en güzeli böylelikle doğumuna falan da gelmezler :):):):)
iyiymiş vallahii eşinn nasıl sabrediyorr kız söylemedenn hayrett bişeyy :)))
bak bunun için bende söylemeyebilirimm :)))))))))
tünaydın kızlar kilodan konu açmışınız o zmn size söyle söylim 12 haftada 4 kilo aldım ben bakalım salı gidince kaç kilo almış olacağım :) bu arada bizim şirket her yıl tatıle götürüyo 3 ün 2 gece ben kısmetse c.tesi sbh gidiyorum pazartesi akşam döncem salıda dr kontrolümüz var salı öğleden sonra aranızda olurum inşallah
cnm eşimin kendi tarafıyla( annesi ve kardeşleriyle) öyle samimi diyalogları yok. yabancı gibiler zaten. çok mesafeli. dolayısıyla ben de öyleyim.
yani gidiyoruz mesela 1 saat oturuyoruz hadi kalk gidelim deyip duruyor.giderken de pazarlık yapıyor bak 1-2 saat oturup geleceğiz diye:))
yaniii öyle ben baba oluyorum millet falan diye konuşmaz onlarla..
tünaydın kızlar kilodan konu açmışınız o zmn size söyle söylim 12 haftada 4 kilo aldım ben bakalım salı gidince kaç kilo almış olacağım :) bu arada bizim şirket her yıl tatıle götürüyo 3 ün 2 gece ben kısmetse c.tesi sbh gidiyorum pazartesi akşam döncem salıda dr kontrolümüz var salı öğleden sonra aranızda olurum inşallah
daha ne olsun ayçacım ışılın dediğin gibi çöpsüz üzüm bulmuşsun resmen :))))))))
aynen cnm çöpsüz üzüm gibi bişey benim ki:)))
senin kayınvalide falan nasıl??
aynen cnm çöpsüz üzüm gibi bişey benim ki:)))
senin kayınvalide falan nasıl??
tmama cnm çok sağol bakıyorum hemen.philips marathon varmış bir de onu tavsiye ediyorlar.kuzenimde var. hiiiçççç temizlik yaptığını bile anlamıyorsun. o kadar güzel ki . ama 500 den aşağı değildir...yettim gariiiiiiiiyine uyuyup kalmışım yaaa nolucak benim bu halim
Işılım gerçekten iyi para alıyorlarmış , bizimki kaça yapıyor acaba sorarım bu gidişimde , ahhh bu minişler çok masraflılar şimdiden , doğunca poposunu poposunu ısırmak istiyorum
Ayça sulu asla tavsiye etmem hiç bizlik değil çünkü kullandım , suyunu doldur, süpürünce boşalt , hazneyi temizle filan derken ben bütün temizliği bitiririm zaten , hem çok koku yapıyor iice temizlemezsen , torbalılar zaten tarih oldu artık , benim süpürgemde yeni , oda samsung , sulunun susuzunu düşün , haznesi var oraya alıyor süpürdüklerini işin bitince boşaltıyorsun hazneyi veya dolana kadar kalıyor çok rahat zaten öyle tozutma filan olmuyor hepa filtreli , ben çok memnunum , zaten navibot kullanıyorum ama çok arada açıyorum süpürgeyi , buzdolabı kenarı , koltuk kenarı gibi navibotun giremediği yerleri dip köşe temizliyorum , kendiside çok şık fazla yer kaplamıyor ama ben çok memnun kaldım
ne güzel cnm.Allah muhabbetinizi arttırsın. ben hep iyi olsunlar gidelim gelelim istemiştim. çünkü biz kalabalık bir sülaleyiz ve çok eğlenceliyiz. olmadı....
iyi çok şükür bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar 2 yıldır umarım bundan sonra da yaşamam .. hani derler ya sen iyi olursan herkes iyi bizimki o hesap .. ben kolay kolay kalp kıramam sabrımında sınırıı yokturr çok damarıma basılmadığı sürece sesim çıkmazz
eşim ailesine ve ablalarına çok düşkün benim bende elimden geldiğince onun kadar yakın olmaya çalışıyorum onlara karşı .. kayınpederim beni çok sever ağzımdan bişe çıktıysa hemen alır eder saolsunntek problem 5 kardeşler ve ne yaptıysam görümcelerimle abla kardeş ilişkisini kuramadım bu 2 senedede şunu anladımm sorun bende değil onlarda laf sokmalar falann bi yere kadarr yanii :)))) ama şimdiye kadar eşime hiçbişey söylemedim söylememde ..
saolsun eltim kardeşim gibidirr onunla paylaşırım herşeyimii iyi niyetine sonsuz güvenirimmaz çok aynı sıkıntıları oda yaşadığı için anlıyor benii haa bide şunu atlamak istemiyorum :)))))) ben açığım ve eşimin ailesi fazla tutucu :)))))
Samsung SC 4780 2000 Watt Toz Torbasız Süpürge GittiGidiyor'da 56701895
ya ben 250 ye almıştım 6 ay kadar önce nasıl bu fiyat oluyo ? dediğim süpürge bu bak canım , o saplı kısmı maşrafa gibi çekiyorsun çıkıyo içini boşaltıyorsun o kadar
tmama cnm çok sağol bakıyorum hemen.philips marathon varmış bir de onu tavsiye ediyorlar.kuzenimde var. hiiiçççç temizlik yaptığını bile anlamıyorsun. o kadar güzel ki . ama 500 den aşağı değildir...
ne güzel cnm.Allah muhabbetinizi arttırsın. ben hep iyi olsunlar gidelim gelelim istemiştim. çünkü biz kalabalık bir sülaleyiz ve çok eğlenceliyiz. olmadı....
herşey karşılıklı kesinlikle...iyi hatunsun sen
çekim gücü nasıl cnm. yoruyor mu seni çok???
biliyorum cnm yaa. geçen sene bende yaşadım. hele geceleri o ateşlenmeler tam bir kabustu
ben ne yaptıysam geçmedi. sonra hemşire bir arkadaşım vardı. onu aradım. bana bir antibiyortik ismi verdi. günlerce çektiğim hastalık 2 gün bile sürmeden geçti.
iyi bari eleman alınmış. sende dinlenirsin..
canım benim sen baya kötüsün yatıp dinlenmeden geçmeyecek .. hapı içmekle iyi yapmışsın başka türlü ateşin düşmeyecek acaba adet olucaksın oda ateşini tetikliyo olabilirmi beni çok ateş basarr olacağım zaman :26:
kızlar hepatit aşısı yapılıyormuş bazı gebelere , siz oldunuzmu veya bişey dendimi bunla ilgili ?
benim de gündüzleri iyi de geceleri coşuyo ateş ayçam neyse bakıcaz artık bi hal çaresine
öyle ateş değil canım bademcik ateş yapıyo 39 a kadar çıktı ateşim normal değil tehlikeli ateş düşürücü aldım bi de penisilin iyiyim şükür şimdi yemeğe gidiyorum çorbamı içeyim eve kaçıcam
zuhal kız senin yüzünden akşamları taze sarımsak yiyorum heppp
ne güzel işte canım şifa , zaten mevsimi biter yakında bulamayız birdaha , soğanında tazesi çıktı , taze baş soğan yani ondanda al , bende çıkıcam birazdan pazara , bıktım taşımaktan yaa alıyorum alıyorum bitiyo , ben nasıl yiyorum bu kadar şey anlamadımeskiden 1-2 poşetle dönerdim pazardan , şimdi koca arabayı dolduruyorum zar zor getiriyorum çeke çeke bide bakıyorum bitmiş o kadar şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?