milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hiç sorma canım yaaa asıl bizim pimpiriklenmemiz lazım gerçi ben 13-14 haftaya kadar hep diken üstündeydim ama rahatladım şükür , bizim yaştada farkındalık var ama , bence daha şanslıyız 20 li yaşlarda anne olanlardan siz 2. bebek düşünüyormusunuz?

tabi önce sadece kese oluyo bişi anlamıyosun sen zaten
sonra fasülye gibi bişi görüyosun sonra hafif kollar bacaklar belirgin görüyosun bende dahasını görmedim henüz

canım önce birini bi doğurayımda gerisini düşüneceğim ama ikinci çocuk istiyorum canım Allahım nasip ederse :):):)

canım önce birini bi doğurayımda gerisini düşüneceğim ama ikinci çocuk istiyorum canım Allahım nasip ederse :):):)

hayırlısı tatlım , benim annem 41 yaşında doğurdu kardeşimi , hep derece alıyor okulda , ama şimdi 35 i geçince direk amniosentez filan diolar ben korkuyorum açıkçası , birazda keyfimize fazlaca düşkünüz sanırım karı koca olarak , şimdilik düşünmüyoruz 2. yi ama büyükte konuşmamak lazım tabiii

kızlar bu cuma öğrenebilirmiyizki minişimiz kızmı erkekmi acaba? millette öğrendikte kimseye söylemiyoruz sanıyo artık gösterir inşallah teyzeleri , artık bişey diyerek sevmek istiyorum ve bişeyler örmek istiyorum kızsa cicişler erkeksede ona göre yani

öğrenirsin inşallah canım :):) bu arada kızlar minişimin hoşgeldin biblolarını aldım haftasonu 100 adet hazırlanacak misafirlerimize hatıra olsun diye...

çok tatlılar yaaa.. Akşam fotosunu ekleyeyim size :):)

ışılcım sizin hazırlıklarr baya hızlanmışş , bekliyorum resimlerini sabırsızlıkla :))))))

ışılcım sizin hazırlıklarr baya hızlanmışş , bekliyorum resimlerini sabırsızlıkla :))))))

kıyafet konusunda alacağım hiç.irşey kalmadı saolsun annem, kardeşim ve teyzemler bana alacak birşey bırakmamışlar.. haftasonu anneme gitmiştim kocaman bir hurç dolusu kıyafet allahım inanamadım....:):):)

bende dün biberon emzik burun aspiratörü göğüs pedi aldım... bugünde internetten yan yatış yastığı sipariş ettim.. bilginiz olsun kızlar çok kullanışlı birşeymiş annem öyle dedi :):):)

yastık senin içinmi yoksa bebek içinmi ? Hamile yastıklarıda varda öyle göbüşün altına bide bacak arasına giriyo birde biberonlardada zararlı madde kullanıyorlar bpa diye ona dikkat etseydin canım ben cam alıcam birde emzik kısmını bpa sız bulucam artık chicco da var sanırım

chiccodan aldım canım bende tüm ürünleri....yastıkta bebiş için canım benim...

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

myhos ve vanilia nasılsınız sizleri merak ettim siz beni merak etmiyosunuz ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…