milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar selam nasılsınız 3 günlük tatilin ardından bugün kontrolumuz vardı gittik 17+3 günlüküz :) 220 gramız ve 18 cm iz maşşallah sizlerden ne var ne yok 3 gunde yeni bir hamilelik haberi yok demi bugün bide afp testi olduk

ohh maşallah büyümüşş minik erkekimiz :) inşallah üçlünüzde güzel çıkar canım benim :)

topikte yeni hamiş haberi özlem var :):) 5 haftalık mercimeki :):)

sibelcimm hoş geldinn kocaman olmuş oğluşun ohh maşallah ne güzell ...

evet kızlarr herkes yoğun sanırımm eskiden ne kaynardı buralarr :)))))

hayat365 evett çok uğurlu bi topikk herkess hamişş sende takıl bi şansını dene derimm :))) bi bana şanslı gelmedii :)))))

maşallah bebişe kocaman olmuş afp testi neki onu hiç duymadım :26:

Kızlar selam anca yazabildim dışarıdaydık bizde eşim izinliydi sonunda bebeğimizin cinsiyetini gördük KIZIMIZ geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Kizlar geçmişe şöyle bi göz attım da hepiniz iyisiniz çok sevindim..
Ben bu gun biraz daha iyiyim ateş yüzünden ağzım burnum uçuk oldu allhtan atlatmak üzereyim bu arada kirmizilar geldi cuma günü bu ayda boş geçti anlayacağınız calismaya devam öptüm hepinizi miniklere iyi bakın

Geçmiş olsunnn canım benım bayagı şifayı kapmışın valla çok üzüldüm bol bol vitamin al dikkat et kendine

HADİ BU AY SENİN AYIN OLACAK GÖREYİM SENİ

Kızlar selam anca yazabildim dışarıdaydık bizde eşim izinliydi sonunda bebeğimizin cinsiyetini gördük KIZIMIZ geliyorrrrrrrrrrrrrrr

bak beta hcg seninde 23 tü , demekki oda boş çıktı , yaniiiiiiii benimde kızım olabilirrrrr yuppiiiiiiii hayırlı olsun prensesiniz canım

ahhh neşecim merak ettik seni , iyileşte dön biran önce aramıza

merhaba cnm:))) bir prenses daha mı:))))) bu yıl kız yılı galiba
cnm çoookk geçmiş olsun. dikkat et kendine de tekrarlamasın inşallah en kısa zamanda dah iyi olursun
bak beta hcg seninde 23 tü , demekki oda boş çıktı , yaniiiiiiii benimde kızım olabilirrrrr yuppiiiiiiii hayırlı olsun prensesiniz canım

günaydın cnm
hadi sana bir ümit doğdu

Eşimin işyerine kreş çocukları filan geliyor muayeneye , pedodontist (çocuk diş hekimi ) bi bayan var , çocuklara bakıyor işte onlara cesaret sertifikası veriyor muayene oldular diye , dün bir erkek çocuğu getirmişler hiperaktifmiş , Allahım hastaneyi ayağa kaldırmış , doktor hanıma ne küfürler ne küfürler ................. doktoru , ben madalya isterim diye ayağa kaldırmış hastaneyi , kadıncağız kızarmış bozarmış ama çocuk yani sonuçta , eşim diyoki gülermisin ağlarmısın 4-5 yaşındaymış daha , eve gelir gelmez aşkım kızımız olsun dedi şimdi gözlemliyo kız çocuklarını ve erkek çocuklarını eee tabi kızlar hanım hanım , cici bici giyinmiş annesinin babasının yanında , bide erkeklere bakıyo canavar gibi fikri değişmeye başladı sanırım

Son düzenleme:

ayyy allahım sıpaya bak sen
benim eşimde doktor kesin değil henüz dedi ( kız için) diye hala erkek olabilir diyo.bakalım 24 mayısta tekrar göreceğiz. ona göre alışveriş yapacağım artık
Aslında ikisi de aynı erkek ve ya kız.mesela şimdiki kızlarda çok fenaaaaaasabah yolda gelirken otobüste, minibüste görüyorum kız öğrencileri.bakımlı olmama rağmen onları görünce kendimden utanıyorum.saçlar başlar tırnaklar maşallah yani:)) bizim zamanımızda ergen dediğin sivilceli olurdu:))))yetiştirmek çoookk önemli çevre çoook önemli.bize büyük görevler düşüyor

Son düzenleme:

diğer topiclerde okudumda doğana kadar kız deyipte oğlan doğanlar , oğlan deyipte kız doğanlar bile varmış yani artık bebişlerin bamyalarımı küçücük yoksa doktorun cihazımı kötü bilmiyorum ama sanırım doğana kadar kesin emin olamicaz , zaten bebeğim karışır filan diye korkuyorum , bide kız die bilirken oğlan getirirlerse hastaneyi ayağa kaldırırım valla kız erkek ikisininde artıları eksileri var tabii , haklısın önemli olan yetiştirmek , ama erkek çocuklarda hiperaktivite daha çok oluyor , Allah korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…