milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ne güzel araba aldın kurtuldun. ben poşet poşet getiriyorum eve.çoookk yorucu oluyor.
ye cnm afiyet olsun yarasın bebişe:))) bebiş doğsun verirsin kiloları sen hareketli hatunsun

napim canım olan oluyo zaten bide kafaya takıp gebeliğimi mahfedemem , ben 35-40 kilo alanları gördüm hemde çok zayıftı , yeliz yeşilmen varya aptal sarışın o bile 22 kg almış , almasak iyi ama alırsamda dert etmicem

cnm bizim de burada satışta bir bayan var. 47 ile hamile kalmış 80 le doğuma girmiş:)))

valla benim kaynımda doktor aile hekimi.. yaptırmana gerek yok dedi... bende yaptırmadım.. kendi doktorumda ister yaptır ister yaptırma dedi.. bende yaptırmadım canım..

anladım cnm. ben de araştırdım ama çoğu kişi yaptırmıyor.bakalım artık . benim doktor ne diyecek

ayyy ben galiba doğum fotoğrafçısı istiyorum
fotolar çok güzelllll.....

iyi barii evde bi güzel yat dinlen canımm ..

zuhal kız senin yüzünden akşamları taze sarımsak yiyorum heppp

onu böyle taze soğan gibi salatalarda mı yiyorsunuz cahilliğime verin ben hiç almadım şimdiye kadar

ye canım bebişede sanada şifa olsun verirsin doğumdan sonra ne olacakk

cnm bizim de burada satışta bir bayan var. 47 ile hamile kalmış 80 le doğuma girmiş:)))

ayyy ben galiba doğum fotoğrafçısı istiyorum
fotolar çok güzelllll.....

ben doğumdan sonrasınıda çok merak ettim canım eski kilosuna dönebildimi acaba ..:S

çağırın kızlarrrr çok özell anlarr kesinlikle pişman olmassınız verdiğiniz paraya değer gerçi bi sürü masrafınız olacakk hangi birine yetişecekseniz

Son düzenleme:

cnm sarımsağı salataya da doğrayabiliyorsun yada ben semizotlu yoğurtlu salata yapıyorum onun içine de doğruyorum.yeşil soğan gibi kullanıyorsun yani
şu an 55 kilo falan sanırım:)ufak tefek minyon bir bayandoğumdan hemen sonra vermiş. 6 ayda da tamamen eski kilosuna dönmüş.
valla cnm öyle fotolar gördüm ki az önce fiyat araştırmasına başladım hemen...

fiyatlar nasıl canım??

fiyatlar nasıl canım??
mesela bir yerde böyle:

Mini Paket: 30 Adet 15x21 renkli ve siyah beyaz fotoğraf : 300 TL
2 adet 30x40 Ebatında Hediyeli,satın alınan fotoğrafların cd si verilir
Hastane içinde Hamile Fotografları.
Doğum Fotoğrafları ve Bebeğin Aileye gösterilişi ve emzirme fotoğrafları.
Klasik Paket: 50 Adet 15x21 renkli ve siyah beyaz fotoğraf : 500 TL
Standart Paket: 80 Adet 15x21 renkli ve siyah beyaz fotoğraf : 650 TL
VİP Paket: 100 Adet 15x21 renkli ve siyah beyaz fotoğraf : 700 TL

Bir yer de de yine böyle paketler 650 den başlıyor...

melekim neyi soruyorsun anlamadımki taze sarımsak 2 çeşit , biri taze soğan gibi aynı diğeri baş sarımsak yani aynı kuru sarımsak gibi yeniyo zaten , ben salataya sarımsak koymam , yoğurtta cacıkta yemek soslarında kullanıyorum , bazende süzme yoğurt sürerim ekmeğe azcık karabiber üstüne , yanındada sarımsağı çerez gibi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…