milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm o yüzden suluları tavsiye etmiyorlar zaten. ben de hep sulu bakıyordum kime sorduysam alma dedi

naptın canım test yaptın mı

test falan yaptım da bişey çıkmadı canım akşam gene cayır cayır yandım sabah testten sonra da ateş düşürücümü ve penol hapımı içtim başka çarem kalmadı umarım bebiş yoktur çünkü çok fenayım ilacımı almak zorundayım ateşim 39'a vurdu gece

3 gündür hiçbişey yiyemiyorum su içebiliyorum arada da zorla çorba 3-4 kilo vermişim

3 gündür hiçbişey yiyemiyorum su içebiliyorum arada da zorla çorba 3-4 kilo vermişim

ayy cnm yaa sen baya kötüsün...Rabbim korur inşallah bebiş varsa da sen dinlen. çalışıyorsun sanırım öğleden sonra gidip dinlensen...

geçmiş olsun canım yaa arada ılık duş almaya çalış

geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.. bol c vitamini al...

dikkat ediyorum da nasıl bukadar çabuk hastalanıyorum anlamıyorum yaa off

ayy cnm yaa sen baya kötüsün...Rabbim korur inşallah bebiş varsa da sen dinlen. çalışıyorsun sanırım öğleden sonra gidip dinlensen...

eleman alımı yaptılar canım ondan geldim neyseki arkadaşı aldık öğleden sonra çıkıcam bu bademcik olayı beni mahvetti

geçmiş olsun canım yaa arada ılık duş almaya çalış

saol nülüşüm alıyorum balım ateşim düşsün diye gece 3 kez duşa girdim yok düşmüyor ateş düşürücü aldım sabah testten sonra şimdi düşmüş sanki azcık:44:

dikkat ediyorum da nasıl bukadar çabuk hastalanıyorum anlamıyorum yaa off

eleman alımı yaptılar canım ondan geldim neyseki arkadaşı aldık öğleden sonra çıkıcam bu bademcik olayı beni mahvetti

biliyorum cnm yaa. geçen sene bende yaşadım. hele geceleri o ateşlenmeler tam bir kabustu
ben ne yaptıysam geçmedi. sonra hemşire bir arkadaşım vardı. onu aradım. bana bir antibiyortik ismi verdi. günlerce çektiğim hastalık 2 gün bile sürmeden geçti.
iyi bari eleman alınmış. sende dinlenirsin..

ben zeynep zehra ve feride ismini çok seviyorum mesela , daha çokta aklıma geldikçe yazarım

zeynepler zekii olurr derlerr

ben de zeviyorum cnm. zeynep kayınvalidemin ismi. koymak isterim aslında ama var 1 tane torun. 2 .yi koymayalım dedik.
zehrayı eşim istemedi

kayınvalidenin ismiyse koyma zaten ayçacım gerekk yok bence

canım benim sen baya kötüsün yatıp dinlenmeden geçmeyecek .. hapı içmekle iyi yapmışsın başka türlü ateşin düşmeyecek acaba adet olucaksın oda ateşini tetikliyo olabilirmi beni çok ateş basarr olacağım zaman :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…