milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ben yaşamıyorum cnm. işin ilginç yanı ben her zaman bağırsak problemleri olan birisiydim.ama hamilelikte yaşamıyorum :44:
5.5 kilomu ? ben 12. haftaya kadar aldım 5.5 biliyorsun , gıcık oldum bak şimdi sana , ayçayada gıcık oldum , bu kilo konusunda hepinize gıcık olcammmm , diyete sokucaksınız beni hamiş hamiş

hafta sonu bir yakınımızı gördük. o da hamile o 18 haftalıkmış. ben de 20.
geri dönerken eşim sordu işte onun ne kadarlıkmış diye dedim benden küçük onun 18 haftalık. şok oldu.... yaaa diyor ben onu 6-7 aylık sandım göbeğinden dolayı ben de yok gibi bişey göbek. beni baza alarak öyle düşündü herhalde:))

5.5 kilomu ? ben 12. haftaya kadar aldım 5.5 biliyorsun , gıcık oldum bak şimdi sana , ayçayada gıcık oldum , bu kilo konusunda hepinize gıcık olcammmm , diyete sokucaksınız beni hamiş hamiş

Canım benım yaaa :) olsun yemene bak dıyeceğimde az bıraz daha dıkkat edelım ozaman ne yapak makarnayı pılavı daha az tuketmeye çalış genelde sebze ye ne dıyım benım yaptıklarım bunlar... öle diyet miyette sakın haaaaaaaa

:26:
Ne güzel senin iç karın varmış ozaman benım bellıyo oluyor resımden hatırlarsınız e yemek yıyınce daha bı çıkıyo 10 dk sonra doğurcakmısım gıbı oluyorrrrr

canım zaten normalde tatlı çok yerdim abur cubur , ama hamiş olduktan sonra abur cubur yemedim , sebze meyve ağırlıklı besleniyorum , en az 2 lt su içiyorum diğer sıvılarla 3 lt yi buluyor , hemen hemen hergün yürüyorum en az 40 dk kadar , ama çok sık yiyorum işte her saat birşeyler yiyorum sanırım azcık acıkmak bile çok rahatsız ediyo , evdede olunca herşey elimin altında , sonuç bu işte

valla aynısı bendede oluyor cnm her saat başı bısıler bıde ben çok gazlıyım aman yarabbım şiştikçe şişiyorum o gazı çıkarana kadar olum bana

bendede vardı bi yavaşlama ama 1 haftadır demir hapına başladığımdan beri eskisinden bile iyi çalışmaya başladı sindirim sistemim , bendede kabızlık yapar diye çok korkmuştum ama tersi oldu şükür , yanlız sen nie kayısı yiyorsun yaa incir daha etkilidir birde dut , şimdi çıktıda dutlar , bol bol ye , bide öyle dene bakalım , yanlız aç karna yemen gerek biliyorsun dimi?

valla aynısı bendede oluyor cnm her saat başı bısıler bıde ben çok gazlıyım aman yarabbım şiştikçe şişiyorum o gazı çıkarana kadar olum bana

aynen yaa bu gaz nedir böyle , anneme söyledim bebekte gazlı olur o zaman diyo , bi çaresi yokmu acaba ilaç dışında

aynen yaa bu gaz nedir böyle , anneme söyledim bebekte gazlı olur o zaman diyo , bi çaresi yokmu acaba ilaç dışında

ilacı bıraktım ben bana hıc bır fayda etmedı valla rennıe nın surubu yokk en ıyısı soda valla banada kayınvalıdem şey dedı hergun 1 tane soda ıcersen o gaz geçmezmıs cocuga ıns oyledır dedım neredeyse hergun ıcıyorum

bende içiyorum maden suyu yanlız çok su içince mineral kaybı oluyo diye önerdi doktorum ama kızılay içiceksin dedi doğal maden suyu , inşallah faydası olur

bende içiyorum maden suyu yanlız çok su içince mineral kaybı oluyo diye önerdi doktorum ama kızılay içiceksin dedi doğal maden suyu , inşallah faydası olur

inş valla cnm bıde demır hapı falan yazmısın ya benım doktorum vermedı bana kandan baktı hersey cıllop gıbı dıyo ıste folbıolu kestık sonra multıvıtamını vercektı vermedı normalmı kı

yazdığım gozukmuyo ınternet sasırdı yıne nıyeyse

bu demir hapı kan hapı zaten canım , eğer annenin kanı iyise bile bebekler sömürdüğü için demir depoları boşalmasın die verildiğini biliyorum , benimde kanım gayet iyi ama verdi doktorum , ama vitamin eğer iyi besleniyorsan gereksizmiş , ben herşeyden yiyorum maşallah multivitaminide almıştım ama eşime içiriyorum , oda soruyo bu ne diye , koca vitamini diyorum

birde sadece demir hapı değil benim kullandığım b12 ve folic asitte içeriyo

ne diyeti kuzum.. senin boyun uzun kaldırır benim gibi az kilo alınca adile naşite döner bi halin yok ki :):)

Allahım dağına göre kar veriyor sanırım benim boya benim kilo senin boya senin kilo :):):)

aç karnına yiyorum canım benim ama ne bileyim.. incir bana etki etmedi yaaa.. dutu da dün aldım böceklenmiş sinirlendim kaldırdım attım öyle de canım çekmişti ki :):)

bende hergün bir tane içiyorum kızlar...

birde sadece demir hapı değil benim kullandığım b12 ve folic asitte içeriyo

benimki de öyle folikasit ve b12 içeriyor...valla demir hapını gebelikten sonraki 1 ay bile kullan diyor doktorlar... gözdecim senin ki neden başlamadı anlamadım.. onu bi sor istersen canım...

Işılım kara dut çıkalı 2-3 hafta oldu zatende beyazıda çıktı artık tazesini al canım , bende aldım dün ama bana yetmiyor öle azcık filan , güzel bir dut ağacı lazım bana , önce bi gözüm doycak sonrada şişene kadar yicem , çok severimde beyaz dutu anneannemin bahçesinde çok güzel bir dut ağacı vardı , o namaz kılmaya giderdi ben toplardım mahallenin çocuklarını 5 dakikada ağaçta dut filan bırakmazdık :78: nur içinde yatsın

boy demişsinde çokta uzun değilim canım 1.68 filanım , doğum yapan bi yakınım kısalmışta doğumdan sonra , doktor demişki her doğum 2 cm kısaltır anneyi ilk kez duydum doğru olabilirmi acaba?

taze kara dut almıştım zaten canım benim....o böceklenmiş bozulmuş bi tuhaf olmuş...

boy demişsinde çokta uzun değilim canım 1.68 filanım , doğum yapan bi yakınım kısalmışta doğumdan sonra , doktor demişki her doğum 2 cm kısaltır anneyi ilk kez duydum doğru olabilirmi acaba?

oo yandım o zaman desene ben :):) pigme sınıfına dahil olacam :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…