- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....
topiğimizde kız varyasyonu artıyor vallaaa.. ayça ben gözde prenses anneleri olacağız inşallah... topiğimiz tek erkeki siboşun canavarı :):):)
nülüş özlem ve zuzu sizin bebişleriniz kız mı erkek mi acaaba :):)
hoşgeldin cnmAllah yardımcısı olsun canım
benim topiğim sabırla bebeğini bekleyenler topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler-4313.html#post24507242
ilk 3 ay risk fazla 3 aydan sonra %3 e düşüyor ama 0 değil yani , ben hiçbirşey almicam karar verdim doğana kadar , Allahım korusun hepimizin yavrularını
günaydın Işılcım , cumaya az kaldı bakalım aman geçtim artık kızından erkeğinden sağsalim doğsunda , sağlıklı olsunda öğrenmemeyede razıyım artık cinsiyetini
günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....
topiğimizde kız varyasyonu artıyor vallaaa.. ayça ben gözde prenses anneleri olacağız inşallah... topiğimiz tek erkeki siboşun canavarı :):):)
aklınıza kötü şeyler getirmeyin duanızı esirgemeyin kızlar.... en güzel günlerinizi de bunları düşünerek zehretmeyin...
hepimiz Allaha emanetiniz... bebeklerimiizi de Rabbim esirgesin...
aklınıza kötü şeyler getirmeyin duanızı esirgemeyin kızlar.... en güzel günlerinizi de bunları düşünerek zehretmeyin...
hepimiz Allaha emanetiniz... bebeklerimiizi de Rabbim esirgesin...
hoşgeldin cnm
ben daha hiçbirşey almadım. böyle şeyler aklıma geliyor hep zaten alamıyorum. mağazalara girip geri çıkıyorum almadanRabbime emanet hepsi
hoşbulduk tatlım
ama kötü şeyler düşünerek bebeğinizide kendinizide üzmeyin bugünlerin tadını çıkarın hep iyiş düşününki iyi olsun
siboşun canavarı:))))))günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....
siboşun canavarı:))))))
kaç kilo aldın bakayım sen
Günaydın cicişlerim benımmmmmmm :)
oyle erken kalktım ama çok uykum var ben yine gıdeceğim herhalde yatmaya :) eşime kahvaltı yaptırdım gönderdim onu bı bakınıyım dedim
valla canım ben 5,5 kilo almışım canım en son doktor kontrolünde :):) hiç almadım hiç almadım diyordum ama baksana 6 ayın sonunda 5,5kilo almışım :):)
sen ne durumdasın canım....
günaydın canım :):) prensesin geliyormuş çok sevindim yaaa :)):) sağlıkla sıhhatle gelsin annesi :):)
evin tadını çıkar yaa git uyu valllaaa.. senin yerinde olmak isteyen pek çok insan var :):):) kıymetini bil :):)
e canım o da normal tabi doğuma kadarda biraz daha alırsın sonrada hemen verirsin zaten
bende henüz hiç kilo almadım ne zaman başlarım acaba almaya :26:
e canım o da normal tabi doğuma kadarda biraz daha alırsın sonrada hemen verirsin zaten
bende henüz hiç kilo almadım ne zaman başlarım acaba almaya :26:
valla canım ben 5,5 kilo almışım canım en son doktor kontrolünde :):) hiç almadım hiç almadım diyordum ama baksana 6 ayın sonunda 5,5kilo almışım :):)
sen ne durumdasın canım....
Günaydın cicişlerim benımmmmmmm :)
oyle erken kalktım ama çok uykum var ben yine gıdeceğim herhalde yatmaya :) eşime kahvaltı yaptırdım gönderdim onu bı bakınıyım dedim
iyi almışsın yoksa çok kızacaktım sana. psikolojimizi bozuyordun
ben de 4 kilo aldım cnm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?