milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

saol tatlım aldık ardık zıyan olmasın kullancaz ya yok ağda yaptırırımm da sımdı korkuyorum ya ondada kendını sıkıyosun bı zararı varmı bılemedım jilettlede almaya kalksam göremıyorum artık eee kım alacak

benim asla ve asla yaptırmayacağım bişey ama valla eşine aldıranları duydum ben istersen sen de yaptır
valla cnm hamam tozunu kullan. baktın içine sinmedi.6 aydan sonra falan git kuaföre. misss gibi 5 dk. da oluyor bitiyor. normal doğum yapacağız onun yanında ağda acısı ne ki??
ben çok seviyorum ağdayı

hemde ne sancı bi de ben bacaklardan çıkmışım canım annem mahvolmuş :):):)

ayyyy ters çok fenaymış hakıkatten bende duymuştum onu umarım bızım bebeler doğum şeklını alırlar aman yarabbı burda ne hıkayeler okudumm aman aman ama sana şöyle diyim ½ 80 nı normal yapmış ve tavsıye edıyolar annam ılerıde dusunsene sezeryan da o dikişler kalıyor kımısı 1 hafta çocuğunu doğru duzgun emdırememiş pfff

eşimemi hahahha ayy normalde ben anneme bıle açamıyorum dusun tanımadık yabancı bırı olmaıs lazım annemde buna delı oluyor ben annenım bana açman lazım dıyor yok anam açamam ben oyle evet dediğin gıbı ağdaya gıtmek en guzelı

hemde ne sancı bi de ben bacaklardan çıkmışım canım annem mahvolmuş :):):)

benim annem de evde doğum yapmış.akşama kadar çamaşır yıkamış yazık.kaynana, kayınpeder, görümcelerin çamaşırları... sonra gece yatınca da sancılanmış. ebe gelmiş kordon boğazıma dolanmış diye ebe korkmuş halam yaptırmış artık. :18::18:
ben annemi özledim

Şimdi annemi daha bi fazla anlıyorum gerçekten

Boşuna demıyolarmış anne olunca anlayacaksın dıye ne sıkıntılar çekıyoruz surda kı daha doğmadan ahh ahhhh

Rabbım eksikliklerini gostermesın

Canlarım yemek yapmam lazım kusura bakmayın şimdilik kaçar

Fazlada doğum olayını sımdıden takmayın kafanıza opuldunuz çok çokkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…