- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ya Işılcım zaten bende kilo problemi var şuan , doktor verdi ama bende vitamini hiç kullanmayı düşünmüyorum , hatta kan-demir hapını bile kullanmicaktım ama araştırdım onu kullanmakta fayda varmış , eşime içirsem olurmu acaba vitamini bu ara çok çalışıyo zayıf düştüfolic asit alabilirim ama balık yemiyorum bu ara, canım istemiyo , onuda doktoruma sorucam gidince
cnm ama sen yemekyiyebiliyorsun mesela haftada 3 kere balık yiyorsun. ben daha 2 kere yedim hamileliğimin başından beri.
sürekli kusma da cabası. yeni yeni yiyebiliyorum yemekleri. zaten düzene girsin ben de almam vitamin falan . sevmiyorum doğal olmayan şeyleri. hapları, ilaçları falan...
ben zeynep zehra ve feride ismini çok seviyorum mesela , daha çokta aklıma geldikçe yazarım
elif ismide çok narin gelir bana
elif koymayı isterdim. taaaaa ki iş yerindeki kızdan nefret edene kadar
demir hapını mutlaka kullan canımcım ayrıca folik asit kullanmana gerek yok çünkü demir hapi aynı zamanda da folik asit içeriyor.. yinede doktoruna danış istersan ama ikisini aynı anda kullanmana gerek yok diye biliyorum....balığı ihmal etmeyin yaa... geçen bi yazı okudum hamilelikte balık yiyen annelerin bebeklerinin kemikleri yemeyen annelerin bebeklerine göre daha kuvvetli oluyormuş ayrıca beyin gelişimide de diğer bebeklere göre daha iiyi oluyormuş....
ya canım sende çok kilo problemi yok... doktorunda gerekli gördü ise kullanacaksın yapacak birşey yok tosbayı vitaminsiz bırakmak olmaz di mi annesi :):):)
evet demir -folic asit ve b12 birarada okudum akşam , ayçaya çok kilo problemi yok demişsindezaten olmayan kilonun problemimi olur canım çıtırrr o maşallah , ama kullan bencede ayça sen çok kustun zaten asıl senin durumundakiler için var o haplar , eleviti çok öneriyorlar birde
demir hapını günde 1 mi alıyoruz , salak eczacı bişeyler yazmışta ne yazdığı belli değil , okunmuyo
benim şimdilik yok kilo problemim ama görün bakın en çok ben alacağım kilobir de nilüfer
ben de eleviti duymuştum ama bana decavit diye bişey verdi.onu kullanıyorum.
demir hapını günde 1 mi alıyoruz , salak eczacı bişeyler yazmışta ne yazdığı belli değil , okunmuyo
ayyy aklıma geldi yaaa bu ayrıntılı ultrason varya 20. haftadan sonra yapılan , ona çok para istiyorlarmış 300-400 isteyen varmış , bazen doktor yapıyomuş bazende ayrı bölümü varya ultrasonun orda yapılanlarda varmış , seninkini doktorunmu yaptı Işıl ve extradan para aldımı ?
benim elektrikli süpürge almamlzaım kızlar... yardım edebilir misiniz???
nasıl birşey düşünüyorsun bez torba mı sulu mu torbasız mı?? fiyat aralığın ne canım benim?
ben hiç anlamıyorum ki hangisi iyievlenirken almamıştım. eşimin vardı bekarlıktan kalma. torbalı rowentalar vardı yaa onlardan ama her yeri dökülüyor artık.
300-400 e kadar bakıyorum.
valla canım sululara iyi diyorlar benimki fakirin bende memnunum aslında.. bez torbalı falan ama çekişi iyi...anneminki bosch ama büyük lakin iyi ve de güzel.,...yengem yeni almış 500 e almış nilt mi ne bişey dilordu ama piyasadaki en iyisi oymuş aman nebileyim yaaa.. valla benim fakirin ares modeli ve çok memnunum vee de fiyatı 250 mi öle bişi sanırım yanlış bilmiyorsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?