iyiyim canımmm benmmmm sen nasılsın
çok şükür iyiyim perşembeyi iple çekiyorum
sağol cnm iyiyim ben de.bebiş te haftada 1 kere kımıldıyor o kadar. benim bu kız çokkk tembel çoookkkk
yok ışılım daha gitmedim perşembe kısmetse bakalım
ayy gör keseyide rahatla bari çok rahatlarsın o zmn
hemde nasıl kesyi görmek için vajinal utrasonla mı bakıoyrlar yoksa normalle mi
valla bana normal ultrosonla bakılmıştı hiç vajinal ultrason olayına girmedim ben...
ışlıcım ilk kontrolden hemen 1 hafta sonramı çağırmıştı yani 5 haftada mı
yaaaaahadi bakalım
eşimde elleyip duruyor. aaa ben duyuyorum bak diyor. yaa diyorum bişey yok ki olsa ben hissederim.
sabahta benim eşim dayadı kulağını göbüşüme , lıkır lıkır ediyo dio :)) orda midede yok ama neyin sesini duyduysa artık
sabahta benim eşim dayadı kulağını göbüşüme , lıkır lıkır ediyo dio :)) orda midede yok ama neyin sesini duyduysa artık
ay kıyamamm ya adamcağızz hissetmek istiyodün akşam bir çocuk sevdimi izledinizmi kızlarr
orda fundayla erdaalın bebeği olmuyodu
tüp bebek yaptırdılar tuttu hemde 3 üzzzleri olacaktıı kontrole gittiler 2 sinin kalbi durmuş 1 i yaşıyomuş sadece onun kalp atışlarını falan dinlettiler eve gelince çocuk tekrar karnına koyuyo kulağını aşkım diyo orda duyuyodum şimdi duymuyorum bunundamı kalbi durduşaşkın ultrasonda duydu ya sesii hep duyacam zannediyo atmıyo kalbi diyo eşimle beraber ne güldükk ama çok tatlılardı yaa
onu seyretmiyorum tatlım , dramlar canımı sıkıyor , eskiden psikolojik gerilimlere bayılırdım ama akıllıca yapılmış olanlarına artık onları bile seyretmiyorum , anca komedi :)) çünkü ben dizilere ağlarım duygusal bir sahne çıktığında , bebişte üzülmesin yazık kuzuma
ha bide melekim avatarına bayıldımçok şeker olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?