milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

demir hapını mutlaka kullan canımcım ayrıca folik asit kullanmana gerek yok çünkü demir hapi aynı zamanda da folik asit içeriyor.. yinede doktoruna danış istersan ama ikisini aynı anda kullanmana gerek yok diye biliyorum....balığı ihmal etmeyin yaa... geçen bi yazı okudum hamilelikte balık yiyen annelerin bebeklerinin kemikleri yemeyen annelerin bebeklerine göre daha kuvvetli oluyormuş ayrıca beyin gelişimide de diğer bebeklere göre daha iiyi oluyormuş....

ya canım sende çok kilo problemi yok... doktorunda gerekli gördü ise kullanacaksın yapacak birşey yok tosbayı vitaminsiz bırakmak olmaz di mi annesi :):):)

ben zeynep zehra ve feride ismini çok seviyorum mesela , daha çokta aklıma geldikçe yazarım

ben de zeviyorum cnm. zeynep kayınvalidemin ismi. koymak isterim aslında ama var 1 tane torun. 2 .yi koymayalım dedik.
zehrayı eşim istemedi

evet demir -folic asit ve b12 birarada okudum akşam , ayçaya çok kilo problemi yok demişsinde zaten olmayan kilonun problemimi olur canım çıtırrr o maşallah , ama kullan bencede ayça sen çok kustun zaten asıl senin durumundakiler için var o haplar , eleviti çok öneriyorlar birde

benim şimdilik yok kilo problemim ama görün bakın en çok ben alacağım kilo bir de nilüfer
ben de eleviti duymuştum ama bana decavit diye bişey verdi.onu kullanıyorum.

demir hapını günde 1 mi alıyoruz , salak eczacı bişeyler yazmışta ne yazdığı belli değil , okunmuyo

ayyy aklıma geldi yaaa bu ayrıntılı ultrason varya 20. haftadan sonra yapılan , ona çok para istiyorlarmış 300-400 isteyen varmış , bazen doktor yapıyomuş bazende ayrı bölümü varya ultrasonun orda yapılanlarda varmış , seninkini doktorunmu yaptı Işıl ve extradan para aldımı ?

canım benim doktorum ayrıntılı ultrasonda iyi bir doktor o yaptı ama ben ankarada eyüp ekici var nükleer tıpçı çok iyi bir doktor.. ona gittim ben... normal fiyatı 350 Tl imiş ama eşim doktor olduğu için bizden 240 TL almıştı :)

benim elektrikli süpürge almamlzaım kızlar... yardım edebilir misiniz???

nasıl birşey düşünüyorsun bez torba mı sulu mu torbasız mı?? fiyat aralığın ne canım benim?

ben hiç anlamıyorum ki hangisi iyi evlenirken almamıştım. eşimin vardı bekarlıktan kalma. torbalı rowentalar vardı yaa onlardan ama her yeri dökülüyor artık.
300-400 e kadar bakıyorum.

ben hiç anlamıyorum ki hangisi iyi evlenirken almamıştım. eşimin vardı bekarlıktan kalma. torbalı rowentalar vardı yaa onlardan ama her yeri dökülüyor artık.
300-400 e kadar bakıyorum.

valla canım sululara iyi diyorlar benimki fakirin bende memnunum aslında.. bez torbalı falan ama çekişi iyi...anneminki bosch ama büyük lakin iyi ve de güzel.,...yengem yeni almış 500 e almış nilt mi ne bişey dilordu ama piyasadaki en iyisi oymuş aman nebileyim yaaa.. valla benim fakirin ares modeli ve çok memnunum vee de fiyatı 250 mi öle bişi sanırım yanlış bilmiyorsam :)

evet cnm araştırıyorum da herkes fakiri tavsiye ediyor bir bakayım ona sağol
zaten elektronik aletler beyaz eşyalar şans işi... annemde arçelikten muhteşem çekim gücü olan bişey almıştı. ama benim kırık rowenta ondan daha iyi

bendede arnica boranınki var şu reklamlarda çıkan hep
temizliği çok iyi yapıyo onla süpürdükten sonra yerleri silerken çok az toz çıkıyo hatta
ama o pislik biriken sulu kısmı temizlemek bana zor geliyo her süpürmeden sonra temizlemek gerekiyo yoksa çok ama çok pis kokuyo
ama dediğim gibi temizliği iyi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…