İnanmıyorum sana yaaa nasıl unuttunkızdım bak çok kızdım aslında anneme gitmeden girerdim foruma ama o kadar güneş etkiliki artık eşimi gönderdim hemen çıktım , resmen baharı yaşayamadan yaz geldi buraya canım
mmaşallah canım yaa ne güzel sen böyle anlattıkça çok sabırsızlanıyorum büyüsün bi an önce diye
Allah kucağınada almayı nasip etsin canım sağlıkla inşallah
maşallah ela bebeğimizekocaman kız olmuş , bizde isteriz resim ama
ışılımm bizde maşallah diyelim nazar deymesin ela bebeğekocamann oldu artıkk annesiiii herşeyini net bi şekilde görmüşsün ne mutlu size darısıı diğer kızlara inşallah ..
hepinize günaydın kızlar nilüş mide bulantın başladımı bendede şimdilik bişi yok ama başlacaktır herhalde yakında biraz kendi durunmundan bilgi ver
ışılım maşallah kızmıza talım benim hayırısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam ya kızlar bu keseyi görene kadar benim içm rahat değil dış gebelik diye bişi oluyormuş ya acaba kişi hissedermi ölyle bişi olnca merak ettim de kızlar bu arada benimden nilüşte farkım yook çok heyacanlı bir yapım var ne yapıyım bilmeMbana bu konuda yardımcı olun şekerlerim
hepinize günaydın kızlar nilüş mide bulantın başladımı bendede şimdilik bişi yok ama başlacaktır herhalde yakında biraz kendi durunmundan bilgi ver
ışılım maşallah kızmıza talım benim hayırısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam ya kızlar bu keseyi görene kadar benim içm rahat değil dış gebelik diye bişi oluyormuş ya acaba kişi hissedermi ölyle bişi olnca merak ettim de kızlar bu arada benimden nilüşte farkım yook çok heyacanlı bir yapım var ne yapıyım bilmeMbana bu konuda yardımcı olun şekerlerim
günaydın kızlar....
ışılcığım miniğimiz büyüyor.kocaman kız oldu. zaten topiğin ablası o
ben hala kusuyorum
ayy seninde geçmedi gitti yaa biraz daha dayanacaksın arıtk ne zaman geçer bilemiyorum ama yinede yemene dikkat etmeye çalış
nilüşüm bende şimdilik açlık var düne kadar adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyordu bu gün daha az ağrım var bulantım çok şükür yokperşembee dr çağırdı keseyi görelim diye önce kese sonraki haftalardamı bebek görülüyor
günaydın kızlar....
ışılcığım miniğimiz büyüyor.kocaman kız oldu. zaten topiğin ablası o
ben hala kusuyorum
selam kızlar.ben bir kaç gündür çok kötüyüm.önce sesim ksıldı sonra öksürük başladı.doktorun söylediklerini kullanıyorum ama nafile.geceleri uyku haram oldu.bebeğe bişey olcak diye korkmaya başladım.ne yapacağımı şaşırdım ya bu öksürükten
selam canım bende senin haftalarda baya bi öksürük oldum , nefeste alamadım , bahardan oldu benimki ama , ilaç almadım ben , ıhlamur kaynat 10 dk kaynadıktan sonra 1 saat demle günde 2 bardak içebilirsin ıhlamur yasak değil
daha ne bulantısı canım yaa dur bakalım 8. haftadan sonra olur genelde , önce kese görünüyor sonra bebiş , o dış gebelikte çok sık rastlanan bişey değil kafana takma onları sen , kaç yaşındasın bu arada?
daha ne bulantısı canım yaa dur bakalım 8. haftadan sonra olur genelde , önce kese görünüyor sonra bebiş , o dış gebelikte çok sık rastlanan bişey değil kafana takma onları sen , kaç yaşındasın bu arada?
zuhalcim ben 24 yaşındayım ama yapı itibariyle biraz pimpirikliyim ondan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?