ne güzel araba aldın kurtuldun. ben poşet poşet getiriyorum eve.çoookk yorucu oluyor.
ye cnm afiyet olsun yarasın bebişe:))) bebiş doğsun verirsin kiloları sen hareketli hatunsun
yok bana bişey söylemediler. tetanoz aşısı var ama o da 20. haftadan sonra. her doktor yaptırmıyor hatta.
yok bana bişey söylemediler. tetanoz aşısı var ama o da 20. haftadan sonra. her doktor yaptırmıyor hatta.
hepatit aşısını gebelik öncesi olmuştum ben hazırlık evresinde :):) tetanoz aşısını da ben yaptırmadım :):):)
napim canım olan oluyo zaten bide kafaya takıp gebeliğimi mahfedemem , ben 35-40 kilo alanları gördüm hemde çok zayıftı , yeliz yeşilmen varya aptal sarışın o bile 22 kg almış , almasak iyi ama alırsamda dert etmicem
bunu yaptırmakta hemen hemen herkes kararsız kalıyor cnm yaaa sen neden yaptırmadın peki??
valla benim kaynımda doktor aile hekimi.. yaptırmana gerek yok dedi... bende yaptırmadım.. kendi doktorumda ister yaptır ister yaptırma dedi.. bende yaptırmadım canım..
ayyy ben galiba doğum fotoğrafçısı istiyorum
fotolar çok güzelllll.....
benim de gündüzleri iyi de geceleri coşuyo ateş ayçam neyse bakıcaz artık bi hal çaresine
öyle ateş değil canım bademcik ateş yapıyo 39 a kadar çıktı ateşim normal değil tehlikeli ateş düşürücü aldım bi de penisilin iyiyim şükür şimdi yemeğe gidiyorum çorbamı içeyim eve kaçıcam
zuhal kız senin yüzünden akşamları taze sarımsak yiyorum heppp
ne güzel işte canım şifa , zaten mevsimi biter yakında bulamayız birdaha , soğanında tazesi çıktı , taze baş soğan yani ondanda al , bende çıkıcam birazdan pazara , bıktım taşımaktan yaa alıyorum alıyorum bitiyo , ben nasıl yiyorum bu kadar şey anlamadımeskiden 1-2 poşetle dönerdim pazardan , şimdi koca arabayı dolduruyorum zar zor getiriyorum çeke çeke bide bakıyorum bitmiş o kadar şey
cnm bizim de burada satışta bir bayan var. 47 ile hamile kalmış 80 le doğuma girmiş:)))
ayyy ben galiba doğum fotoğrafçısı istiyorum
fotolar çok güzelllll.....
onu böyle taze soğan gibi salatalarda mı yiyorsunuz cahilliğime verin ben hiç almadım şimdiye kadar
ben doğumdan sonrasınıda çok merak ettim canım eski kilosuna dönebildimi acaba ..:S
çağırın kızlarrrr çok özell anlarr kesinlikle pişman olmassınız verdiğiniz paraya değergerçi bi sürü masrafınız olacakk hangi birine yetişecekseniz
cnm sarımsağı salataya da doğrayabiliyorsun yada ben semizotlu yoğurtlu salata yapıyorum onun içine de doğruyorum.yeşil soğan gibi kullanıyorsun yani
şu an 55 kilo falan sanırım:)ufak tefek minyon bir bayandoğumdan hemen sonra vermiş. 6 ayda da tamamen eski kilosuna dönmüş.
valla cnm öyle fotolar gördüm ki az önce fiyat araştırmasına başladım hemen...
mesela bir yerde böyle:fiyatlar nasıl canım??
hepatit aşısını gebelik öncesi olmuştum ben hazırlık evresinde :):) tetanoz aşısını da ben yaptırmadım :):):)
niye yaptırmadın canım tetanoz aşısı ? sern bide sezeryan olucam demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?