milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ışılcım eniteyı uygun fıyata sızede yollayalım ben normal doğum ıstıyorum bebeğim ıns varsın ağrı mağrı çekıyım ama sezeryan zormuş yahu cınsıyetı ıns bu gece ogrencez cnm

Yeni hamişimiz hayırlı uğurlu olsun inş Allah utandırmasın cnm

ışılm folik asiti günde 2 içiyordum 2 içmeye devam mı edeyim yoksa 3 e mi çıkarayım

yok kuzum sen doktora gidene kadar günde bir taneye düşür bence... sonrasına doktorunla birlikte karar verirsin ama bence iki tane alma onun yerine güzelce yıkadığın marulun üzerine limonu sık ve ye :):) hem içindeki demirden hemde folik asitten daha çok istifade edersin :):)

ya kızlar birşey duydum ben HAMAM OTU

İşte kına gibi sulandırıyosunuz ve ıstemediğiniz yerdeki tuylere suruyosunuz bunu yapanınız varmı?

Ayrıca hamilelikte zararı varmı?

ya kızlar birşey duydum ben HAMAM OTU

İşte kına gibi sulandırıyosunuz ve ıstemediğiniz yerdeki tuylere suruyosunuz bunu yapanınız varmı?

Ayrıca hamilelikte zararı varmı?

valla zararı var mı yok mu bilmiyorum ama çok kötü koktuğunu duymuştum canım.... bildiğin tüy dökücü krem gibi bir etkisi var sanırım....

valla zararı var mı yok mu bilmiyorum ama çok kötü koktuğunu duymuştum canım.... bildiğin tüy dökücü krem gibi bir etkisi var sanırım....

duzenlı kullanımdan sonra tuylerı yok denecek kadar azaltıyormus ben dun aldım :) ama daha yapmaya cesaret edemdım gercekkten acayıp bır kokusu var kusura bakma ama osuruk gıbı kokuyo

Birde ana bişey daha sorucam cnm bıraz daha tecrubelısın ya hamilelik bakımından bu sabah eşimi yolcu ettim geldım yatağa yattım dumduz karnımda bır gurlama 2 kere hani dicem aç olsam ondan ama açta değildim sabah bı yerde okumustum bu haftalarda mıde gurlaması gıbı bebeğinizin hareketlerını duyabılırsınız dıye o muydu sence ?

ya Işıl sezeryan daha zormuş sonrasında , ameliyat sonuçta yani hem bağırsakları filan çıkarıyorlarmış sonra bebişi alıp yerine koyuyorlarmış , daha zor be canım , 1 gün sancı çekmek sonrasında 2-3 hafta acı çekmekten daha iyi değilmi hem şimdi epidural filan yapıyorlar

valla bilmiyorum ki canım benim.. bende öyle guruldama falan olmadı sanırsam galiba.. hem var ya tam olarak zaten 22-23. haftalarda öyle güzel hissediyorsun ki anlatamam...mesela bu hafta benim bebiş gece gündüz hiç durmadan oynuyo.. öyle güzel oluyor ki :):):) acele etme kuzu 2-3 hafta sonra sede hissedeceksin ve inanamayacaksın :):)

ışılm folik asiti günde 2 içiyordum 2 içmeye devam mı edeyim yoksa 3 e mi çıkarayım

bence doktoru ara ona sor çünkü markasına göre değişiyor kaç tane alınması gerektiği mesela ben folic plus kullandım günde 3 tane

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…