ya canım çok gerekli birşey değilmiş..zaten şimdiki ameliyathaneler falan yeterince steril.. bilmiyorum canım yaptırmadım çünkü emin olamadım...
günaydın fıstıklarrr
günaydın
Kızlar selam canlarım anca gırebıldım eşim izinliydi gezdik bizde tum gun valla akşamada uzun bır aradan sonra balık yedım yıyemıyorum fazla ya içim almıyo
Bu arada neşemmm çok geçmiş olsun annem bunyen zayıf demek ki hemen keçiboynuzu pekmezine başla sabah akşam 1 tatlı kaşığı 1 ay boyunca çok ıyı gelıyor denenmiştir tarafımdan
(bi ara kanssızlık yaşamıştım)
Hımmm size gelelim diğer bayanlar ışılcım (diğer canlar unuttum isimlerinizi ne olur kusura bakmayın)
Benim eşimin eniştesi fotoğrafçı sanırım o çekicek bizim doğumumuzu düğün nişan albümlerimiz hep hediye geldi buda olur sanırsam
melekim neyi soruyorsun anlamadımki taze sarımsak 2 çeşit , biri taze soğan gibi aynı diğeri baş sarımsak yani aynı kuru sarımsak gibi yeniyo zaten , ben salataya sarımsak koymam , yoğurtta cacıkta yemek soslarında kullanıyorum , bazende süzme yoğurt sürerim ekmeğe azcık karabiber üstüne , yanındada sarımsağı çerez gibi yerim
Kızlar selam canlarım anca gırebıldım eşim izinliydi gezdik bizde tum gun valla akşamada uzun bır aradan sonra balık yedım yıyemıyorum fazla ya içim almıyo
Bu arada neşemmm çok geçmiş olsun annem bunyen zayıf demek ki hemen keçiboynuzu pekmezine başla sabah akşam 1 tatlı kaşığı 1 ay boyunca çok ıyı gelıyor denenmiştir tarafımdan
Hımmm size gelelim diğer bayanlar ışılcım (diğer canlar unuttum isimlerinizi ne olur kusura bakmayın)
Benim eşimin eniştesi fotoğrafçı sanırım o çekicek bizim doğumumuzu düğün nişan albümlerimiz hep hediye geldi buda olur sanırsam
melocum günaydın şekerim :):)
ben yazana kadarr :))))))))
ben yazdım bile di mi :):):) sen beni ihmal ediyorsun zaten şekerim :):):)
yapmam ben öyle şey bebeğimmmkıymetlisiniz hepiniz nasılsınn nasıl gidiyor hıdırellez için bi planı olan varmıı ben hiç katılmadım şimdiye kadar böyle şenliklere
[ı]kızlar selam canlarım anca gırebıldım eşim izinliydi gezdik bizde tum gun valla akşamada uzun bır aradan sonra balık yedım yıyemıyorum fazla ya içim almıyo
hımmm size gelelim diğer bayanlar ışılcım (diğer canlar unuttum isimlerinizi ne olur kusura bakmayın)
benim eşimin eniştesi fotoğrafçı sanırım o çekicek bizim doğumumuzu düğün nişan albümlerimiz hep hediye geldi buda olur sanırsam[/ı]
yarın gece mi hıdrellez..ne zamanki tam bilmiyorm bende... :):)
öyle şenliklere faalanda gitmedim sadece gül dalına kağıt bağlarız annemle :):)
Günaydın şekerler:)))
Günaydın şekerler:)))
pazar günüymüş canım burada herkes piknik organizasyonu yapıyor :))) bende bi kere toprağa araba çizip gömmüştüm :))) aldım ama ona bağlamam gerekirmi bilmem :)) bide ben ilkokula giderken eski mahallemizde kadınlar ateş yakıp üstünden atlardıı onu hatırlıyorum :))
ya istanbulda olanlar çok şanslı bu ahırkapı varya çingenelerin olduğu yerlerde çok güzel şenlikler olurmuş geçen sene arkadaşlarım gitmiştii böyle çingene etekleri kulaklarının arkasınında çiçekleri fotoğrafları var bayıldım ne eğlenmişler ışılım ya :)))))
günaydın canım cuman mübarek olsun nasılsınn ???
günaydın canım... :)
valla benim eşim hayatta gitmez öyle şenliklere falan.. Ben bayılırım ama o biraz daha donuk bi adam böyle gezme konusunda :):):):)
yarın nöbetçi ya allahtan :) annemle çarşının altını üstüne getirmeye niyetlendik bakalım :):):)
Günaydın canım... :)
valla benim eşim hayatta gitmez öyle şenliklere falan.. ben bayılırım ama o biraz daha donuk bi adam böyle gezme konusunda :):):):)
yarın nöbetçi ya Allahtan :) annemle çarşının altını üstüne getirmeye niyetlendik bakalım :):):)
sağol cnm iyiyim teşekkürler. Senin de cuman mübarek olsun. Sen nasılsın?
Hayırlı cumalr herkese...
benimkide o cinsten canım :)))
teşekkür ettim canım benim iyiyim bende allaha şükür.. Cuma günlerini çok seviyorum neden bilmem çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?