milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....

topiğimizde kız varyasyonu artıyor vallaaa.. ayça ben gözde prenses anneleri olacağız inşallah... topiğimiz tek erkeki siboşun canavarı :):):)

nülüş özlem ve zuzu sizin bebişleriniz kız mı erkek mi acaaba :):)

günaydın Işılcım , cumaya az kaldı bakalım aman geçtim artık kızından erkeğinden sağsalim doğsunda , sağlıklı olsunda öğrenmemeyede razıyım artık cinsiyetini

Allah yardımcısı olsun canım

benim topiğim sabırla bebeğini bekleyenler topiği

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler-4313.html#post24507242
hoşgeldin cnm
ilk 3 ay risk fazla 3 aydan sonra %3 e düşüyor ama 0 değil yani , ben hiçbirşey almicam karar verdim doğana kadar , Allahım korusun hepimizin yavrularını

ben daha hiçbirşey almadım. böyle şeyler aklıma geliyor hep zaten alamıyorum. mağazalara girip geri çıkıyorum almadan Rabbime emanet hepsi

günaydın Işılcım , cumaya az kaldı bakalım aman geçtim artık kızından erkeğinden sağsalim doğsunda , sağlıklı olsunda öğrenmemeyede razıyım artık cinsiyetini

aklınıza kötü şeyler getirmeyin duanızı esirgemeyin kızlar.... en güzel günlerinizi de bunları düşünerek zehretmeyin...

hepimiz Allaha emanetiniz... bebeklerimiizi de Rabbim esirgesin...

ayy bende meraktan çatliiiicem zaten kız mı erkek mi diye

aklınıza kötü şeyler getirmeyin duanızı esirgemeyin kızlar.... en güzel günlerinizi de bunları düşünerek zehretmeyin...

ışıl senin bebişede 99 gün kalmış
iki basamaklı sayılara düştün hadi hayırlısı
her ne kadar seni göremesekte

haklısın canım ama insan ister istemez çok etkileniyor offf iyi haberler alalım herkesten inşallah

hoşgeldin cnm

ben daha hiçbirşey almadım. böyle şeyler aklıma geliyor hep zaten alamıyorum. mağazalara girip geri çıkıyorum almadan Rabbime emanet hepsi

hoşbulduk tatlım

ama kötü şeyler düşünerek bebeğinizide kendinizide üzmeyin bugünlerin tadını çıkarın hep iyiş düşününki iyi olsun

siboşun canavarı:))))))
kaç kilo aldın bakayım sen

Son düzenleme:
Günaydın cicişlerim benımmmmmmm :)

oyle erken kalktım ama çok uykum var ben yine gıdeceğim herhalde yatmaya :) eşime kahvaltı yaptırdım gönderdim onu bı bakınıyım dedim

oyle erken kalktım ama çok uykum var ben yine gıdeceğim herhalde yatmaya :) eşime kahvaltı yaptırdım gönderdim onu bı bakınıyım dedim

günaydın canım :):) prensesin geliyormuş çok sevindim yaaa :)):) sağlıkla sıhhatle gelsin annesi :):)

evin tadını çıkar yaa git uyu valllaaa.. senin yerinde olmak isteyen pek çok insan var :):):) kıymetini bil :):)

valla canım ben 5,5 kilo almışım canım en son doktor kontrolünde :):) hiç almadım hiç almadım diyordum ama baksana 6 ayın sonunda 5,5kilo almışım :):)

sen ne durumdasın canım....

e canım o da normal tabi doğuma kadarda biraz daha alırsın sonrada hemen verirsin zaten
bende henüz hiç kilo almadım ne zaman başlarım acaba almaya :26:

saol bebeğimmm benım valla gösterdi sonunda sandwichiini doktorumuzda oyle dıyo amınn hepimizin bebeklerı ELLERİ AYAKLARI DÜZGÜN OLSUNDA HAYIRLISIYLA

e canım o da normal tabi doğuma kadarda biraz daha alırsın sonrada hemen verirsin zaten

CANIM benim gibi 3,5 ayını doldurunca bıraz bıraz almaya başlarsın diye tahmın edıyorum ozamandan sonra iştah duzelıyor..

sen mümkünse al zaten canım benim :):):)

valla doğumdan sonra ne kadar vereceğim şaibeli bi durum onun için doğuma kadar kendimi çok kaybetmemem lazım kilo kosunuda :):)

valla canım ben 5,5 kilo almışım canım en son doktor kontrolünde :):) hiç almadım hiç almadım diyordum ama baksana 6 ayın sonunda 5,5kilo almışım :):)

sen ne durumdasın canım....

iyi almışsın yoksa çok kızacaktım sana. psikolojimizi bozuyordun
ben de 4 kilo aldım cnm:)))

git yat cnm. bebeişler olunca uyuyamayacağız zaten:))) keyfini çıkarmak lazım bugünlerin. özgürlüklerin son demleri:))))

iyi almışsın yoksa çok kızacaktım sana. psikolojimizi bozuyordun
ben de 4 kilo aldım cnm:)))

:):):) alıyoruz valla hele ben son üç aya girdim ki iyice şişmeye başlıcam sanırım :):):) toplamda hedefim 15 kilo kendime 9-10 kilo daha hak tanıdım :):)

futbol topu gibi olucam ama napiiimmm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…