ben kullandım cnm... üni. de zorlanmıştım. yurtta kalıyordum.ağda yapamazdım. kuafördende utanıyordum.jiletten çok korkarım yapamam asla. ne yapsam ne yapsam diye. sonra bir arkadaşım tavsiye etmişti.aldım. biraz çamur kıvamına getiriyorsun. sürüyorsun sönra tüy dökücü kremlerde bışak gibi bişey oluyor ya onunla kazıyorsun çıkıyor.
ama bir-iki defadan sonra pes ettim.kuaförün yolunu tuttum
bunu kullanan arkadaş laboranttı ve hamileydi. bir zararı yoktu ki o kullanıyordu.hatta çok çok azaldı yok gibi bişey diyormuş.bilemiyorum dene istersen
ben hepten yandım :):):):)
nıye kıannen çok mu sancı çekmiş oda
kız doktora gidince bacaklarını açıp oturduğun yer.hani bacaklarını ayağa dikiyorsun ya. orası işte:))))
saol tatlım aldık ardık zıyan olmasın kullancazya yok ağda yaptırırımm da sımdı korkuyorum ya ondada kendını sıkıyosun bı zararı varmı bılemedım jilettlede almaya kalksam göremıyorum artık eee kım alacak
ayyy o koltuk benim normalde korkulu rüyamnefret ediyorum o bacakları açma işinden
hemde ne sancı bi de ben bacaklardan çıkmışım canım annem mahvolmuş :):):)
eeee normal yaparsan napaacan mecbur çıkacan çatala :):)
benim asla ve asla yaptırmayacağım bişey ama valla eşine aldıranları duydum benistersen sen de yaptır
valla cnm hamam tozunu kullan. baktın içine sinmedi.6 aydan sonra falan git kuaföre. misss gibi 5 dk. da oluyor bitiyor. normal doğum yapacağız onun yanında ağda acısı ne ki??
ben çok seviyorum ağdayı
Kızlar ben çıkıyorum.. Dualarınızı bekliyorum.. Dua edin teyzeleri minnoşumdan iyi haberlerle geleyim :)
öpüyorum hepinizi :):):)
doktordan sonra yaz buraya ne dediğini
öpüyorum görüşürüz
Kızlar ben çıkıyorum.. Dualarınızı bekliyorum.. Dua edin teyzeleri minnoşumdan iyi haberlerle geleyim :)
öpüyorum hepinizi :):):)
hayırlı haberlerle dön canım , bebiş 35 cm olmuşta senin göbüş ne alemde? Göremedikte zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?