bendede arnica boranınki var şu reklamlarda çıkan hep
temizliği çok iyi yapıyo onla süpürdükten sonra yerleri silerken çok az toz çıkıyo hatta
ama o pislik biriken sulu kısmı temizlemek bana zor geliyo her süpürmeden sonra temizlemek gerekiyo yoksa çok ama çok pis kokuyo
ama dediğim gibi temizliği iyi yapıyo
kızlar tünaydın
kızlar tünaydın
cnm o yüzden suluları tavsiye etmiyorlar zaten. ben de hep sulu bakıyordum kime sorduysam alma dedi
naptın canım test yaptın mı
3 gündür hiçbişey yiyemiyorum su içebiliyorum arada da zorla çorba 3-4 kilo vermişim
test falan yaptım da bişey çıkmadı canım akşam gene cayır cayır yandım sabah testten sonra da ateş düşürücümü ve penol hapımı içtim başka çarem kalmadı umarım bebiş yoktur çünkü çok fenayım ilacımı almak zorundayım ateşim 39'a vurdu gece
3 gündür hiçbişey yiyemiyorum su içebiliyorum arada da zorla çorba 3-4 kilo vermişim
test falan yaptım da bişey çıkmadı canım akşam gene cayır cayır yandım sabah testten sonra da ateş düşürücümü ve penol hapımı içtim başka çarem kalmadı umarım bebiş yoktur çünkü çok fenayım ilacımı almak zorundayım ateşim 39'a vurdu gece
geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.. bol c vitamini al...
ayy cnm yaa sen baya kötüsün...Rabbim korur inşallah bebiş varsa dasen dinlen. çalışıyorsun sanırım öğleden sonra gidip dinlensen...
geçmiş olsun canım yaa arada ılık duş almaya çalış
dikkat ediyorum da nasıl bukadar çabuk hastalanıyorum anlamıyorum yaa off
eleman alımı yaptılar canım ondan geldim neyseki arkadaşı aldık öğleden sonra çıkıcam bu bademcik olayı beni mahvetti
ben zeynep zehra ve feride ismini çok seviyorum mesela , daha çokta aklıma geldikçe yazarım
ben de zeviyorum cnm. zeynep kayınvalidemin ismi. koymak isterim aslında ama var 1 tane torun. 2 .yi koymayalım dedik.
zehrayı eşim istemedi
zeynepler zekii olurr derlerr
kayınvalidenin ismiyse koyma zaten ayçacım gerekk yok bence
kayınvalidem de çok zekidir gerçekten. maşallah
hem o bilse kendisi koyar ismini biza sıra gelmez...
annem hala bilmiyolarmı yaa
hayırrrrrrrrdoğunca ellerine vereceğim:)))
hayırrrrrrrrdoğunca ellerine vereceğim:)))
en güzeli böylelikle doğumuna falan da gelmezler :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?