milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

:))) benim de kuzenimin öyleydi cnm. doğana kadar kız denildi. erkek doğdu:)) yine eşimin bir akrabasına doğana kadar kız demişler erkek doğmuş. bilemiyorum ki
zaten ben beşiği de ilk 3 aylık kıyafetleri de unisex almayı düşünüyorum.ne olur ne olmaz

Kızlar selam anca yazabildim dışarıdaydık bizde eşim izinliydi sonunda bebeğimizin cinsiyetini gördük KIZIMIZ geliyorrrrrrrrrrrrrrr

gözünüzz aydınn canımm :)))))

günaydınnnn bebişş kendine çoook ii bakk ve en kısa zamanda dön aramızaa :)))

Günaydın bu arada fıstıklar

günaydın zuzum nasılsınn

günaydınn canım topikte kız patlaması oluyor ama benim çevremdeki hamişlerin çoğunun oğlu olucakk :)))

günaydınlar ...

neşecim çok geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım dikkat et kendine

günaydın vanilya kokulum nasılın

ekim anneleri topiğinde bi arkadaşımızın bebeği 16. haftada karnında ölmüş , nasıl kötü oldum anlatamam tabii bebekte büyük olunca kürtaj olmuyor sanırım , doğum yaptırcaklarmış , Allahım yardımcısı olsun , nasipten öte gidilmiyor malesef

ayyy pek yazık olmuş yaa Allah korusun hepimizin bebişlerini

çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin ve Allahım hiç kimseye böylke bi acı yaşatmasın herşeyin hayırlısı olsun böylesi bi durumda ne denir bilmiyorum o arkadaşınız inşallah çabuk iyileşip tekrar anne olma sevincini yaşar

çoookk üzüldüm ilk 3 ay riskli diyoruz ama 3 aydan sonra da hiçbirşeyin garantisi yok maalesef. kalbi duruyor, bir sağlık problemi oluyor
Rabbim herkesin yavrusunu korusun

Son düzenleme:
çoookk üzüldüm ilk 3 ay riskli diyoruz ama 3 aydan sonra da hiçbirşeyin garantisi yok maalesef. kalbi duruyor, bir sağlık problemi oluyor
Rabbim herkesin yavrusunu korusun

ilk 3 ay risk fazla 3 aydan sonra %3 e düşüyor ama 0 değil yani , ben hiçbirşey almicam karar verdim doğana kadar , Allahım korusun hepimizin yavrularını

ilk 3 ay risk fazla 3 aydan sonra %3 e düşüyor ama 0 değil yani , ben hiçbirşey almicam karar verdim doğana kadar , Allahım korusun hepimizin yavrularını

hiç kötü düşünmeyin canım Allah korusun tüm bebekleride annelerinide birine oldu diye herkese olacak diye bişey yok aslında bu hayatta hiçbişeyin garantisi yok o yüzden hepimiz Allaha emanet yaşıyoruz demekki o bebeğin içecek suyu yokmuş dünyada böyle düşünüp teselli bulmalı ailesi çok zor bi durum ama elden gelen bişeyde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…