zuhalcim kart anneler olarak biz ne yapalım peki :):) bu taze annelerdeki pimpirikli hal ne böyle... :):)
bebeklerimiz Allaha emanet kızlar... bizler yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim üzerimize düşenleri yapalım.... takdir yüce rabbimden...
nilüşüm bende şimdilik açlık var düne kadar adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyordu bu gün daha az ağrım var bulantım çok şükür yokperşembee dr çağırdı keseyi görelim diye önce kese sonraki haftalardamı bebek görülüyor
hiç sorma canım yaaaasıl bizim pimpiriklenmemiz lazım gerçi ben 13-14 haftaya kadar hep diken üstündeydim ama rahatladım şükür , bizim yaştada farkındalık var ama , bence daha şanslıyız 20 li yaşlarda anne olanlardan siz 2. bebek düşünüyormusunuz?
zuhalcim ben 24 yaşındayım ama yapı itibariyle biraz pimpirikliyim ondan yani
canım önce birini bi doğurayımda gerisini düşüneceğim ama ikinci çocuk istiyorum canım Allahım nasip ederse :):):)
kızlar bu cuma öğrenebilirmiyizki minişimiz kızmı erkekmi acaba? Millette öğrendikte kimseye söylemiyoruz sanıyo artıkGösterir inşallah teyzeleri , artık bişey diyerek sevmek istiyorum ve bişeyler örmek istiyorum kızsa cicişler erkeksede ona göre yani
öğrenirsin inşallah canım :):) bu arada kızlar minişimin hoşgeldin biblolarını aldım haftasonu 100 adet hazırlanacak misafirlerimize hatıra olsun diye...
çok tatlılar yaaa.. Akşam fotosunu ekleyeyim size :):)
ışılcım sizin hazırlıklarr baya hızlanmışş , bekliyorum resimlerini sabırsızlıkla :))))))
kıyafet konusunda alacağım hiç.irşey kalmadı saolsun annem, kardeşim ve teyzemler bana alacak birşey bırakmamışlar.. haftasonu anneme gitmiştim kocaman bir hurç dolusu kıyafet allahım inanamadım....:):):)
bende dün biberon emzik burun aspiratörü göğüs pedi aldım... bugünde internetten yan yatış yastığı sipariş ettim.. bilginiz olsun kızlar çok kullanışlı birşeymiş annem öyle dedi :):):)
yastık senin içinmi yoksa bebek içinmi ? Hamile yastıklarıda varda öyle göbüşün altına bide bacak arasına giriyobirde biberonlardada zararlı madde kullanıyorlar bpa diye ona dikkat etseydin canım ben cam alıcam birde emzik kısmını bpa sız bulucam artık chicco da var sanırım
chiccodan aldım canım bende tüm ürünleri....yastıkta bebiş için canım benim...
kızlarr kızlarr nerelerdesinizz...ayça ve neşeyi göremedim ben bugün :S
kızlarr kızlarr nerelerdesinizz...ayça ve neşeyi göremedim ben bugün :S
evet canım yaa ayça meşgul olabilirde neşe ne yaptı acaba iyileştimi? evdemi iştemi ?
günaydın kızlarrr
Günaydın fıstıklar
günaydın şekerler :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?