inşallah zuhalim hayırlı haberlerle döneriz... dua et minnoşuma teyzesi :)
merhaba arkadaşlar benim sat 27.03.2012 iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. 28.04 te iki damla lekelenme oldu geçti. bugün sabahta çamaşırımda lekelenme gördüm. hala az az devam ediyo doktora gittim yat dinlen dedi benim durumumda olan varmı acaba lütfen cevap. inşallah önemli bi durum değildir
merhaba arkadaşlar benim sat 27.03.2012 iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. 28.04 te iki damla lekelenme oldu geçti. bugün sabahta çamaşırımda lekelenme gördüm. hala az az devam ediyo doktora gittim yat dinlen dedi benim durumumda olan varmı acaba lütfen cevap. inşallah önemli bi durum değildir
Özemcim gözün aydi allah sag salim kavustursun canim benim
Işılım güzel haberlerle geleceğine eminim prensesimize doya doya bak keyfini cikar
Bugün yattım evde çok hastayım geemedim hic hala regl olmadım ilaç alıyorum üstelik umarım regl olurum endişeliyim kızlar yarinda olmazsam kan aldircam korkuyorum öptüm hepinizi
kızlarrrrrr nerdesinizz kimselerr yok bugünn:26: zuzumm uyuya kaldı gene sanırımm
neşecim iyi dileklerin için sağol geçmiş olsun fazla ihmal etme ilaç içyorsan bi kan testi yaptır bence kendine dikkat et tatlım
ben varım
benimle idare edeceksinkaldı 2 saat zaten:))
biz demirbaşız zaten değilmii
kar, yağmur, haftasonu , resmi tatil bilmeyiz biz:)))
aynen yavru kuş:))) avatarına bayıldımbiz bu ülkenin emektar işçileri kıymetimizi bilmeyen iş veren utansın
canım umutluayım bulantım daha yook sadece acıkma var bide bacağımda kasığımda ağrı onun haricinde bidrurmun yok sen nasıldın ilk zamanlar bulantın var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?