milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Kızlarrrrrr nerdesiniz geldimm bennn

Işılcım hayırlı haberlerini bekliyoruz miniğimizin inşş

ışılım güzel haberlerle gel inşallah bu mübarek günde dualarım hepinizle .. bugünn neşe hiç gelmedi nasıl oldu acaba bide kırmızıları çok gecikti gelmediyse eğer merak ediyorum

bende toparlanıyorum ufak ufak kızlar kendinize ii bakın yarın görüşmek üzere ...

merhaba arkadaşlar benim sat 27.03.2012 iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. 28.04 te iki damla lekelenme oldu geçti. bugün sabahta çamaşırımda lekelenme gördüm. hala az az devam ediyo doktora gittim yat dinlen dedi benim durumumda olan varmı acaba lütfen cevap. inşallah önemli bi durum değildir

bende olmadı öyle birşey , hiç ilaç filan vermedimi ? sen iyi bir doktora daha git için rahat etsin bence , telaşlanma şimdiden

Özemcim gözün aydi allah sag salim kavustursun canim benim
Işılım güzel haberlerle geleceğine eminim prensesimize doya doya bak keyfini cikar

Bugün yattım evde çok hastayım geemedim hic hala regl olmadım ilaç alıyorum üstelik umarım regl olurum endişeliyim kızlar yarinda olmazsam kan aldircam korkuyorum öptüm hepinizi

canım öyle dediyse yat dinlen uzat ayaklarını yorma kendinii ben bazen duyuyorum böyle şeyler bu tarz lekenlenmeleri olupta sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alanları ama sen ihmal etme farklı bi doktora daha görün ..

canım benim çok geçmiş olsunn .. olurmu olurr neşecim belli olmaz bu işler :))

herkese günaydınn bol güneşli keyifli bigün bizimle olsun inşallah :103:

kızlarrrrrr nerdesinizz kimselerr yok bugünn:26: zuzumm uyuya kaldı gene sanırımm

neşecim iyi dileklerin için sağol geçmiş olsun fazla ihmal etme ilaç içyorsan bi kan testi yaptır bence kendine dikkat et tatlım

canım umutluayım bulantım daha yook sadece acıkma var bide bacağımda kasığımda ağrı onun haricinde bidrurmun yok sen nasıldın ilk zamanlar bulantın var mıydı

biz bu ülkenin emektar işçileri kıymetimizi bilmeyen iş veren utansın
aynen yavru kuş:))) avatarına bayıldım
canım umutluayım bulantım daha yook sadece acıkma var bide bacağımda kasığımda ağrı onun haricinde bidrurmun yok sen nasıldın ilk zamanlar bulantın var mıydı

ben hala kusuyorum
ne zman geçecek bilmiyorum
senin ağrılar normal. vücut kendini hazırlıyor.
tüm organların otururken bile 5 kat daha fazla çalışıyor. halsizlik falan olursa şaşırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…