milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bana bıraz musaade kızlar utu var onları yapıp geleyımde rahat rahat bakınıyım batıyor orada durdukça içimden de gelmıyor ama ne yapalım

az bir zaman sonra bizde evde oluruz inşallah kızlar :):)

benim evde olmamda sorun biliyor musun?
eltimler eşimin akrabaları kayınvalidem falan yakın oturuyoruz. hatta çok yakın çalıştığım, nadir görüştüğümüz ve mesafeli olduğum halde laf söz oluyor.evde olursam gelmedi, gitmedi olacak. onlar gelecek bebeğe karışacak falan filan:18:
neyse düşünmeyeyim bari

Son düzenleme:

aman ya bunları hiç kafaya takma :):) bebğinin tadını çıkar ohh evde mis gibi ayaklarını uzatırsın... isteyen istediğini söylesin dursun :):):)

ben mesela kayınvalidemi falan istemedğimi söyledim... kimse ile uğraşamam yani... :)

kız nasıl söyledin anlat hele

kız nasıl söyledin anlat hele

nasıl söyledim bende bilmiyorum ama söyledim.. doğumda kimseyi istemiyorum dedim.. sadece annem yanımda olsun evde gereksiz kalabalık istemiyorum dedim...

eşimede dedim ki sizden gelecek olursa ben annemin evine gideceğim doğumdan sonra... annem gelenin gidenin hizmetçisi değil bana mı baksın bebeğe mi baksın seninkilere mi baksın dedim... ses çıkarmadı...

bizimkiler gelince yayılan cinsinden şekerim onun için ipin ucunu baştan sağlam tutayım dedim :):)

primadan konuşmuştuk ya o gün şimdi aradılar 29 mayısta kargoya vereceklermiş adresi teyit için
çok şaşırdam yaa ne çabuk

senin işin zormuş canım ya hepiniz bi arada bende sırf o yüzden bazen işten ayrılmaktan vazgeçiyorum gelmedi gitmedi yok altın günüü yok bilmemne gezmesii ev hanımlığı ruhumda yokk doğumdan sonra çalışcakmısın sen :26:

ışılımm ben öyle bişey söylemeye cesaret edemem ya

ya bu arada ayça gamze annenin durumuyla ilgili bi bilgin varmı nette araştırıyorum ama net bi bilgi yok :26:

ama ışılın canını çok yakmışlar ya o yüzden cesaret buluyo o

çalışmak istemiyorum aslında ama net bişey de yok cnm... herşeyi oluruna bırakacağım. duruma göre hareket edeceğim.biraz karışık
ya bu arada ayça gamze annenin durumuyla ilgili bi bilgin varmı nette araştırıyorum ama net bi bilgi yok :26:

SENİNLE YAŞAYALIM:)
valla cnm bu blogu. yaşadıklarını anlatıyor ama uzun süredir takip etmiyorum. çok ağlıyorum

valla süpersin
ben de kimseyi istemiyorum falan diyorum ama sadece eşime ben kendim bakarım bebeğime diyorum bir de bir süre annem gelir o kadar.( belli değil ama çünkü okuyan kardeşim ve çalışan babam var. onları bırakıp gelmesine de gönlüm razı değil)

kızlar hiç ezdirmeyin kendinizi , nasıl alıştırırsanız öyle gider , ışılda çok iyi yapıyo , herşey karşılıklı , eşimin akrabalarıda aramış geçen yazın tatile geliceklermiş , eşimde gelin demiş çok güzel oteller var burda demiş dedim ayıp olmuş gelselerdi bize , eşimde dediki zaten dedi bebek dahada büyicek , rahat edemezsin milletin yanında ne işleri var , gitsinler otele dedi

iyi demiş cnm. baya büyüyecek bebiş:) kalkacaklar kahvaltı falan derken sonra gezmek isteyecekler.gidecekler akşam belki aç gelecekler ye yıka topla yapamazsın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…