milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende olmadı öyle birşey , hiç ilaç filan vermedimi ? sen iyi bir doktora daha git için rahat etsin bence , telaşlanma şimdiden

hayır vermedi sadece yatacaksın dedi.bulunduğum yerde başka doktor da yok yola da çıkmak istemiyorum daha kötü oluyo çünkü yatarsam sorun yok şimdilik yatıyorum.

teşekkür ediyorum yatıyorum şimdilik bi sorun yok yatınca bakalım haftaya kontrolüm var ne diyecek

Günaydın fıstıklarrr , öpüyorum hepiciğinizi , süper bir hafta olsun inşallah bizim ve bebişlerimiz için hep iyi haberler alalım :119:

günaydın canım enerjin çok iyi bu sabah maşallah
inşallah çok güzel bi hafta olur

kızlarrrrrr nerdesinizz kimselerr yok bugünn:26: zuzumm uyuya kaldı gene sanırımm

yok tatlım sabah erkenden yola revan oldum anneme gittim , az yiyorumya zaten azcıkta annem beslesin diye şaka makada anne yemeği gibi olmuyor hiçbişey yaaa , cumartesi gününü anne günü yaptık çünkü pazar kıyamıyorum kocama , bütün bir haftanın yorgunluğu oluyo zaten dinlensin kocişim , akşamınada dileklerimizi dileyip gül dibine gömdük , sende yaptınmı dileğini ? Allahım kabul eder inşallah hepsini hıdıellezde vesile olur :109:

Son düzenleme:
günaydın canım enerjin çok iyi bu sabah maşallah
inşallah çok güzel bi hafta olur

iyiyimde ondan canım , hamişliğin en güzel zamanları 2. trimester miş zaten , şu an beni rahatsız eden bişey yok , çok rahatım yani , gecede güzel uyudum dünde kociş bana eşilik etti , bütün gün yedik yattık yedik yattık , oda dinlendi bu sayede sen nasılsın bakalım ? İnşallah iyi besleniyorsundur

ohh valla dinlenmek gibisi yok bende haftasonu öyle yattım sadece sadece biraz yürüyüşe çıktık o kadar güneş gördük biraz
senin içinde çok sevindim ya ohh ne güzel rahatladın artık 3 ay daha rahtsın keyfini çıkarma zamanı geldi yani
bende iyiyim ama beslenme konusu biraz sıkıntıya girmeye başladı yaptığım yemeği yiyemiyorum yaa bu beni baya zorladı eşimde çok basit şeyler yapabiliyor işte meyve sebze fındık cevizle o açığı kaptmaya çalışıyorum ama inş. çabuk zamanda geçer bu durumum

o zaman bi çare bulmak lazım , annen uzaktamı ? yada dışarıdan yiyin güvendiğiniz temiz yerlerden , hiç yiyememekten iyidir , veyada kahvaltı türü yap ağırlıklı , cevizinide yersin kahvaltıda , balını , pekmezini işte aklına ne geliyorsa , çeşidi biraz bol tut hepsinden ye , yeşillikte yıkarsın yanına ohh misss maydonoz nane yok tabii

annem başka şehirde işte o kadar çok arıyorum ki keşke burda olsa diye ahh ahh
kayınvalidem burda aslında eşimdi sürekli oraya gidelim orda yiyeyil diyo ama ne biliiim yaa haftada 2 bile gitsek ben rahatsız hissediyorum kendimi ama artık gitmekten başka çarem kalmayacak sanırım

aman bebişinden önemlimi boşver hem onlarında torunları olucak iyi baksınlar tabii sana ama rahatsız oluyorsan alışveriş yapıpta gidersin

teşekkür ediyorum yatıyorum şimdilik bi sorun yok yatınca bakalım haftaya kontrolüm var ne diyecek

çok geçmiş olsun iyi haberle gelirsin inşallah

canım bende gene uyuya kaldın sandımm diyorum o kadar uyumazda en azından bi günaydın der öyle gider yatmaya ohh ii yapmışsın anne yemeği gibi varmı ya bende dün anneme kahvaltıya gittim bu arada ben hıdrellezi unuttum cumartesi akşamıymış pazar günü abimlerle pikniğe gidicez orada dikerim diye yapmadım annemde dedi o dündü kaldı öyle

günaydınn kızlar nasılsınızz çok yoğun mutlu ve keyifli bi haftasonu geçirdim umarımm öyle devam eder ..

günaydın canım nasıl geçti doktor kontrolün nasıl geçti ne dedi doktor ?

canıom çok şükür bebeğimizin gelişimi iiyi.. herşey normal dedi doktorumuz.. kızımız 780 gram olmuş teyzeleri

sonra doktor babası hiç kıskanma kızımız aynı annesine benziyor dedi :):) bi de dedi ki ayakları da babasına benziyor :):):)

üç boyutluda kızımızın yüzünü gördük öyle güzel öyle tatlı ki anlatamam size... babası nazar duası okuya okuya bir haloldu doktordan çıktıktan sonra :):)

bi de tam böyle esnerken yakaladı doktorumuz allahımm o fındık gibi ağzını öyle bir açışı var ki görmeniz lazım :):)

Son düzenleyen: Moderatör:

İnanmıyorum sana yaaa nasıl unuttun kızdım bak çok kızdım aslında anneme gitmeden girerdim foruma ama o kadar güneş etkiliki artık eşimi gönderdim hemen çıktım , resmen baharı yaşayamadan yaz geldi buraya canım

mmaşallah canım yaa ne güzel sen böyle anlattıkça çok sabırsızlanıyorum büyüsün bi an önce diye
Allah kucağınada almayı nasip etsin canım sağlıkla inşallah

maşallah ela bebeğimize kocaman kız olmuş , bizde isteriz resim ama

ışılımm bizde maşallah diyelim nazar deymesin ela bebeğe kocamann oldu artıkk annesiiii herşeyini net bi şekilde görmüşsün ne mutlu size darısıı diğer kızlara inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…