kızlar selam nasılsınız 3 günlük tatilin ardından bugün kontrolumuz vardı gittik 17+3 günlüküz :) 220 gramız ve 18 cm iz maşşallahsizlerden ne var ne yok 3 gunde yeni bir hamilelik haberi yok demi bugün bide afp testi olduk
burda hep hamilelermi var bende istiyorum bebiş
ohh maşallah büyümüşş minik erkekimiz :) inşallah üçlünüzde güzel çıkar canım benim :)
topikte yeni hamiş haberi özlem var :):) 5 haftalık mercimeki :):)
oooo 5 haftalık maaşallah oda benim gibi erken anlayanlardan ne mutlu
kızlar selam nasılsınız 3 günlük tatilin ardından bugün kontrolumuz vardı gittik 17+3 günlüküz :) 220 gramız ve 18 cm iz maşşallahsizlerden ne var ne yok 3 gunde yeni bir hamilelik haberi yok demi bugün bide afp testi olduk
maşallah bebişe kocaman olmuşafp testi neki onu hiç duymadım :26:
burda hep hamilelermi var bende istiyorum bebiş
Kizlar geçmişe şöyle bi göz attım da hepiniz iyisiniz çok sevindim..
Ben bu gun biraz daha iyiyim ateş yüzünden ağzım burnum uçuk oldu allhtan atlatmak üzereyim bu arada kirmizilar geldi cuma günü bu ayda boş geçti anlayacağınız calismaya devamöptüm hepinizi miniklere iyi bakın
Kızlar selam anca yazabildim dışarıdaydık bizde eşim izinliydi sonunda bebeğimizin cinsiyetini gördük KIZIMIZ geliyorrrrrrrrrrrrrrr
Kizlar geçmişe şöyle bi göz attım da hepiniz iyisiniz çok sevindim..
Ben bu gun biraz daha iyiyim ateş yüzünden ağzım burnum uçuk oldu allhtan atlatmak üzereyim bu arada kirmizilar geldi cuma günü bu ayda boş geçti anlayacağınız calismaya devamöptüm hepinizi miniklere iyi bakın
merhaba cnm:))) bir prenses daha mı:))))) bu yıl kız yılı galibaKızlar selam anca yazabildim dışarıdaydık bizde eşim izinliydi sonunda bebeğimizin cinsiyetini gördük KIZIMIZ geliyorrrrrrrrrrrrrrr
cnm çoookk geçmiş olsun. dikkat et kendine de tekrarlamasınKizlar geçmişe şöyle bi göz attım da hepiniz iyisiniz çok sevindim..
bak beta hcg seninde 23 tü , demekki oda boş çıktı , yaniiiiiiii benimde kızım olabilirrrrr yuppiiiiiiiihayırlı olsun prensesiniz canım
merhaba cnm:))) bir prenses daha mı:))))) bu yıl kız yılı galiba
cnm çoookk geçmiş olsun. dikkat et kendine de tekrarlamasıninşallah en kısa zamanda dah iyi olursun
günaydın cnm
hadi sana bir ümit doğdu
Eşimin işyerine kreş çocukları filan geliyor muayeneye , pedodontist (çocuk diş hekimi ) bi bayan var , çocuklara bakıyor işte onlara cesaret sertifikası veriyor muayene oldular diye , dün bir erkek çocuğu getirmişler Allahım hastaneyi ayağa kaldırmış , doktor hanıma ne küfürler ne küfürler ................. doktoru , ben madalya isterim diye ayağa kaldırmış hastaneyi , kadıncağız kızarmış bozarmış ama çocuk yani sonuçta , eşim diyoki gülermisin ağlarmısın 4-5 yaşındaymış daha , eve gelir gelmez aşkım kızımız olsun dedişimdi gözlemliyo kız çocuklarını ve erkek çocuklarını eee tabi kızlar hanım hanım , cici bici giyinmiş annesinin babasının yanında , bide erkeklere bakıyo canavar gibi fikri değişmeye başladı sanırım
ayyy allahım sıpaya bak sen
benim eşimde doktor kesin değil henüz dedi ( kız için) diye hala erkek olabilir diyo.bakalım 24 mayısta tekrar göreceğiz. ona göre alışveriş yapacağım artık
Aslında ikisi de aynı erkek ve ya kız.mesela şimdiki kızlarda çok fenaaaaaasabah yolda gelirken otobüste, minibüste görüyorum kız öğrencileri.bakımlı olmama rağmen onları görünce kendimden utanıyorum. saçlar başlar tırnaklar maşallah yani:)) bizim zamanımızda ergen dediğin sivilceli olurdu:))))yetiştirmek çoookk önemli çevre çoook önemli.bize büyük görevler düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?