- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
eloşun resmini yükleyecektin hani
seni göremedik bari eloşu görelim
taratıyorum ama canım net çıkmıyor çok fazla.. deniyorum....
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
myhos ve vanilia nasılsınız sizleri merak ettim siz beni merak etmiyosunuz ama olsun
ben kaç gündür topiğe geliyorum sen yoksun başak yokk selam verip kaçıyorummerak etmez olurmuyum hiç neşe biraz rahatsızdı rapor alıp dinlenicekti bi kaç gündür gelmiyo bizde merak ediyoruz :26:
kızlarrrr günaydınn nasılsınızz eloşun resmi net çıkmıyorsa önce seni görelim ışılım
neşe rahatsızmı :26::26::26::26::26::26::26::26: geçmiş olsun dileklerimi konuşursanız söylersen sevinirim canım bu havalar hepimizi mahvetti ya bi gün çok sıcak bi gün çok soğuk ne giyeceğimi şaşırdım inanki
tatlım bu aralar benim topikte hareketlendi ben başakların topiğine fazla takılamıyorum kendi topiğimdeyim ondan göremiyosundur beni
sen nasılsın neler yapıyosun varmı güzel gelişmeler
ya kızlar olmuyor yaaa kapkaranlık tarıyor allahım yaaa
kızlar ne iş yaptığımı anlatmıştım size daha önce hergün çok moral bozucu vakalar geliyo ama bunu sizinle paylaşmak istedim canım çok sıkıldı çünkü gerçeketn
kadın 11 yıl uğraştıktan sonra tedaviyle çocuk sahibi olmuş ikiz olmuş doktor sürekli dinleneceksin filan diye bi sürü şey tembih etmiş kadında dinlemedim ben doktoru diyo
6 aylıkken doğum yapmış çocuklardan biri ölmüş diğeride yani buraya gelen 3 ay küvezde kalmış yaklaşık 10 ameliya olmuş daha 7 yaşında yürüme konuşma yok
kadın nasıl ağlıyo doktoru dinlemedim hem kendime hem çocuğa ettim diye
nolur yormayın kendinizi doktorun her dediğini yapmaya çalışın
ya kızlar olmuyor yaaa kapkaranlık tarıyor allahım yaaa
ayçam sanada günaydın nasılsın şekerim ve nilüşüm sende iyimisingünaydın herkese:)))
günaydın herkese:)))
ışlım nabersin ya topiğimizin ablası eloş nasıl
ayçam sanada günaydın nasılsın şekerim ve nilüşüm sende iyimisin
bebiş te haftada 1 kere kımıldıyor o kadar. benim bu kız çokkk tembel çoookkkk
hahaha ben seni bi kaç haftaya görürüm :):) bu kezde hiç yerinde durmuyor dersin :):)
ayçam sanada günaydın nasılsın şekerim ve nilüşüm sende iyimisin
iyiyim canım... sen nasılsın?? nasıl gidiyor taze annelik:) sen daha doktora gitmedin di mi özlemcim....
eloş da ne yapsın teyzesi annesinin karnında dört dönüyo cadı :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?