diğer topiclerde okudumda doğana kadar kız deyipte oğlan doğanlar , oğlan deyipte kız doğanlar bile varmış yani artık bebişlerin bamyalarımı küçücük yoksa doktorun cihazımı kötü bilmiyorum ama sanırım doğana kadar kesin emin olamicaz , zaten bebeğim karışır filan diye korkuyorum , bide kız die bilirken oğlan getirirlerse hastaneyi ayağa kaldırırım vallakız erkek ikisininde artıları eksileri var tabii , haklısın önemli olan yetiştirmek , ama erkek çocuklarda hiperaktivite daha çok oluyor , Allah korusun hepimizi
Kızlar selam anca yazabildim dışarıdaydık bizde eşim izinliydi sonunda bebeğimizin cinsiyetini gördük KIZIMIZ geliyorrrrrrrrrrrrrrr
Kizlar geçmişe şöyle bi göz attım da hepiniz iyisiniz çok sevindim..
Ben bu gun biraz daha iyiyim ateş yüzünden ağzım burnum uçuk oldu allhtan atlatmak üzereyim bu arada kirmizilar geldi cuma günü bu ayda boş geçti anlayacağınız calismaya devamöptüm hepinizi miniklere iyi bakın
Günaydın bu arada fıstıklar
merhaba cnm:))) bir prenses daha mı:))))) bu yıl kız yılı galiba
cnm çoookk geçmiş olsun. dikkat et kendine de tekrarlamasıninşallah en kısa zamanda dah iyi olursun
günaydın cnm
hadi sana bir ümit doğdu
günaydınn canım topikte kız patlaması oluyor ama benim çevremdeki hamişlerin çoğunun oğlu olucakk :)))
günaydınlar ...
Kizlar geçmişe şöyle bi göz attım da hepiniz iyisiniz çok sevindim..
Ben bu gun biraz daha iyiyim ateş yüzünden ağzım burnum uçuk oldu allhtan atlatmak üzereyim bu arada kirmizilar geldi cuma günü bu ayda boş geçti anlayacağınız calismaya devamöptüm hepinizi miniklere iyi bakın
gözünüzz aydınn canımm :)))))
günaydınnnn bebişş kendine çoook ii bakk ve en kısa zamanda dön aramızaa :)))
günaydın zuzum nasılsınn
günaydınn canım topikte kız patlaması oluyor ama benim çevremdeki hamişlerin çoğunun oğlu olucakk :)))
günaydınlar ...
o zaman fifty fifty:)))
günaydın vanilya kokulum nasılın
iyiyimm çok şükür bebeğim izinden geliyorum
ekim anneleri topiğinde bi arkadaşımızın bebeği 16. haftada karnında ölmüş , nasıl kötü oldum anlatamamtabii bebekte büyük olunca kürtaj olmuyor sanırım , doğum yaptırcaklarmış , Allahım yardımcısı olsun , nasipten öte gidilmiyor malesef
ekim anneleri topiğinde bi arkadaşımızın bebeği 16. haftada karnında ölmüş , nasıl kötü oldum anlatamamtabii bebekte büyük olunca kürtaj olmuyor sanırım , doğum yaptırcaklarmış , Allahım yardımcısı olsun , nasipten öte gidilmiyor malesef
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
Hoşgeldin canım , uğra böyle sık sık topiğimize
Kızlar selam anca yazabildim dışarıdaydık bizde eşim izinliydi sonunda bebeğimizin cinsiyetini gördük KIZIMIZ geliyorrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canım nasılsın
çok iyiydim aslında ama bebeğini kaybeden arkadaşın haberinden sonra canım çok sıkıldı , senin topiğin neresi linklermisin?
çoookk üzüldümilk 3 ay riskli diyoruz ama 3 aydan sonra da hiçbirşeyin garantisi yok maalesef. kalbi duruyor, bir sağlık problemi oluyor
Rabbim herkesin yavrusunu korusun
ilk 3 ay risk fazla 3 aydan sonra %3 e düşüyor ama 0 değil yani , ben hiçbirşey almicam karar verdim doğana kadar , Allahım korusun hepimizin yavrularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?