milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

myhos ve vanilia nasılsınız sizleri merak ettim siz beni merak etmiyosunuz ama olsun

ben kaç gündür topiğe geliyorum sen yoksun başak yokk selam verip kaçıyorum merak etmez olurmuyum hiç neşe biraz rahatsızdı rapor alıp dinlenicekti bi kaç gündür gelmiyo bizde merak ediyoruz :26:

kızlarrrr günaydınn nasılsınızz eloşun resmi net çıkmıyorsa önce seni görelim ışılım

neşe rahatsızmı :26::26::26::26::26::26::26::26: geçmiş olsun dileklerimi konuşursanız söylersen sevinirim canım bu havalar hepimizi mahvetti ya bi gün çok sıcak bi gün çok soğuk ne giyeceğimi şaşırdım inanki

tatlım bu aralar benim topikte hareketlendi ben başakların topiğine fazla takılamıyorum kendi topiğimdeyim ondan göremiyosundur beni

sen nasılsın neler yapıyosun varmı güzel gelişmeler

iletirimm canımm ben bildiğin gibi bi değişiklik yok :)))))))

ya kızlar olmuyor yaaa kapkaranlık tarıyor allahım yaaa

ultrason fotoğrafları öyle olur canım diğer koyduklarında çok karanlıktı boşver uğraşma

kızlar ne iş yaptığımı anlatmıştım size daha önce hergün çok moral bozucu vakalar geliyo ama bunu sizinle paylaşmak istedim canım çok sıkıldı çünkü gerçeketn
kadın 11 yıl uğraştıktan sonra tedaviyle çocuk sahibi olmuş ikiz olmuş doktor sürekli dinleneceksin filan diye bi sürü şey tembih etmiş kadında dinlemedim ben doktoru diyo
6 aylıkken doğum yapmış çocuklardan biri ölmüş diğeride yani buraya gelen 3 ay küvezde kalmış yaklaşık 10 ameliya olmuş daha 7 yaşında yürüme konuşma yok
kadın nasıl ağlıyo doktoru dinlemedim hem kendime hem çocuğa ettim diye
nolur yormayın kendinizi doktorun her dediğini yapmaya çalışın

Allah yardım etsin yaa ben çok üzülüyorum böyle durumlara... Allahım kimsenin başına vermesin..

Allahım herkesi esirgesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…