milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

en güzeli böylelikle doğumuna falan da gelmezler :):):):)

aaa evet bak ben bunu düşünmemiştim.
zaten gelmezler ki cnm...kayınvalidem yaşlı. bacaklarında problem var.görümcem gelmez.
eltimler gelebilir ama istemiyorum galiba ben kimseyi yaaa
genç kuzenler var onlar gelir muhtemelen. ben de onlar gelsin isterim zaten. beni bunaltan kişiler olmasın yanımda
bir de annem işte

iyiymiş vallahii eşinn nasıl sabrediyorr kız söylemedenn hayrett bişeyy :)))

bak bunun için bende söylemeyebilirimm :)))))))))

cnm eşimin kendi tarafıyla( annesi ve kardeşleriyle) öyle samimi diyalogları yok. yabancı gibiler zaten. çok mesafeli. dolayısıyla ben de öyleyim.
yani gidiyoruz mesela 1 saat oturuyoruz hadi kalk gidelim deyip duruyor.giderken de pazarlık yapıyor bak 1-2 saat oturup geleceğiz diye:))
yaniii öyle ben baba oluyorum millet falan diye konuşmaz onlarla..

tünaydın kızlar kilodan konu açmışınız o zmn size söyle söylim 12 haftada 4 kilo aldım ben bakalım salı gidince kaç kilo almış olacağım :) bu arada bizim şirket her yıl tatıle götürüyo 3 ün 2 gece ben kısmetse c.tesi sbh gidiyorum pazartesi akşam döncem salıda dr kontrolümüz var salı öğleden sonra aranızda olurum inşallah

şirkete bak sennn iyi tatiller cnm bol bol keyif yap dinlen bebişle
ben de 4 kilo aldım şimdilik:)))

daha ne olsun ayçacım ışılın dediğin gibi çöpsüz üzüm bulmuşsun resmen :))))))))

iyi tatiller canım sana iii bak kendine ve bebişee

ohh canım benimmm tatilde güzelce eğlennn tadını çıkarrr :))

aynen cnm çöpsüz üzüm gibi bişey benim ki:)))
senin kayınvalide falan nasıl??

yettim gariiiiiiii yine uyuyup kalmışım yaaa nolucak benim bu halim

Işılım gerçekten iyi para alıyorlarmış , bizimki kaça yapıyor acaba sorarım bu gidişimde , ahhh bu minişler çok masraflılar şimdiden , doğunca poposunu poposunu ısırmak istiyorum

Ayça sulu asla tavsiye etmem hiç bizlik değil çünkü kullandım , suyunu doldur, süpürünce boşalt , hazneyi temizle filan derken ben bütün temizliği bitiririm zaten , hem çok koku yapıyor iice temizlemezsen , torbalılar zaten tarih oldu artık , benim süpürgemde yeni , oda samsung , sulunun susuzunu düşün , haznesi var oraya alıyor süpürdüklerini işin bitince boşaltıyorsun hazneyi veya dolana kadar kalıyor çok rahat zaten öyle tozutma filan olmuyor hepa filtreli , ben çok memnunum , zaten navibot kullanıyorum ama çok arada açıyorum süpürgeyi , buzdolabı kenarı , koltuk kenarı gibi navibotun giremediği yerleri dip köşe temizliyorum , kendiside çok şık fazla yer kaplamıyor ama ben çok memnun kaldım

aynen cnm çöpsüz üzüm gibi bişey benim ki:)))
senin kayınvalide falan nasıl??

iyi çok şükür bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar 2 yıldır umarım bundan sonra da yaşamam .. hani derler ya sen iyi olursan herkes iyi bizimki o hesap .. ben kolay kolay kalp kıramam sabrımında sınırıı yokturr çok damarıma basılmadığı sürece sesim çıkmazz

eşim ailesine ve ablalarına çok düşkün benim bende elimden geldiğince onun kadar yakın olmaya çalışıyorum onlara karşı .. kayınpederim beni çok sever ağzımdan bişe çıktıysa hemen alır eder saolsunn tek problem 5 kardeşler ve ne yaptıysam görümcelerimle abla kardeş ilişkisini kuramadım bu 2 senedede şunu anladımm sorun bende değil onlarda laf sokmalar falann bi yere kadarr yanii :)))) ama şimdiye kadar eşime hiçbişey söylemedim söylememde ..

saolsun eltim kardeşim gibidirr onunla paylaşırım herşeyimii iyi niyetine sonsuz güvenirimm az çok aynı sıkıntıları oda yaşadığı için anlıyor benii haa bide şunu atlamak istemiyorum :)))))) ben açığım ve eşimin ailesi fazla tutucu :)))))

Son düzenleme:

ohhh ne güzel yaaa keyfini çıkar iice canım , havuza filan girme tabii yasak ama ye iç dinlen eğlen bol bol :118::119::124:

tmama cnm çok sağol bakıyorum hemen.philips marathon varmış bir de onu tavsiye ediyorlar.kuzenimde var. hiiiçççç temizlik yaptığını bile anlamıyorsun. o kadar güzel ki . ama 500 den aşağı değildir...
ne güzel cnm.Allah muhabbetinizi arttırsın. ben hep iyi olsunlar gidelim gelelim istemiştim. çünkü biz kalabalık bir sülaleyiz ve çok eğlenceliyiz. olmadı....
herşey karşılıklı kesinlikle...iyi hatunsun sen

çekim gücü nasıl cnm. yoruyor mu seni çok???

verdiğim linkin altında var özellikleri , ben çok memnunum zaten samsungtan aldığım herşey çok süper , hiçbirindende bi şikayetim olmadı hiç canavar gibiler , hepsi son teknoloji ürünü :81:

benim de gündüzleri iyi de geceleri coşuyo ateş ayçam neyse bakıcaz artık bi hal çaresine

öyle ateş değil canım bademcik ateş yapıyo 39 a kadar çıktı ateşim normal değil tehlikeli ateş düşürücü aldım bi de penisilin iyiyim şükür şimdi yemeğe gidiyorum çorbamı içeyim eve kaçıcam

kızlar hepatit aşısı yapılıyormuş bazı gebelere , siz oldunuzmu veya bişey dendimi bunla ilgili ?

öyle bir durumda niye geliyorsunki işe , rapor filan alsaydın , bi doktora gitseydin neşecim , ateş önemli bir durum , neyse dikkat et artık kendine , bir an önce geçer inşallah

zuhal kız senin yüzünden akşamları taze sarımsak yiyorum heppp

ne güzel işte canım şifa , zaten mevsimi biter yakında bulamayız birdaha , soğanında tazesi çıktı , taze baş soğan yani ondanda al , bende çıkıcam birazdan pazara , bıktım taşımaktan yaa alıyorum alıyorum bitiyo , ben nasıl yiyorum bu kadar şey anlamadım eskiden 1-2 poşetle dönerdim pazardan , şimdi koca arabayı dolduruyorum zar zor getiriyorum çeke çeke bide bakıyorum bitmiş o kadar şey

Son düzenleme:

ne güzel araba aldın kurtuldun. ben poşet poşet getiriyorum eve.çoookk yorucu oluyor.
ye cnm afiyet olsun yarasın bebişe:))) bebiş doğsun verirsin kiloları sen hareketli hatunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…