milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende ilk defa geçen sene dilek tutup gül dibine para gömdüm ve ev dilemiştim , 3-4 ay içinde evimiz oldu , bence gönülden dilersen vakti zamanıda gelmişse oluyor , bizim buradada yat limanında kadınlar tekneyle geziyorlar sabaha kadar piknikler , çok güzel oluyor yaaa anneme desem giderizde benim kociş yorgun oluyo kıyamıyorum ona bu sene ne dilesem acaba?

günaydın....
Aynen cnm benim eşimde. Hadi gidelim desem bir dünya şey söyler gitmemek için. Hevesimi kırar zaten.
Hadi dedğimde iyi hadikalk gidelim demez yani

benimki hiç kırmaz gidelim desem gider ama keyif almaz hiç , istenmeyen aş ya karın ağrıtır ya baş demişlerya o hikaye aynı , ev kuşu benim kocam işten eve zor atar kendini , hiçbiyere gitmek istemez , iyiki ben zamanında çokça gezmişim

evet cnm işte benimki de ev kuşu. Eve zor atıyor kendini. Sonrada ohhhh insanın evi gibisi yok. şöyle uzatıp ayaklarını yatacaksın.bunun gibi güzellik var mı der dururallahtan ben de çok gezdim zamanında:)))

çarşı pazar ohhh gez canım gez , çok güzel şeyler oluyo bazen , ela bebeğimizide gezdir

ayyy ne güzel zuzuu ya burada öyle eğlenceler oluyosada benim haberim yok :)))))) ama netten biraz ahırkapı şenlikelrine baktım amann Allahımm teffler darbukalarrrr ortada göbek atan çingene kızlarııııııı :))))))))))

evet cnm işte benimki de ev kuşu. Eve zor atıyor kendini. Sonrada ohhhh insanın evi gibisi yok. şöyle uzatıp ayaklarını yatacaksın.bunun gibi güzellik var mı der dururallahtan ben de çok gezdim zamanında:)))

bi yandanda iyidir canım yaa evcil olmaları , bazılarıda eve girmez , o bar senin bu bar benim gezerler , benim kocam bensiz gitmez biyere anca bir iş yemeği olursa mecburiyetten gider o kadar

hayırlı cumaalrselam kızlar dün yetişemedim haber veremedim kızlar kan tahlilimde pozitif doktor haftaya gel keseyi göreli dedi bide onu görsem iyi olacak ya heyacandan dr kaç haftalık diye sormayı unutum kandaki hvg 172.58 çıktı sizce kaç haftalık merask ettim bide ara arra gircem abim burda bilginiz olsun kızlar

bi yandanda iyidir canım yaa evcil olmaları , bazılarıda eve girmez , o bar senin bu bar benim gezerler , benim kocam bensiz gitmez biyere anca bir iş yemeği olursa mecburiyetten gider o kadar

öyle tabii cnm. gözümüzün önündeler

hayırlı olsun canım çok sevindim gerçekten senin için

özleeeeeeeeeeeeeemm gözünn aydınn caanım benimm nasıl sevindim anlatamamm ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben bu değerlerden anlamıyorum ama topiğimizin jinekoloğu ışılım sana cevap verecektirr :)))))))))))

hayırlı olsun tatlım , nilüşte sana uğur getirdi bak , bakalım sen kime getireceksin son adet tarihini baz alıcaksın hesaplama sitelerinden hesaplayabilirsin , hadi bakalım bi hamişimiz daha oldu

hayırlı olsun tatlım , nilüşte sana uğur getirdi bak , bakalım sen kime getireceksin son adet tarihini baz alıcaksın hesaplama sitelerinden hesaplayabilirsin , hadi bakalım bi hamişimiz daha oldu

banada sen uğurlu gelmiştin herhalde demi canım

ayyy canım benim çok sevindim yaa. gözün aydın olsun.. sağlıklı sıhhatli Allah dostu Rabbbime yakışır bir evlat olsun inşallah.... çok tebrik ederim kuzum... :):):)

melekcim seni hayal kırıklığına uğratmadan cevap vereyim canım benim topiğin jinekoloğu olarak 172.58 4. haftaya tekabül eden bi değer :):):) benim ki 4 haftalıktı sanırım 203 çıkmıştı canım benim :):):)

Darısı melekle neşeye inşallah , onlarda gebiş oldumu tamamdır ohhh deymeyin keyfimize , jinekoloğumuzda var hem senin eşinin branşı neydi Işıl ?

cnm bnm yaaa tebrik ederim.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. 3.5-4 haftalık hamilesin sanırım.
6. haftada git istersen 2 hafta kadar sonra yani. hem kalp atışlarını da görürsüntabii dayanabilirsen

bende onu dicektim , erkenden çağırıyolar 5. haftada , kese görünüyo bebek yok , insanın canı sıkılıyo birde sen 6 haftayı doldur öyle git derim ben

Darısı melekle neşeye inşallah , onlarda gebiş oldumu tamamdır ohhh deymeyin keyfimize , jinekoloğumuzda var hem senin eşinin branşı neydi Işıl ?

amin inşallah canım da ben umutsuz vaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…