimlerden diye biliyorum bende.
ama acaba özel isimler mi denilmek isteniyor onu anlayamadık. araştırıyorum. mesela nehir ismi derken Nİl mi demek isteniyor:44::44::44:

ben ilk 3 ay 5.5 kilo aldımki alınmıyomuş normalde hatta bulantıdan dolayı kilo bile veriliyomuş halada alıyorum kesin en az 3 kg daha aldım bu ay ama doktorum verdi hem demir hapı hem elevit die bir vitamin

ya bana doktorum hiçbir multivitamin vermedi.. aslında onlarda aşırı kilo yapıyormuş canlar haberiniz olsun.. aslında kan değerleriniz iyi ise çokta takviyeye ihtiyaç yok :)

hayır canım özel isimler değil , doğa , element isimleri söylediğim gibi su, deniz, toprak , derya gibi bunları koymicaksın , teyzemgilde deniz koydu sonradan öğrendiler pişman oldular

hayır canım özel isimler değil , doğa , element isimleri söylediğim gibi su, deniz, toprak , derya gibi bunları koymicaksın , teyzemgilde deniz koydu sonradan öğrendiler pişman oldular

peygamber efendimiz mi yasaklamış bunları hiç duymamıştım ben böyle birşey

bak yine isimsiz kaldık:)) bu isim konusu inanılmaz zor yaaa...ben klasik isimleri seviyorum aslında ama karar vermek gerçekten çok zor

ya bana doktorum hiçbir multivitamin vermedi.. aslında onlarda aşırı kilo yapıyormuş canlar haberiniz olsun.. aslında kan değerleriniz iyi ise çokta takviyeye ihtiyaç yok :)

ya Işılcım zaten bende kilo problemi var şuan , doktor verdi ama bende vitamini hiç kullanmayı düşünmüyorum , hatta kan-demir hapını bile kullanmicaktım ama araştırdım onu kullanmakta fayda varmış , eşime içirsem olurmu acaba vitamini bu ara çok çalışıyo zayıf düştü folic asit alabilirim ama balık yemiyorum bu ara, canım istemiyo , onuda doktoruma sorucam gidince

cnm ama sen yemekyiyebiliyorsun mesela haftada 3 kere balık yiyorsun. ben daha 2 kere yedim hamileliğimin başından beri.
sürekli kusma da cabası. yeni yeni yiyebiliyorum yemekleri. zaten düzene girsin ben de almam vitamin falan . sevmiyorum doğal olmayan şeyleri. hapları, ilaçları falan...

peygamber efendimiz mi yasaklamış bunları hiç duymamıştım ben böyle birşey

evet cnm. isim konusu çok önemli aslında. sen de dikkat et.
Çocuğa güzel isim vermek, dinini öğretmek ve vakti gelince evlendirmek, evladın babası üzerindeki haklarındandır diyor hadiste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…