:):):) alıyoruz valla hele ben son üç aya girdim ki iyice şişmeye başlıcam sanırım :):):) toplamda hedefim 15 kilo kendime 9-10 kilo daha hak tanıdım :):)
futbol topu gibi olucam ama napiiimmm :):)
Işılcım 6 . ayına kadar aldığın kılo gayet ıyı cnm benım ben 4.ayımdayım 3 kg almısım he gecen hafta gıttığımızde 3,400 almıştım bu hafta 400 unu vermişim nasıl oluyosasen top gibi olacaksın dabakalım ben neye benzıcem balona benzerım herhalde
CANIM benim gibi 3,5 ayını doldurunca bıraz bıraz almaya başlarsın diye tahmın edıyorum ozamandan sonra iştah duzelıyor..
sen mümkünse al zaten canım benim :):):)
valla doğumdan sonra ne kadar vereceğim şaibeli bi durum onun için doğuma kadar kendimi çok kaybetmemem lazım kilo kosunuda :):)
günaydın canlar.... nasılsınız bakalım....
topiğimizde kız varyasyonu artıyor vallaaa.. ayça ben gözde prenses anneleri olacağız inşallah... topiğimiz tek erkeki siboşun canavarı :):):)
nülüş özlem ve zuzu sizin bebişleriniz kız mı erkek mi acaaba :):)
hala 40 kiloyum yaa akşamları yakmadan önce 41 oluyorum ama
genelimiz gebiş....topiğimiz çok uğurludur....inşallahh senin de olur en kısa zamanda bi bebişin :):):):)
günaydın kızlarr ışıl harbi siboşun canavarı olacak büyük ihtimal zaten arada ben onu chuky diye seviyom hani bi korku filmi vardı ya bebekli bide onun gelini vardı :) tek tek hepinizin kızına sulanacak benim oğlum :) gözde demek kız he free beta hcg yanıldı desene
çok istiyorum allahım en kısa zamanda banada nasip eder inşallah
genel olarak tek tek hamile kaldık cnmama hamiş olmayanlarda var buyur gel sen de. en kısa zmanda inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız
annem sen hiç bişi yemiyon mu hiç su da mı içmiyon yaa :):):)
kızlar bu arada kabızlık sorunu yaşayan var mı aaranızda??? demir hapları benim bağırsak fonksiyonlarımı iyice yavaşlattı. yediğim kayısının haddi hesabı yok ama hala bağırsaklarım hareketsiz :)
yiyorum yaa bende onu anlamıyorum öncesine göre baya iyi yiyorum suyuda önceden bi bardak ancak içerdim günde şimdi 1 buçuk litre ancak içiyorum
kayısılardan hoşaf yapmakta iyi olabilir canım
umarım öyle olur kürtajdan sonra 3 aydır deniyoruz olmadı..denemeye devam inşallah olur:18::18::18::18:
günaydın kızlarr ışıl harbi siboşun canavarı olacak büyük ihtimal zaten arada ben onu chuky diye seviyom hani bi korku filmi vardı ya bebekli bide onun gelini vardı :) tek tek hepinizin kızına sulanacak benim oğlum :) gözde demek kız he free beta hcg yanıldı desene
nırdesinizzzzzzz yaaaaaa uykum gelıyor amaaaaaaa :111:
valla ben birazdan yemeğe kaçar...çok acıktım bugün çokkk :):)
valla canım ben 5,5 kilo almışım canım en son doktor kontrolünde :):) hiç almadım hiç almadım diyordum ama baksana 6 ayın sonunda 5,5kilo almışım :):)
sen ne durumdasın canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?