milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ya bende normal doğuma alıştırmaya çalıştırıyorum kendimi :):):) sezeryandan bende korkmaya başladım :):)

Rabbim inş kısmet eder de bende normal doğum istiyorum doktorum benı aydınlattı normal doğum yapınca içimizde 9 ay boyunca kalan pıs kanı atabılıyormuşuz

Hemm dayanılmayacak kadar bir acısı yokmuş eğer hanı gerçekten dayanamayacak kadar olursakta epiduraalli yapıyorlarmış artık..

ya bende normal doğuma alıştırmaya çalıştırıyorum kendimi :):):) sezeryandan bende korkmaya başladım :):)

alıştır tabii canım hem psikolojik olarak hazır hissetmek çok önemli , mesela emzirmek istiyorum diye hazırlarsan vücudu güzel süt olurmuş ama acırmı , yara olurmu die düşünürsen kesilirmiş kısa sürede , hem normal doğum yapanların ne fazlası var bizden , herkesinkide zor olmuyorki . Benim kuzenimin eşi 2 . bebeğini doğurdu ikiside normal doğum ve çok kolay oldu dio mesela

ya ne bileyim ya insan korkuyor yine de bi de ben deforme alacak aşağı taraflar diyede korkuyorum.. ayrıca birde bende myom var onun içinde kanamam çok olur mu diye korkuyorum ne bileyim yaaa korkuyorum işte :):):):)

ondan derler zaten normal doğumda kadının herşeyi yenilenirmiş , ama şimdiki doktorların kolayına geliyor sezeryan , benim doktorum üşenmez inşallah :26:

ya ne bileyim ya insan korkuyor yine de bi de ben deforme alacak aşağı taraflar diyede korkuyorum.. ayrıca birde bende myom var onun içinde kanamam çok olur mu diye korkuyorum ne bileyim yaaa korkuyorum işte :):):):)

hahahhaaa aşağıyı düşünüyor yaaa , dikiyorlarya Işılım hem dersin accuk dar dikin die eskisindende güzel olur merak etme sen myomu filan düşünme sen doktorun zaten hepsini göz önünde bulundurur canım , zaten çokta zorlamıyorlar 1-2 ıkındırıyorlar eğer çıkmazsa hemen sezeryan yapıyorlar

yapıyorum canım her cuma duamıda ediyorum .. :127:

normall doğummu çok zorr kızlarr ya olun sezeyan kapatın gözünüzüü açtığınızda bebiş kucaağınızda sonrasını düşünmeyin

Evet canlarımda bak ışılcım bı tane akrabamız var kız 21 yaşında 2 tane çocuk doğurdu sordum bende deforme falan oldumu yok anam dedı 1 ay sonra eskı halıne gerı donuyormus kuş

4 ten sonrası için deforme dıyorlar hiçççteee takma kafana anacım deforme meforme olmaz yaaa

Anam herkesin ağrı eşiğine gore değişir emınım kı o çatala oturduğumuzda rabbim sabrınıda verir..

Hele o çatala oturduğunda hangı duayı edersen et Rabbım kabul edermiş bılıyormusunuz nekadar guzel yaaa

Benım anam da beni tam 12 saat beklemiş çıkmamışım :) geri kaçmışım hep en sonunda ıkına ıkına getırmıs dunyaya benı zor dıyorlar ama dayanılmayacak kadar da değilmiş sancı sonrası sana dınlenme molalarıda kalıyormus 3 dkka da 1 gibi

Benim annem kendi başına doğurmuş beni , ağrısı gelince ebe çağırmaya gitmişler o zamanda evde halı tezgahı varmış Ispartada halı dokumak meşhurdur , annem ona sallamış kendini silkelemiş zaten hemen ağzına kadar gelmişim sonrada banyoda leğenin içine çıkarıvermiş beni , ebede göbüşümü kesmeye yetişmiş anca ki bide düşünün annemin ilk çocuğuyum ben herşeyim antika , dünyaya gelişim bile enteresan

valla bende ters doğmuşum annem mahvolmuş :):) o çatal fikri beni acayip itiyor anlatamam size :):)

hehe azıcık dar dikin diyecek halim kalırsa söylerim zuzucum :):):)

bide o var dimi yaa

melekim ya bi de o varr vallaaa :):):) korkuyorummm korkuyorummm :):)

valla bende ters doğmuşum annem mahvolmuş :):) o çatal fikri beni acayip itiyor anlatamam size :):)

bide o var dimi yaa

çatal ne anlamadım ben , nereye oturuyoruz?

bide o var dimi yaa

ohh ne rahat anacım valla maşallah :) kızlar annelerıne benzer demişler ya bende anama benzersem yandık 12 saat boyunca sancıyı çek anam çek

ya kızlar birşey duydum ben HAMAM OTU

İşte kına gibi sulandırıyosunuz ve ıstemediğiniz yerdeki tuylere suruyosunuz bunu yapanınız varmı?

Ayrıca hamilelikte zararı varmı?

ben kullandım cnm... üni. de zorlanmıştım. yurtta kalıyordum.ağda yapamazdım. kuafördende utanıyordum.jiletten çok korkarım yapamam asla. ne yapsam ne yapsam diye. sonra bir arkadaşım tavsiye etmişti.aldım. biraz çamur kıvamına getiriyorsun. sürüyorsun sönra tüy dökücü kremlerde bışak gibi bişey oluyor ya onunla kazıyorsun çıkıyor.
ama bir-iki defadan sonra pes ettim.kuaförün yolunu tuttum
bunu kullanan arkadaş laboranttı ve hamileydi. bir zararı yoktu ki o kullanıyordu.hatta çok çok azaldı yok gibi bişey diyormuş.bilemiyorum dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…