günaydın şekerim :):):)
günaydın nülüşüm :):)
gözdecim şanslısın vallaaa bizim yok ki bi eniştemiz fotoğraflarımızı çeksin :):):) çok sanslısın şaka bi yana... bu arada sen nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun normal mi sezeryan mı?? bu arada cinsiyetini naaptınız ya öğrendiniz mi??
ışılcım eniteyı uygun fıyata sızede yollayalımben normal doğum ıstıyorum bebeğim ıns varsın ağrı mağrı çekıyım ama sezeryan zormuş yahu cınsıyetı ıns bu gece ogrencez cnm
canlar şua hamilelik takvimini nasıl yapabilirim
:):):):) bu gece derken saat kaçta gideceksin ki doktora canım :):)
sağol canım yapmaya çalışyorumprofilinde bebeğininirn beklenen doğum tarihi giibi bişi var onu ekleyince çıkıyor :)
10dan sonra eşim 10da çıkıyor doktor ablamız bugun nöbetçi ben daha erken gitmek ıstıyorum amaeşimde bensız gıtme dedı belkı bı kaçamak yaparım :)
sağol canım yapmya çaılşıyorum ışlım
ışılm folik asiti günde 2 içiyordum 2 içmeye devam mı edeyim yoksa 3 e mi çıkarayım
ya kızlar birşey duydum ben HAMAM OTU
İşte kına gibi sulandırıyosunuz ve ıstemediğiniz yerdeki tuylere suruyosunuz bunu yapanınız varmı?
Ayrıca hamilelikte zararı varmı?
valla zararı var mı yok mu bilmiyorum ama çok kötü koktuğunu duymuştum canım.... bildiğin tüy dökücü krem gibi bir etkisi var sanırım....
duzenlı kullanımdan sonra tuylerı yok denecek kadar azaltıyormus ben dun aldım :) ama daha yapmaya cesaret edemdım gercekkten acayıp bır kokusu var kusura bakma ama osuruk gıbı kokuyo
Birde ana bişey daha sorucam cnm bıraz daha tecrubelısın ya hamilelik bakımından bu sabah eşimi yolcu ettim geldım yatağa yattım dumduz karnımda bır gurlama 2 kere hani dicem aç olsam ondan ama açta değildim sabah bı yerde okumustum bu haftalarda mıde gurlaması gıbı bebeğinizin hareketlerını duyabılırsınız dıye o muydu sence ?
ışılm folik asiti günde 2 içiyordum 2 içmeye devam mı edeyim yoksa 3 e mi çıkarayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?