milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende onu dicektim , erkenden çağırıyolar 5. haftada , kese görünüyo bebek yok , insanın canı sıkılıyo birde sen 6 haftayı doldur öyle git derim ben

evet cnm ben sabırlıydım valla. bekledim 6 haftada gittim. kalp atışlarını da gördüm keseyi de gördüm içim rahat etti en azından
senin de bugün 3 lü vardı di mi?

bende onu dicektim , erkenden çağırıyolar 5. haftada , kese görünüyo bebek yok , insanın canı sıkılıyo birde sen 6 haftayı doldur öyle git derim ben

bencede dayanabilirsen öyle yap gidiyosun hiç bişi görmeden eve geri geliyosun biraz daha bekle dicem ama zor bişi beklemekde

evet cnm ben sabırlıydım valla. bekledim 6 haftada gittim. kalp atışlarını da gördüm keseyi de gördüm içim rahat etti en azından

bende 9. haftada filan gittim 8. haftalarda kalbi durabiliyorya bebekte anomali varsa ama evdeki hesap çarşıya uymadı , bizim bebiş adet tarihinden 17 gün küççük olmuş , geç döllenme olmuş yani minnoş

yaa melo öyle demeeee inşallah de kuzum inşallah deee :):):):) Allahım kalbine göre versin bitanem en kısa zamanda senin içinde burada parti yapacağız inşallah :)

diyorum canım benim herzaman dua ediyorumm başka da yapacak bişeyim yok zaten sabredicek güç ver Allahım diyorum doğru zamanda gönder bebeğimizi bize

canlarım bu site hakkaten bana uğurlu geldi inşallah diğer arkadaşlarıma da iyi gelir hepiminizin o güzel dileklerinden dolay ıteşşekkür ederim
nilüşüm sen bana kısmetli gelddin kızzz bakalım ben kime kızmetli olcam merakla bekliyorum bende diyorum bu önmüzdeki hafta gitmeyim bi sonraki hafta gideyim hem kalp ataşınıda duyarım inşallah kızlar dualarınız benimle olsun gerçekten çok farklı duygularmış bunu anca insan yaşayınca daha iyi anlıyorrrrr

yokcanım haftaya cuma daha 16. haftanın içindeyiz 17 de yaptırıcam offf off 1 hafta var :97:

yastıkları astım güneşe , çarşafları , havluları yıkadım ohhh mis ha bu arada kızlar halılarda mite yani toz akarları oluyoya onlar 65 derecede ölüyomuş anca yani ne kadar yıkasakta onlar kalıyo , ben zaten kullanmıyorum halıda kullananlarda dikkat etsin

cnm yaa sana sordum mu hatırlamıyorum da doktora gitmişmiydiniz?

gittim canım korunmayı bıraktıktan sonra 4. ay yada 5. ayda gittim bi sürü testler filmler falan temiz çıktı çok şükür herşey :)))

sabredip beklicez dedii doktorda burda şirkette var bi arkadaşım 2. sene bekledi oda benimle beraber bekleyen bi arkadaşım daha var onun da 1 sene oldu ondada bişey çıkmadı bekliyoruz Rabbim ne zaman uygun görür gönderirse ..

ilk defa duydum. eee sen ne kullanıyorsun halı yoksa??

çok şükür cnm.Rabbimin bir bildiği var o zaman ki sizi bekletiyor....
hayırlısıyla gelir inşallah
burada edilecek dualr çekilecek tesbihler falan vardı onları yaptın mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…