- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
ya Işıl sezeryan daha zormuş sonrasında , ameliyat sonuçta yani hem bağırsakları filan çıkarıyorlarmış sonra bebişi alıp yerine koyuyorlarmış , daha zor be canım , 1 gün sancı çekmek sonrasında 2-3 hafta acı çekmekten daha iyi değilmi hem şimdi epidural filan yapıyorlar
ya bende normal doğuma alıştırmaya çalıştırıyorum kendimi :):):) sezeryandan bende korkmaya başladım :):)
Rabbim inş kısmet eder de bende normal doğum istiyorum doktorum benı aydınlattı normal doğum yapınca içimizde 9 ay boyunca kalan pıs kanı atabılıyormuşuz
Hemm dayanılmayacak kadar bir acısı yokmuş eğer hanı gerçekten dayanamayacak kadar olursakta epiduraalli yapıyorlarmış artık..
Rabbim inş kısmet eder de bende normal doğum istiyorum doktorum benı aydınlattı normal doğum yapınca içimizde 9 ay boyunca kalan pıs kanı atabılıyormuşuz
Hemm dayanılmayacak kadar bir acısı yokmuş eğer hanı gerçekten dayanamayacak kadar olursakta epiduraalli yapıyorlarmış artık..
ya ne bileyim ya insan korkuyor yine de bi de ben deforme alacak aşağı taraflar diyede korkuyorum.. ayrıca birde bende myom var onun içinde kanamam çok olur mu diye korkuyorum ne bileyim yaaa korkuyorum işte :):):):)
ilk defa duydum. eee sen ne kullanıyorsun halı yoksa??
çok şükür cnm.Rabbimin bir bildiği var o zaman ki sizi bekletiyor....
hayırlısıyla gelir inşallah
burada edilecek dualr çekilecek tesbihler falan vardı onları yaptın mı??
ya ne bileyim ya insan korkuyor yine de bi de ben deforme alacak aşağı taraflar diyede korkuyorum.. ayrıca birde bende myom var onun içinde kanamam çok olur mu diye korkuyorum ne bileyim yaaa korkuyorum işte :):):):)
Anam herkesin ağrı eşiğine gore değişir emınım kı o çatala oturduğumuzda rabbim sabrınıda verir..
Hele o çatala oturduğunda hangı duayı edersen et Rabbım kabul edermiş bılıyormusunuz nekadar guzel yaaa
Benım anam da beni tam 12 saat beklemiş çıkmamışım :) geri kaçmışım hep en sonunda ıkına ıkına getırmıs dunyaya benı zor dıyorlar ama dayanılmayacak kadar da değilmiş sancı sonrası sana dınlenme molalarıda kalıyormus 3 dkka da 1 gibi
hahahhaaaaşağıyı düşünüyor yaaa , dikiyorlarya Işılım hem dersin accuk dar dikin die eskisindende güzel olur merak etme sen myomu filan düşünme sen doktorun zaten hepsini göz önünde bulundurur canım , zaten çokta zorlamıyorlar 1-2 ıkındırıyorlar eğer çıkmazsa hemen sezeryan yapıyorlar
bide o var dimi yaa
Anam herkesin ağrı eşiğine gore değişir emınım kı o çatala oturduğumuzda rabbim sabrınıda verir..
Hele o çatala oturduğunda hangı duayı edersen et Rabbım kabul edermiş bılıyormusunuz nekadar guzel yaaa
Benım anam da beni tam 12 saat beklemiş çıkmamışım :) geri kaçmışım hep en sonunda ıkına ıkına getırmıs dunyaya benı zor dıyorlar ama dayanılmayacak kadar da değilmiş sancı sonrası sana dınlenme molalarıda kalıyormus 3 dkka da 1 gibi
hahahhaaaaşağıyı düşünüyor yaaa , dikiyorlarya Işılım hem dersin accuk dar dikin die eskisindende güzel olur merak etme sen myomu filan düşünme sen doktorun zaten hepsini göz önünde bulundurur canım , zaten çokta zorlamıyorlar 1-2 ıkındırıyorlar eğer çıkmazsa hemen sezeryan yapıyorlar
bide o var dimi yaa
bide o var dimi yaa
Benim annem kendi başına doğurmuş beni , ağrısı gelince ebe çağırmaya gitmişler o zamanda evde halı tezgahı varmış Ispartada halı dokumak meşhurdur , annem ona sallamış kendini silkelemiş zaten hemen ağzına kadar gelmişim sonrada banyoda leğenin içine çıkarıvermiş beni , ebede göbüşümü kesmeye yetişmiş ancaki bide düşünün annemin ilk çocuğuyum ben herşeyim antika , dünyaya gelişim bile enteresan
ya kızlar birşey duydum ben HAMAM OTU
İşte kına gibi sulandırıyosunuz ve ıstemediğiniz yerdeki tuylere suruyosunuz bunu yapanınız varmı?
Ayrıca hamilelikte zararı varmı?
ohh ne rahat anacım valla maşallah :) kızlar annelerıne benzer demişler ya bende anama benzersem yandık 12 saat boyunca sancıyı çek anam çek
çatal ne anlamadım ben , nereye oturuyoruz?
çatal ne anlamadım ben , nereye oturuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?